Nieuw: Nike, Hönkemoller & Iam

9 jul 2015 | Overig

IMG_3747

Hier had ik al zó lang zin in: geld uitgeven. Heel veel geld uitgeven aan alle zomeressentials. Meestal probeer ik me voor de vakantie een beetje in te houden omdat ik op de bestemming vaak ook wel ga shoppen, maar het volgende reisje gaat naar Kopenhagen en daar is alles kneiterduur. Leek me niet verstandig om daar verliefd te worden op een nieuw paar schoenen! 😉 Gisteren lunchte ik met een vriendin in Rotterdam en daarna gingen we nog ‘even snel’ langs wat winkels. Uiteindelijk ging ik naar huis met heel wat goede aankopen!

IMG_3753

IMG_3757

IMG_3761

Nike Rosheruns! Ik ben er zo blij mee! Ik wilde al een hele tijd leuke Nikes, en bordeauxrood is mijn lievelings semi-spannende kleur (het lijkt heel wat maar is stiekem toch veilig en draagbaar). Deze versie vind ik nog net wat leuker dan de andere, met dat stukje suède! En zoals de hele wereld al had ondervonden; ze lopen inderdaad echt als wolkjes. Ik kocht ze voor ongeveer €95 euro bij Daily Rush. Au, ja that hurts. De kleur is trouwens echt onmogelijk goed op de foto te krijgen. Daarom moet je even HIER klikken voor de productfoto’s, die komen wel goed overeen!

IMG_3765

Eigenlijk is de regel gewoon ‘als ik een passende bh vind, was het hoe dan ook een geslaagde shopsessie’. En dat was het dit keer zeker want ik kocht er zelfs twee! Het was een setje van twee (dus er viel niet veel te kiezen), maar ik ben er zeker heel blij mee! Samen kostten ze €30. Ik had nog een cadeaubon van een tientje, dus uiteindelijk betaalde ik maar €20!

IMG_3767

IMG_3790

Ik heb eindelijk een leuke zonnebril gevonden! Wat ben ik daar een ramp mee zeg, zonnebrillen kopen… De meeste zijn veel te groot voor m’n hoofd en anders hebben ze wel weer glitters of iets anders geks. Deze niet! Hij is heel subtiel door de kleur, en de ronde vorm maakt het juist weer wat interessanter, vind ik. Zoals je ziet betaalde ik €9,95 voor deze bril bij de winkel Iam.

Nu heb ik voor het mooie nog een korte broek en een nieuwe bikini nodig en dan ben ik écht helemaal klaar voor de zomervakantie! Of zou het hoogtepunt van de Hollandse zomer al geweest zijn..?

Dit vind je ook lekker!

Ik en foto’s

Ik en foto’s

Mijn huisgenoten en ik zijn onze woonkamer een beetje aan het verbouwen en stuiten hierbij op één...

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

9 Reacties

  1. Anouk

    Wauw die Nike rosh run zijn echt gaaf!

    Antwoord
  2. Sandra

    Wat een leuke aankoopjes! Ik vind die kleur van je schoenen echt heel mooi. Een zonnebril uitzoeken is inderdaad echt moeilijk! Ik vind die jij hebt gekocht super leuk. Ik was gisteren trouwens ook in Rotterdam, haha!

    Antwoord
    • admin

      Haha, ja ik zag op Instagram dat je bij de markthal was! Daar was ik nog aan het begin van de middag, haha.

      Antwoord
  3. Stella

    Oelala, wat een leuke schoenen. I like. En die bril staat je ook heel leuk (: Goed geslaagd dus! En ik wist helemaal niet dat jij ook naar Kopenhagen gaat! WANNEER?! Liefs!

    Antwoord
    • admin

      Ik ga aanstaande zondag voor een paar dagen! 🙂

      Antwoord
  4. Kim

    Super leuke aankopen heb je gedaan! 🙂
    Je schoenen zijn echt heel erg tof!

    Antwoord
  5. Ysanne

    Haha bordeaux rood is ook echt mijn favo ”spannende” kleur. Kocht laatst puma’s in die kleur. Heel leuk vind je Nike’s!

    Antwoord
  6. Marjolein

    Je Rosheruns zijn echt leuk zeg! Ik vind de kleur ook tof, een keertje wat anders. 😀

    Antwoord
  7. Dina

    Leuk geshopt! De schoenen vind ik echt heel tof!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten