IMG_0979IMG_0988

Daar ben ik weer! Zoals jullie gisterochtend al konden lezen, ging ik naar de kapper voor een knipbeurt en een fris, nieuw kleurtje! Op mijn Instagram hebben jullie het misschien al gezien, daar plaatste ik de rechter foto. Ik kan hier na gister geen volstaand artikel meer van maken –en dat zou ook een beetje gek zijn- maar ik wilde jullie toch graag mijn nieuwe kapsel laten zien! Edit: oeps, ja toch weer een heel verhaal. Was zo lekker enthousiast aan het typen.

Aanschouw: mijn coupe du soleil. Jaja, zo heet ‘ie echt. De kapster heeft ruim 2 uur lang miniplukjes haar geverfd, waarna ongeveer een derde/de helft van mijn haar was gedaan. Dat was ook de bedoeling, want door héle dunne plukjes haar te verven (en dan heb ik het echt over ienieminieplukjes), licht je haar heel duidelijk op maar blijft het natuurlijk omdat er nog iets van je eigen kleur doorheen zit. Ik snap er echt niks van; hoe kan dat nou!? Ik ben nu echt zóveel blonder maar toch heb ik met mijn eigen ogen gezien hoe niet alle haren op mijn hoofd werden geverfd. Ik geef de kapster gelijk: het ziet er heel natuurlijk uit!

De plaatjes die ik ter inspiratie aan de kapster heb laten zien, komen niet helemaal overeen met wat ik nu heb. Ik had ook niet verwacht dat ik met precies zoiets naar buiten zou lopen, maar het heeft haar zeker duidelijk gemaakt dat ik op een natuurlijke manier een stuk blonder wilde! Ik ben er supersuperblij mee! Wat vinden jullie er van? Nog meer blondjes (uit een potje) hier?