Beau’s oktober 2022 #3: neefje, nazomeren en nnnasty keelontsteking

26 okt 2022 | Leven

Guten morgen mensen! Ik ben weer uit mijn koortsdroom ontwaakt. Dit weekend werd ik (verdorie wéér) ziek. Ik ben inmiddels aan de betere hand dus hier zit ik weer, achter mijn laptop, om afgelopen week toch ook nog even het online archief in te schrijven. Want leuk was het óók: het was heerlijk herfstweer, ik werkte heel veel samen met Fiona, werd tante (!), maakte een leuke campagne en at drie avonden op rij met vrienden.

Maandag 17 oktober

Afgelopen weekend werkte ik aan een spoedklus en daar was ik ook deze maandag nog druk mee. Was wel een hele leuke trouwens: ik redigeerde het allernieuwste e-book van Bo, van Beaufood! Ultieme Thuisdiners heet ‘ie, en er staan echt de mooiste gerechten ooit in. Heel fancy en origineel maar ook écht te doen. Je bestelt het e-book via de shop op haar website. Is echt een aanrader, zeker voor de feestdagen! Ik ga er sowieso ook iets uit koken 🙂 #nosponjustfan

Aan Bo kan ik niet tippen, maar de wraps met geroosterde spruitjes en korianderpesto die ik die avond maakte, mochten er ook wel wezen 😉

Dinsdag 18 oktober

Dinsdag werkte Fiona bij mij thuis en dat was weer heel gezellig 🙂 Wellicht een beetje té gezellig, want we genoten ook goed van de warme herfstzon die vandaag zo heerlijk scheen. Ook leuk: deze week kregen we (ik dus, niet Fiona) nieuwe buren en die zijn, in tegenstelling tot de rest van de straat, JONG! Zoals wij! Hoezee! Haha, daar ben ik blij mee, ja 🙂

Verder las ik vandaag deze klassieker van Paulien Cornelisse uit. Stamt uit 2009 maar had ik nog nooit gelezen. Shocking, ik weet het. Vond hem heel grappig en lekker snel en slim. Het is geen boek om een hele middag mee te gaan zitten maar ik las er de afgelopen weken af en toe een paar pagina’s uit. Dit was trouwens ook het 22e boek van de ’22 in 2022′-challenge. Dus ik heb officieel… de lat te laag gelegd 😉

Woensdag 19 oktober

Woensdagochtend ging ik sporten (en daarna waste ik mijn haar, heuglijk moment) en verder werkte ik vandaag flink hard door. Onder andere aan content voor een hele leuke campagne voor Barefoot. Heerlijk kleurig, love it! (En ook: hoe leuk dat ik een samenwerking heb met een wijnmerk?!) De reel komt vanavond online op Insta, het bijbehorende recept staat inmiddels al op mijn website 🙂 ’s Avonds kwam de woensdagavondclub weer langs om de boel op te eten <3

Donderdag 20 oktober

Ook donderdag was weer een lekkere doorpakdag. Heb het druk maar niet té (totdat ik ziek werd uiteraard, ugh) en dat is echt lekker. Ik werkte onder andere aan teksten voor een kennisbank van een hogeschool in het noorden van het land en schreef blogs voor twee foodplatforms. Lekkere dag! Ondertussen bakte ik een pompoencake want daar had ik zin in.

’s Avonds at ik met Lieke (ex-collega) bij Howie, een nieuwe fastfoodtent op Vredenburg met alleen maar vegan sushi. Daar was ik uitgenodigd! Maar we hadden zin om daarna nog iets langer te hangen, dus dronken ook nog een wijntje bij Toque Toque.

Vrijdag 21 oktober

Vrijdagochtend kreeg ik tijdens werk verrryyyy leuk nieuws: Joran en ik zijn oom en tante geworden van een neefje <3 Zo leuk <3 Ook kwam er vandaag een pakketje binnen om International Nacho Day te vieren (nice). ’s Avonds schoof ik aan bij Keylee, waar ik at met een vriend van haar + Milenka. Was een gezellige avond!

Zaterdag 22 en zondag 23 oktober

Zaterdagochtend voelde ik langzaam een kriebel in m’n keel, maar ik stak m’n kop in het zand. Ik deed boodschappen en ging daarna ‘heel even’ op de bank liggen. Om vervolgens dik 4 dagen niet meer op te staan. Want MAN, er knalde een keelontsteking in, dat wil je niet weten. Echt helemaal prut. Kraamvisite kunnen we voorlopig dus ook wel vergeten. Zo stom 🙁 Hoogtepuntjes: zuurvleis van paddenstoelen (wilde ik voor de eetclub maken die avond, maar ik kon helaas niet komen), Het Perfecte Plaatje, de teddytrui van de H&M die ik van de week kocht en paracetamol. S/O naar jullie.

 

Tot volgende week!

 

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten