Beau’s week 189: Nieuwe studie, fancy diner en tickets naar Thessaloniki!

14 sep 2018 | Leven

tbd189.8

Zo, dat was een behoorlijk intensieve week. Ik ben inmiddels alweer anderhalve week aan de studie en het is me een partij vermoeiend, niet normaal. Ik lig iedere avond om 10u doodmoe in bed en heb echt nu, donderdagavond, pas tijd om dit fotodagboek uit te werken. Moet er nog even aan wennen! Maar dat komt wel goed, vind de master die ik nu volg wel leuk gelukkig! Goed, afgelopen week dus: introductiedagen, een official 21 diner en dronken zijn op kosten van de uni.

tbd189.1

Links: Maandag werkte ik nog zoveel mogelijk aan school zodat ik lekker voorbereid zou beginnen later deze week. Ging goed! Als lunch maakte ik deze tortizza’s met vegetarische bbq chicken voor mij en Joran. Daarna hielp hij me met LinkedIn, moest ik ook maken voor mijn studie en op mijn profiel stond tot dan alleen maar ‘werkt bij AH’. Heb je niet zoveel aan.
Midden: ‘s Middags en ‘s avonds werkte ik dus daar. Mijn avondeten was een stoommaaltijd met zalm en tagliatelle, aanrader!
Rechts: Dinsdag begon de introductie van mijn master! Ik doe in een jaar de master Interculturele Communicatie (aan de UU dus) en de intro was lekker schools. Ice breaker activities, ben ik niet zo fan van.

tbd189.2

Links: De lunch was gratis maar goor. Alleen maar keuze uit kaas (dus geen keuze) met een dikke laag boter.
Midden: Na de introdag was er een borrel bij Walden en dat was echt verrassend leuk! Heel gezellig!
Rechts: Thuis maakte ik snel (lichtelijk aangeschoten) een simpele gnocchi voor mezelf. Heb het zelfs nog op de foto gezet, kom binnenkort online!

tbd189.3

Links: Sneak preview.
Midden: En ik bladerde wat door dit boek! Superleuk, had ik gewonnen bij Allerhande!
Rechts: De tweede introductiedag was gelukkig een stuk korter. We begonnen met het vormen van teams voor ons onderzoek en daarna deden we het klassieke spel spaghettitorens bouwen.

tbd189.4

Links: Mijn lunch bestond uit deze wraps met kipburgers en mangosalsa met feta. Zo lekker! Hier het recept.
Midden: ‘s Middags las ik weer veel voor school. Vind het nu al zó veel en zwaar, echt veel heftiger dan een bachelor.
Rechts: Ik ging zelfs sporten met een boek mee. Dit maakt het iets draaglijker: dan vergeet je dat je zo’n saai boek leest en ook vergeet je dat die crosstrainer zo saai is. De rest van de dag was ik heel moe en deed ik weinig.

tbd189.5

Links: Donderdagochtend begon ik al vroeg met mijn strakke planning: recepten uitwerken, boodschappen doen en aan de slag voor een leuke samenwerking. Een kleintje hoor (maar mijn eerste, woehoe!), voor een Belgisch tijdschrift. Ben heel benieuwd wat ‘t uiteindelijk gaat worden.
Midden: Daarna ging ik naar het eerste college van het jaar en dat was flink pittig. ‘s Avonds deed ik een eerste poging tot foe yong hai maar dat was geen succes. Na een tv-avond met onder andere Expeditie Robinson en First Dates, boekte ik eindelijk tickets naar Thessaloniki! Daar studeerde ik twee jaar geleden voor mijn minor en sindsdien ben ik er niet meer geweest. Nu ga ik met twee vriendinnen uit Polen en Duitsland weer een paar dagen genieten. Ik heb hier zoveel zin in!
Rechts: Vrijdag was weer een sport/schooldag en als lunch probeerde ik nog een keer die foe yong hai te maken. Met succes dit keer, heb het recept meteen uitgewerkt en afgelopen week online gezet. Echt een heel leuk recept en súpermakkelijk.

tbd189.6

Links: ‘s Avonds ging ik weer voor een stamppotje. Binnenkort online 🙂
Midden: ‘s Avonds hing ik voor de tv met huisgenoten, een halve kilo brie (niet overdreven, souvenirtje uit Frankrijk) en de film Voor Elkaar Gemaakt. Precies die slechte film waar we zin in hadden, haha.
Rechts: Zaterdag werkte ik wat recepten uit voor mijn blog en daarna hees ik mezelf in een nette outfit en een laag make-up voor het 21 diner van Maartje. Ze is al een hele tijd 21 maar die chique bedoeling moest er ooit nog eens van komen. Was heel gezellig!

tbd189.7 (1)

Links: Lekker formeel plaatje. Vind die serieuze diners vaak een tikkeltje overdreven maar uiteindelijk is het toch wel heel gezellig. Na het eten gingen we met de hele groep uit in Rotterdam maar de club (Nora) was zo niet mijn ding. Heel ordinair en belachelijk duur. Ik besloot daarom ook dat de kater het niet waard zou zijn en dook rond een uur of 3 compleet nuchter mijn bed in :thumbs:
Rechts: Zondagochtend ontbeet ik bij Maudy thuis met overgebleven taart van een verjaardag. We hadden elkaar al veel te lang niet gezien, was heel gezellig! ’s Middags ging ik weer terug naar Utrecht en daar trof ik het goorste ooit aan: mijn keukenkastje zat weer helemaal vol met motjes en larven. De kropen overal en zaten (wéér) in al mijn duurste producten. Kon hele zakken walnoten en hazelnoten weggooien, zo kut. Verder deed ik vooral nog wat dingen voor school.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten