Selecteer een pagina

Leven

Beau’s week 193: Trip naar Griekenland, vreetfestijn en sentimenteel gedoe

tbd193.13

Hola, daar ben ik weer met een fotodagboek! Lekker laat, had het druk, classic excuus. Maar het is er wel eentje die ik zéker niet over mag slaan: ik ging namelijk een weekendje terug naar Griekenland, naar de stad waar ik een paar jaar geleden een semester heb gestudeerd. Daar heb ik me he-le-maal volgevreten (ik zweet inmiddels olijfolie) en genoten van het ‘daar zijn’. Hieronder vertel ik je er meer over!

Lees meer…

Beau’s week 192: Degelijke dates, discoskaten en reünie van groep 8

tbd192.7

Goeeedemorgen! Ik raak de dagen en weken een beetje kwijt want het begint zoveel op elkaar te lijken. De sleur van school zit er weer aardig in (hoewel ik wel echt lekker bezig ben), het weer is zo half koud/half ellendig zweten in een winterjas en mijn uitstapjes zijn weer van die hele degelijke koffiedates. Vorige week had wel nog wat extra’s: ik ging een avondje discoskaten én ik ging naar de reünie van mijn oude groep 8. Dat was zo hilarisch leuk! Hieronder meer!

Lees meer…

Beau’s week 191: Big spender, slaapkamer make-over en Duitse worsten

tbd191.8

Goeeedemorgen lezers en lezeressen! Klaar voor een rete spannend overzicht van mijn afgelopen week? Dan moet ik je teleurstellen: het was niet heel spannend. Ik was vooral heel veel bezig met schoolwerk maar daarnaast ben ik ook nog totaal losgegaan in de Ikea, gaf ik in één dag bijna 250 euro uit (en het was niet de huur…) en at ik bij een mini-festivalletje in de stad.

Lees meer…

Beau’s week 190: Brandweer te hulp, doktersbezoeken en Mamma Mia 2

tbd190.8

Daaaar ben ik weer met een fotodagboek! Holy shit: het was weer zó druk. Op zich leuk druk, ik geniet ergens ook wel van die hectiek van mijn studie. Het leeft. Verder ging ik afgelopen week eindelijk naar Mamma Mia 2 met mijn eigen mama, had ik een 21 diner van een vriendin, deed ik onderzoek bij een profi bedrijf, kwam de brandweer langs én zat ik twee keer op één dag bij de huisarts. Spanning en sensatie!

Lees meer…

Beau’s week 189: Nieuwe studie, fancy diner en tickets naar Thessaloniki!

tbd189.8

Zo, dat was een behoorlijk intensieve week. Ik ben inmiddels alweer anderhalve week aan de studie en het is me een partij vermoeiend, niet normaal. Ik lig iedere avond om 10u doodmoe in bed en heb echt nu, donderdagavond, pas tijd om dit fotodagboek uit te werken. Moet er nog even aan wennen! Maar dat komt wel goed, vind de master die ik nu volg wel leuk gelukkig! Goed, afgelopen week dus: introductiedagen, een official 21 diner en dronken zijn op kosten van de uni.

Lees meer…

Beau’s week 188: Wijn, kaas en Oranje kampioen!!!

tbd188.8

Alsof twee weken in de Balkan niet genoeg was, plakte ik er nog een midweek Frankrijk achteraan. Toen ik 17 was ging ik met een groep vriendinnen los op Terschelling en nu, vijf jaar later, deden we dat nog eens dunnetjes over in de Bourgogne. Haha nee totáál niet: we hebben de hele week alleen maar wijn gedronken, kaas gegeten en over piemels gepraat. Bij thuiskomst was er in mijn huis een leuk feestje om de winst van Oranje te vieren. Omdat we er niet waren in ‘88, weet je wel.

Lees meer…

Beau’s week 185 en 187: Chique etentje, hitteplannen en vet veel bloggen

tbd185.10

Ik ben inmiddels weer heerlijk fysiek (maar ook mentaal) geland in Nederland, lekker thuis en zelfs weer aan de studie! Er zit alleen nog iets in mijn nek te hijgen: fotodagboeken. Een heleboel. En ik kan natuurlijk makkelijk denken ‘joh, lekker belangrijk’ en het laten zitten maar ik doe dit al zo ontzettend lang en ik hecht na al die jaren ook zoveel waarde aan deze verslagen, dat ik ‘t maar gewoon ga inhalen. Wat je kunt verwachten in dit dagboek van de dagen voor én de dagen na mijn trip naar de Balkan: heel veel blogwerk, een fantastisch poepiechique diner, gezeik over de hitte en dansen in de regen.

Lees meer…

Beau’s week 184: Keiharde kooksessies, fit in de airco en afstuderen (niet ik)

tbd184.9

Hola señoritas! Hier ben ik weer met een update van mijn leven. Weinig spannends op dit moment hoor, gewoon een beetje wat jij ook doet met 30 graden: ijs eten, barbecueën, zeuren, zeiken en vooral niet slapen. Oh, maar ik heb ook best wel veel gesport om de hitte te ontvluchten! En aan het begin van de week had ik een bijzondere dag, Joran studeerde namelijk af en is nu helemaal student-af! Hieronder meer over mijn week.

Lees meer…

Beau’s week 183: Padvinderlife, DJ debuut en Crocs

tbd183.11

I’m back! Terug uit het bos, geen vieze voeten meer, heerlijk voor de ventilator en lekker in mijn eigen keukentje. Ook fijn! Afgelopen week was ik met scouting op zomerkamp om voor het eten te zorgen. Ik hoefde ‘t niet eens te koken, Maudy en ik moesten de inkopen doen en verder konden we lekker meegenieten van de avonden om de gaslamp (want een kampvuur zat d’r niet in dit jaar) en rondhuppelen op Crocs (in het bos dan, niet in de bewoonde wereld). Benieuwd hoe een week van een padvinder eruit ziet?

Lees meer…

Beau’s week 182: Pubquiz, de budgetbitch faalt en het burgerlijke leven

tbd182.9

Daar ben ik weer! Op het moment dat dit online komt lig ik waarschijnlijk óf in een hangmat tussen de bomen of uit te brakken op mijn luchtbedje. De hele week doe ik rustig aan in het bos en ook afgelopen week was ik al niet bijzonder actief. Ik werkte maar één dagje, deed mee aan een pubquiz, lunchte in de stad, experimenteerde met veel gerechten en chillde het hele weekend bij Joran thuis en in Rotterdam. Ik heb dit dagboek iets vooruit geschreven, daarom loopt de week dit keer maar tot zaterdag!

Lees meer…

DE KEUKENMEID

Mijn naam is Beau, ik ben 22 jaar oud en de chefkok van mijn studentenhuis. Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!    > Meer over mij

instagram