Beau’s november 2023 #2: VR experience, verven en verleidelijk

12 nov 2023 | Leven

Hallo beste mensen! Een hele goede avond. Er staat me een drukke week te wachten (daarover later meer) dus ik schrijf dit dagboek een keer alvast op zondag. Onderuit gezakt op de bank, onder een dekentje en met Friends zachtjes op de achtergrond. Afgelopen week ging ik uit eten met mijn schoonfamilie, had ik een heel leuk uitje met vrienden, verfde ik van alles en trakteerde ik mezelf op een massage.

Maandag 6 november

Qua werk was deze week niet zo spannend. Nadat ik al mijn to do’s had afgestreept, maakte ik Koreaanse noedels met halloumi (met honing) en paprikasaus. Heel gekkig maar ook serieus lekker. Ik zal het recept nog uitwerken. Daarna ging ik nog een uurtje badmintonnen maar dat ging voor geen meter. Was een beetje een meh-dag.

Dinsdag 7 november

Another werkdag aan de keukentafel. Tussendoor haalde ik nog even wat groenten en fruit op de markt. ’s Avonds maakte ik een maaltijd met parelcouscous, broccolisaus en feta saganaki. Het recept deel ik binnenkort!

Woensdag 8 november

Woensdagochtend werkte ik thuis, ’s middags bij Ilona op kantoor. Ondertussen maakte de schoonmaakster ons huis schoon. Wat is dat toch heerlijk thuiskomen <3 Eenmaal thuis dook ik meteen de keuken in om een pokébowl te bouwen voor mij en m’n broertje. Die moest voor werk in de buurt zijn dus hij bleef gezellig eten en logeren. ’s Avonds keken we de reünie van Friends (nog een keer).

Donderdag 9 november

Donderdagochtend had ik wat leuks gepland voor mezelf: een hoofdmassage bij Infinity Spa in de binnenstad. Dat was lekker, maar minder ontspannend dan ik hoopte. Ik had na twee dagen nog steeds een beetje een beurse nek omdat ze daar zo stevig had gekneed. Is dat normaal? Haha. Na de martelsessie/massage dronk ik nog een koffie bij KEEK en verder werkte ik thuis aan een grote opdracht.

’s Avonds ging ik weer naar dansles, daar deden we voor de laatste keer onze choreografie op I Got That Boom Boom van Britney Spears. Vet raar nummer met een hele snelle choreografie met o.a. verleidelijke danspasjes op de grond. Ik kan mezelf nog steeds niet echt serieus nemen terwijl ik dat doe maar leuk is het wel. Daarna keek ik tot best wel laat Oogappels. Heerlijke avond!

Vrijdag 10 november

Vrijdagochtend deed ik nog wat werk en daarna lunchte ik met Lieke en Ilona bij De Pomp. Dat blijft één van mijn lievelingsplekken. De kimchi croque is fantastisch maar (grote maar) een paar jaar geleden was ‘ie spectaculairder. Niet omdat ik het inmiddels al zo vaak gegeten heb, maar omdat de kaaslaag gewoon echt een beetje gedegradeerd is. Bring back the bechamelsaus, please!

’s Avonds deed ik iets HEEL leuks met Joran en twee vrienden. Ik heb er geen foto’s van maar daarmee zou eigenlijk ook totáál niet overkomen hoe vet het was. We gingen naar een VR experience (VR-Amsterdam), waar we met z’n vieren twee games speelden met van die VR-brillen op. Eén game waarbij we een wereld moesten bevrijden en op zombies moesten schieten. In de andere game waren we hamburgerbakkers en moesten we samenwerken. Ik had nog nooit zo’n VR-iets gedaan maar echt: dit was zó vet. Zó realistisch en verwarrend. Dit ga ik sowieso nog eens doen!

Zaterdag 11 november

Ik had een hele waslijst met spullen die ik bij de bouwmarkt moest halen, dus dat gingen we maar even regelen. ’s Middags lakte ik de trap (om de trede) met een stroeve anti-slip lak. Die groene geverfde trap is leuk, maar spekglad en het was echt een kwestie van tijd voor iemand ervan af zou donderen. Die stroeve trappenlak (affiliatelinkje) werkt dus echt verrassend goed en je ziet er niks van!

’s Avonds ging ik uit eten met Joran en zijn familie. Bij Kruydt, in Delft. Rete fancy en echt héél erg lekker. Was een geslaagde avond! Ook zonder het wijnarrangement (ik was de bob). Op de foto zie je trouwens het hoofdgerecht (gang 4/6) met ibericoham, spruitjes, pompoenpuree, porcini en nog veel meer maar dat ben ik ff kwijt, haha.

Zondag 12 november

Zondag ging ik wederom lekker aan de klus. Ik verfde de tweede helft van de trap en de muur in de werkkamer. Die ik niet bijzonder veel meer zal gebruiken, maar ok. Kom ik later op terug 😉 Deze kleur is wel echt heel lekker blauw met nét een grijs tintje. ’s Avonds haalden we patat. Joppie voor mij, met een frikandel speciaal on the side. God wat is dat toch heerlijk.

Tot volgende week <3

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten