Blond, blonder, blondst

5 mrt 2015 | Leven

IMG_0979IMG_0988

Daar ben ik weer! Zoals jullie gisterochtend al konden lezen, ging ik naar de kapper voor een knipbeurt en een fris, nieuw kleurtje! Op mijn Instagram hebben jullie het misschien al gezien, daar plaatste ik de rechter foto. Ik kan hier na gister geen volstaand artikel meer van maken –en dat zou ook een beetje gek zijn- maar ik wilde jullie toch graag mijn nieuwe kapsel laten zien! Edit: oeps, ja toch weer een heel verhaal. Was zo lekker enthousiast aan het typen.

Aanschouw: mijn coupe du soleil. Jaja, zo heet ‘ie echt. De kapster heeft ruim 2 uur lang miniplukjes haar geverfd, waarna ongeveer een derde/de helft van mijn haar was gedaan. Dat was ook de bedoeling, want door héle dunne plukjes haar te verven (en dan heb ik het echt over ienieminieplukjes), licht je haar heel duidelijk op maar blijft het natuurlijk omdat er nog iets van je eigen kleur doorheen zit. Ik snap er echt niks van; hoe kan dat nou!? Ik ben nu echt zóveel blonder maar toch heb ik met mijn eigen ogen gezien hoe niet alle haren op mijn hoofd werden geverfd. Ik geef de kapster gelijk: het ziet er heel natuurlijk uit!

De plaatjes die ik ter inspiratie aan de kapster heb laten zien, komen niet helemaal overeen met wat ik nu heb. Ik had ook niet verwacht dat ik met precies zoiets naar buiten zou lopen, maar het heeft haar zeker duidelijk gemaakt dat ik op een natuurlijke manier een stuk blonder wilde! Ik ben er supersuperblij mee! 🙂 Wat vinden jullie er van? Nog meer blondjes (uit een potje) hier?

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

5 Reacties

 1. Ingeborg

  Oh wauw, het ziet er echt prachtig uit! Staat je goed meid!

  Antwoord
 2. Lisa

  Het ziet er heel mooi en natuurlijk uit! Dat van die miniplukjes heb ik eigenlijk nog nooit eerder gehoord. Mijn blondheid komt niet uit een potje en ik zou het op zich wel iets koeler willen maar ik wil mijn haar niet beschadigen, dus ik laat het lekker zo!

  Antwoord
  • admin

   Ja snap ik! Ik wilde het ook nooit verven omdat het gewoon slecht is en het feit dat ik nu ‘nep’ ben vind ik ook niet echt wat! Maar ik was mijn peper-en-zout-kleurtje zo zat!

   Antwoord
 3. Kimberly

  Ohh het staat je echt mooi! Ben zelf een brunette maar ik wil deze zomer graag blonde highlights.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten