Vastleggen in volledig scherm 16-11-2015 164732.bmp

Hello lieve lezers! Vandaag even geen fotodagboekje, omdat ik met héle andere dingen bezig ben geweest. Dit weekend heb ik namelijk een column geschreven met betrekking tot de aanslagen in Parijs, van afgelopen vrijdag. Dat had me zó diep geraakt. Ik stuurde ‘m, een beetje twijfelend, op naar Metro voor de categorie Lezerscolumns. Dat heb ik altijd al eens willen doen en dit vond ik de perfecte gelegenheid, ook omdat ik graag iets wilde schrijven over dit onderwerp.

Iedere dag wordt er een lezerscolumn uitgekozen die vervolgens gepubliceerd wordt in de krant (oja en je krijgt een leuk prijsje ). Nadat hij vanochtend online kwam op de site, werd ik gebeld door een medewerker van Metro. Of ik mee wilde werken aan een serie over hoe jongeren nu de toekomst zien na de gebeurtenissen. Tuurlijk! Ik beantwoorde wat vragen en stuurde een paar foto’s. Neem ik net een kijkje op de website: BAM, daar sta ik. Well hello, die zag ik niet aankomen. Klik hier voor het artikel met mijn interviewtje.

Ook gaat het de goeie kant op met mijn column ‘Digitale ramptoerist?’. Ik wil jullie allemaal vragen om op mij te stemmen – als je ‘t wat vindt natuurlijk. Klik op deze link, klik op ‘Stem’ en maak een account aan. Dit gaat heel snel door middel van Facebook (hoeft niet, kan ook zonder Facebook) en Metro plaatst geen berichten namens jou, of dat soort vervelende dingen. Ik zou het heel erg waarderen