Beau goes Metro

16 nov 2015 | Leven

Vastleggen in volledig scherm 16-11-2015 164732.bmp

Hello lieve lezers! Vandaag even geen fotodagboekje, omdat ik met héle andere dingen bezig ben geweest. Dit weekend heb ik namelijk een column geschreven met betrekking tot de aanslagen in Parijs, van afgelopen vrijdag. Dat had me zó diep geraakt. Ik stuurde ‘m, een beetje twijfelend, op naar Metro voor de categorie Lezerscolumns. Dat heb ik altijd al eens willen doen en dit vond ik de perfecte gelegenheid, ook omdat ik graag iets wilde schrijven over dit onderwerp.

Iedere dag wordt er een lezerscolumn uitgekozen die vervolgens gepubliceerd wordt in de krant (oja en je krijgt een leuk prijsje 😉 ). Nadat hij vanochtend online kwam op de site, werd ik gebeld door een medewerker van Metro. Of ik mee wilde werken aan een serie over hoe jongeren nu de toekomst zien na de gebeurtenissen. Tuurlijk! Ik beantwoorde wat vragen en stuurde een paar foto’s. Neem ik net een kijkje op de website: BAM, daar sta ik. Well hello, die zag ik niet aankomen. Klik hier voor het artikel met mijn interviewtje.

Ook gaat het de goeie kant op met mijn column ‘Digitale ramptoerist?’. Ik wil jullie allemaal vragen om op mij te stemmen – als je ‘t wat vindt natuurlijk. Klik op deze link, klik op ‘Stem’ en maak een account aan. Dit gaat heel snel door middel van Facebook (hoeft niet, kan ook zonder Facebook) en Metro plaatst geen berichten namens jou, of dat soort vervelende dingen. Ik zou het heel erg waarderen 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

3 Reacties

 1. Ysanne

  Oh wat tof, leuk interview is het geworden! Toch wel bijzonder 🙂

  Antwoord
 2. Teddy

  Hoewel het over een onderwerp gaat dat niet zo fijn is, is het wel heel gaaf dat je op de website staat Beau! Ik had je column al gelezen maar dit interview nog niet gezien 🙂

  Antwoord
 3. Marieke

  Wat tof! Ik heb gestemd, mooi stukje.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten