Selecteer een pagina

Contact

Samenwerken?

Als Keukenmeid heb ik een platform om een grote groep foodliefhebbers te bereiken. Wil je je revolutionaire pastasaus, unieke borrelnootjes of bijzonder sappige augurken onder de aandacht brengen? Misschien kan ik wat voor je betekenen. Ik maak bijvoorbeeld recepten (concept, beeldmateriaal en tekst) met de gewenste ingrediënten en ik vind het leuk om nieuwe producten waar ik enthousiast over ben te delen met mijn volgers en lezers. Ik sta zeker open voor andere ideeën voor een leuke samenwerking. Stuur een mailtje naar info@keukenmeid.com, dan bespreken we de mogelijkheden!

Vraag of opmerking? 

Het kan gebeuren dat je een foutje spot die zelfs mijn moeder over het hoofd heeft gezien. Laat het me weten door een reactie te plaatsen onder het artikel of stuur een mailtje naar info@keukenmeid.com. Thanks! Ook voor andere vragen of opmerkingen kun je hier terecht.

Rechten

Alle teksten en afbeeldingen op Keukenmeid.com zijn mijn eigendom, tenzij anders vermeld. Niets mag zonder mijn toestemming worden gebruikt en/of gekopieerd worden. Zie je iets waarbij je denkt ‘hey, maar dit is echt heel gaaf’, stuur dan even een mail naar info@keukenmeid.com. Dan bespreken we hoe we dit op gaan lossen. 

Keukenmeid.com is ingeschreven bij de KvK met het nummer 73054585