tbd190.8

Daaaar ben ik weer met een fotodagboek! Holy shit: het was weer zó druk. Op zich leuk druk, ik geniet ergens ook wel van die hectiek van mijn studie. Het leeft. Verder ging ik afgelopen week eindelijk naar Mamma Mia 2 met mijn eigen mama, had ik een 21 diner van een vriendin, deed ik onderzoek bij een profi bedrijf, kwam de brandweer langs én zat ik twee keer op één dag bij de huisarts. Spanning en sensatie!

tbd190.1

Links: Maandagochtend had ik les van 11 tot 13 en daaromheen probeerde ik nog wat te lezen voor andere vakken. Het is zó belachelijk veel: nu houd ik alles nog heel netjes bij maar dat ga ik nooit het hele jaar volhouden. Één ongeplande brakke dag en je bent eruit. Goed, mijn lunch die dag: een heeeerlijke Aziatische risotto. Aanrader!
Midden: ‘s Middags ging ik naar mijn ouders toe, onderweg las ik het boek ‘Nationalisme’ van Leerssen. Staan zeker wel interessante dingen in, zoals: “nationalisme is net zoals een slechte adem: je merkt het wel bij anderen maar niet bij jezelf”. En helemaal waar.
Rechts: Die avond ging ik met mijn moeder naar Mamma Mia 2! Ook een hele vette aanrader, niet omdat het zo goed in elkaar zit maar vooral omdat je daarna niet anders dan dromerig kunt zijn. Ik vond deze misschien zelfs nog leuker dan het eerste deel!

tbd190.2

Links: Had er ook maar meteen de afspeellijst bij gedownload. Niet voor elke dag maar gewoon voor af toe.
Midden: Dinsdagochtend had ik les van 9 tot 1. Heel boeiend college maar veel te intensief voor vier hele uren. Haha, vraag me soms echt af hoe ik dat ook volhield op de middelbare school.
Rechts: Na de les ging ik heel snel naar huis om vanaf daar met wat studiegenoten naar Eindhoven te gaan voor onderzoek. Via via kunnen we daar bij een bedrijf de komende maanden onderzoekjes doen en dat was nog bést wel leuk. Ik had er van tevoren niet echt een beeld bij maar we waren echt goed, ging soepel!

tbd190.3

Links: Thuis at ik snel, las ik nog wat voor school en daarna ging ik naar Schiphol. Joran kwam terug van een weekje Londen en die ging ik verrassen. Maar hij ‘had al zo’n vermoeden’, hoe dan!?
Midden: Woensdagochtend sliepen we allebei uit, had ik ook echt wel verdiend na zo’n drukke dag. Na een kort college maakte ik dit als lunch: bloemkool en kokosrijst met Aziatische pesto. Hier het recept!
Rechts: ‘s Middags bracht ik de auto terug naar mijn ouders en dit ding kreeg ik mee terug.

tbd190.4

Links: Eenmaal terug in Utrecht maakte ik voor het eerst butter chicken. Súperlekkere curry met kip in roomboter, recept komt uiteraard snel online. Wat wel heel jammer is, is dat ik weer steeds vaker met de daglichtlamp moet fotograferen. Dat ding is heel fijn maar toch is het resultaat nooit zo mooi als bij echt daglicht.
Midden: Donderdag was weer zo’n drukke dag. Het begon met werken van 6.30 tot 12 en daarna ging ik meteen door naar school. Hele nuttige en productieve les gehad! Thuis maakte ik pizza carpaccio met Ilona en dat was goeeeed. Hier het veel te simpele recept.
Rechts: ‘s Avonds keek ik Expeditie Robinson met huisgenoten en we stuurden Joran langs de winkel met een boodschappenlijst. Voor mij haalde hij deze Ben en Jerry’s, so good.

tbd190.5

Links: Vrijdagochtend ging ik naar de dokter en daarna trof ik dit aan thuis. Of nouja, eigenlijk trof ik twee paniekerige huisgenoten waarvan er eentje al ruim een half uur opgesloten zat in de wc. We kregen haar écht niet bevrijd en hebben toen de brandweer moeten bellen die ons met z’n zessen wel ff kwamen redden. Oh my goddd, wat hebben we hard gelachen hahaha.
Midden: Om van de schrik (haha neehoor) te bekomen haalden we kibbeling en verder chillde ik die middag op bed. Ik voelde me niet helemaal lekker en had ibuprofen genomen. Dát ging niet helemaal goed. Ik neem het wel vaker maar blijkbaar kun je daar uit het niets een allergie voor ontwikkelen.
Rechts: En zo zat ik die middag voor de tweede keer bij de huisarts. Heel bizar: ik zat echt helemaal onder de bulten en had vet veel jeuk. Na twee pilletjes was het weer helemaal prima gelukkig! ‘s Avonds at ik weer pizza en daarna ging ik lui en moe heel vroeg naar bed.

tbd190.6

Links: Op zaterdagochtend stond mijn wekker al om half 8. Hardcore weekend! Zoals ik al zei: één dag niks doen en mijn hele planning is verpest. Vandaag probeerde ik zoveel mogelijk in te halen en voor te werken.
Midden: ‘s Middags ging ik naar Berkel want daar in de buurt had ik wéér een 21 diner. Van Ella dit keer, die al een maand of achttien 21 is maar dat mocht de pret niet drukken. Sexy plaatje! Outfit was compleet geleend van huisgenootje Ilona die ook mij mooi kan kleding met haar lichtelijke shopverslaving. Oh wacht! Die schoenen zijn wel van mij, altijd handig.
Rechts: Na het diner gingen we met z’n allen naar de plaatselijke kroeg en daar kwam Joran ook heen. Was gezellig maar helaas (echt heel erg jammer) voelde ik me nog steeds niet heel lekker dus we gingen niet al te laat weer naar huis.

tbd190.7

Links: Zondagochtend ontbeten we met KFC. Het was eigenlijk meer een brunch, wij ontbeten laat en mijn ouders hadden er al een hele dag opzitten.
Midden: Verder las ik weer veel (sorry, spannender wordt mijn dagelijkse bezigheid niet). Dit plaatje is uit een kookboek van mijn moeder, over welke kruiden je bij wat moet eten. Heel handig! Vind ik nog weleens lastig.
Rechts: ‘s Avonds at ik in Utrecht een heeeele lekkere kip kerrie. Heel simpel en basic én met vegetarische kip. Ergens deze week geef ik jullie het recept!