Contact

Van alle markten thuis, die meid. Ik ben namelijk in te zetten als foodblogger en als freelance tekstschrijver over van alles en nog wat.

FOOD EN INSTA

Als Keukenmeid heb ik een platform om een grote groep foodliefhebbers te bereiken. Wil je je revolutionaire pastasaus, unieke borrelnootjes of bijzonder sappige augurken onder de aandacht brengen? Doen we! Ik maak bijvoorbeeld recepten (concept, beeldmateriaal en tekst) met de gewenste ingrediënten en ik vind het leuk om nieuwe producten waar ik enthousiast over ben te delen met mijn volgers en lezers. Stuur een mailtje naar info@keukenmeid.com, dan geef ik je mijn actuele mediakit.

TEKSTSCHRIJVEN

Columns, productomschrijvingen, over mij-pagina’s, blogs, captions… Ik zet mijn tanden in alles met letters en woorden. Als tekstschrijver doe ik dat voor organisaties en bedrijven in diverse branches. Ik heb daarnaast kaas gegeten van SEO en ervaring met WordPress. Klik hier voor meer uitleg, de tarieven en recensies.

Andere vraag of opmerking?

Voor de allersnelste vragen kun je het beste even in mijn dm sliden op Instagram. Mailen mag natuurlijk ook: info@keukenmeid.com. Thanks!

Rechten

Alle teksten en afbeeldingen op Keukenmeid.com zijn mijn eigendom, tenzij anders vermeld. Niets mag zonder mijn toestemming worden gebruikt en/of gekopieerd worden. Zie je iets waarbij je denkt ‘hey, maar dit is echt heel gaaf’, stuur dan even een mail naar info@keukenmeid.com. Dan bespreken we hoe we dit op gaan lossen. 

Keukenmeid.com is ingeschreven bij de KvK met het nummer 73054585
btw-id: NL002353920B78