Dit was mijn 2015

29 dec 2015 | Leven

IMG_3860

Over twee dagen zit ik rond deze tijd oliebollen te eten en wijn te tanken met de liefste vriendinnen die ik me kan wensen. Standaard kijken we (ok ik) tijdens Oudjaarsavond terug op het afgelopen jaar. Evalueren wat goed ging en wat beter kan, enzo. Ik kan er niet omheen dat het overall-thema van mijn 2015 de break-up was. Dat was ronduit kut. Bah. Máár 2015 was gelukkig ook meer dan dat.

Ik zag half Europa, deed dingen en nam beslissingen die ik niet had voorspeld, gaf mezelf een make-over (haha dit is een grapje) (beetje dan) en leerde een hele hoop. Ik leerde zelfs zóveel, dat ik er een apart artikeltje over ga typen deze week.

Het afgelopen jaar ben ik zoveel veranderd: ik schrik er af en toe zelf bijna van. Begin maart liet ik mijn haar een stuk blonder verven, in mei ontdekte ik de zonnebank, in juni bleekte ik mijn tanden, in augustus liet ik een helix zetten en begin december werden alle vier mijn verstandskiezen getrokken. Daarnaast ben ik het hele jaar lid geweest bij een sportschool, waar ik ondertussen heel wat uurtjes heb doorgebracht. Met resultaat, ha.

Maar ook ík ben echt anders. Ik heb dit jaar heel veel verdriet gehad en gehuild, maar (hou je vast, komt ‘ie) ik heb er ook heel veel van geleerd. Misschien was die klap in m’n gezicht (figuurlijk!!) wel nodig om te groeien. Om wat sterker en zelfstandiger te worden, en mezelf ‘tegen te komen’. Ik zou het niet graag nog een keer meemaken, maar laat ik dan maar proberen het goede ervan in te zien. Jeetje, ik ga bijna over m’n nek van deze sappigheid maar het moet even hoor 😉 Ik ben ervan overtuigd dat ik dit jaar een leukere versie van mezelf ben geworden.

Mijn 2015 ♥

Alleen dingen doen   Blond, blonder, blondst   Concert Florence + The Machine   Diva   Eigen domein   Fitness   Gekke dingen   Helix   Inschrijving voor studeren in het buitenland   Janken   Kookcommissie   Lieve huisgenoten   Metrocolumn   Nieuw baantje   Operatie verstandskiezen   Propedeuse   Quadriljoen feestjes  Reizen (heel veel!)   Skiën   Tanden bleken   Utrecht   Vriendinnen   Wijn   XXX’jes (liefde dus, ook heel veel)   Yoghurt Frozen   Zonnebank

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

5 Reacties

 1. Lisa

  Haha, clichés zijn er niet voor niets hè? Ik ben blij voor je dat je die nare gebeurtenis toch nog in iets positiefs hebt kunnen omzetten!

  Oh, en ik vind het leuk dat je tegelijkertijd meer Barbie én een leukere versie van jezelf bent geworden. (waar overigens echt helemaal totaal niets mis mee is, en het is ook niet alsof je botox spuit of zo). Op naar een nóg beter 2016! Wanneer hoor je iets over studeren in het buitenland?

  Antwoord
  • admin

   Hahaha, Barbie, inderdaad! Ik hoor eind januari/februari pas iets geloof ik!

   Antwoord
 2. Rianne

  Ah, wat rot.. Een break-up is natuurlijk altijd super rot, maar het positieve: je leert er iets van! En vanuit daar kan het alleen maar beter worden. Gaaf inderdaad dat je zoveel hebt gereisd! Ik wens je een heel mooi 2016!

  Antwoord
  • admin

   Dat is inderdaad fijn, dat het alleen nog maar beter kan worden. Jij ook een fijn 2016 🙂

   Antwoord
 3. Dina

  Woaaah de blauwe lucht op die foto… ik verlang daar echt heel erg naar; een blauwe lucht en wat warmte van de zon. Hahaha heerlijk hè, het klinkt zo ongelooflijk cliché, maar vooral van nare periodes kun je heel veel leren. Op een mooi 2016!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten