13 x waarom het hier zo stil is

14 aug 2015 | Leven

IMG_0678

Ik ben heel goed in smoesjes en excuses bedenken, en ze dan presenteren als ‘redenen’. Wat vraagt er meer om uitleg dan de langzame uitsterving van mijn blog!? Al weken, maandenlang post ik niets anders dan de wekelijkse fotodagboeken, met af en toe een vakantieverslag. Maar dat komt door dingen. Ik kan jullie helemaal precies uitleggen waarom.

1
Het is té warm. Je zou wel kunnen stellen dat mijn hersencellen zijn weggesmolten want het lukt gewoon echt niet om iets te bedenken en dan ook nog uit te typen.

2
Hoe hopeloos vrijgezellig wil je het hebben, maar eh.. ik heb dus Sims geïnstalleerd. Ik was er vroeger al grooot fan van, maar nu vind ik het dus blijkbaar nog steeds leuk om mezelf na te maken en in de fik te steken.

3
De achtertuin wordt verbouwd en dat maakt af en toe zóveel herrie dat ik me écht niet kan concentreren op het schrijven van blogs.

4
Mijn laptop staat op mijn kamer en daar is het ongezellig en vooral heel. erg. warm. Dat heb je goed gezien ja; een laptop is verplaatsbaar, maar dat doe ik dan ook weer niet.

5
Tegenwoordig moet ik er ‘s nachts uit om naar de wc te gaan en daardoor slaap ik minder goed en daarom heb ik minder energie om te bloggen.

6
Bloggen zie ik vaak als een afleiding van schoolwerk, als iets om te ontspannen. Nu heb ik helemaal niks te doen voor school, dus ik heb ook geen blogpauzes nodig.

7
Ik ben nog mentaal aan het bijkomen van mijn solocitytrip-avontuur naar Letland want jeutje wat vond ik mezelf stoer.

8
Ik heb heel veel gewerkt en dat betekent dus dat ik geen tijd had om te bloggen.
(oke dat was alleen afgelopen week zo)

9
Ik vlieg iedere dag van hot naar her en weer terug voor alles en iedereen. Ik vind het heerlijk om zo druk bezig te zijn met leuke dingen. Echt, geen probleem. Afspreken met die en die, feestjes met X, film kijken met Y, ijsjes halen met Z… Dat vind ik echt vakantie. Dat ik alle leuke dingen die ik wil doen, ook kán doen. Ik heb het druk joh!

10
Nou, ik ben de afgelopen weken vaak op vakantie geweest, in het buitenland en in het bos. En dan heb ik geen laptop, geen internet en eigenlijk ook helemaal geen zin en tijd om te bloggen!

11
Ik kan het gebrek aan hersencellen wel wijten aan de hitte, maar het zou op zich misschien ook wel een beetje kunnen komen door overmatig alcoholgebruik.

12
Telkens als ik me bedenk dat ik ‘iets nuttigs’ moet gaan doen, staat mijn kamer opruimen op nummer 1. Dat is tot nu toe niet gebeurd (ik ruim drie sokken op en laat me dan weer op bed vallen) dus aan andere dingen kom ik nooit toe.

13
Ik loop telkens heel erg achter met Bloglovin’, en als ik dan ein-de-lijk al jullie leuke artikelen heb gelezen, kan ik geen letters meer zien.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten