IMG_3860

Over twee dagen zit ik rond deze tijd oliebollen te eten en wijn te tanken met de liefste vriendinnen die ik me kan wensen. Standaard kijken we (ok ik) tijdens Oudjaarsavond terug op het afgelopen jaar. Evalueren wat goed ging en wat beter kan, enzo. Ik kan er niet omheen dat het overall-thema van mijn 2015 de break-up was. Dat was ronduit kut. Bah. Máár 2015 was gelukkig ook meer dan dat.

Ik zag half Europa, deed dingen en nam beslissingen die ik niet had voorspeld, gaf mezelf een make-over (haha dit is een grapje) (beetje dan) en leerde een hele hoop. Ik leerde zelfs zóveel, dat ik er een apart artikeltje over ga typen deze week.

Het afgelopen jaar ben ik zoveel veranderd: ik schrik er af en toe zelf bijna van. Begin maart liet ik mijn haar een stuk blonder verven, in mei ontdekte ik de zonnebank, in juni bleekte ik mijn tanden, in augustus liet ik een helix zetten en begin december werden alle vier mijn verstandskiezen getrokken. Daarnaast ben ik het hele jaar lid geweest bij een sportschool, waar ik ondertussen heel wat uurtjes heb doorgebracht. Met resultaat, ha.

Maar ook ík ben echt anders. Ik heb dit jaar heel veel verdriet gehad en gehuild, maar (hou je vast, komt ‘ie) ik heb er ook heel veel van geleerd. Misschien was die klap in m’n gezicht (figuurlijk!!) wel nodig om te groeien. Om wat sterker en zelfstandiger te worden, en mezelf ‘tegen te komen’. Ik zou het niet graag nog een keer meemaken, maar laat ik dan maar proberen het goede ervan in te zien. Jeetje, ik ga bijna over m’n nek van deze sappigheid maar het moet even hoor Ik ben ervan overtuigd dat ik dit jaar een leukere versie van mezelf ben geworden.

Mijn 2015 ♥

Alleen dingen doen   Blond, blonder, blondst   Concert Florence + The Machine   Diva   Eigen domein   Fitness   Gekke dingen   Helix   Inschrijving voor studeren in het buitenland   Janken   Kookcommissie   Lieve huisgenoten   Metrocolumn   Nieuw baantje   Operatie verstandskiezen   Propedeuse   Quadriljoen feestjes  Reizen (heel veel!)   Skiën   Tanden bleken   Utrecht   Vriendinnen   Wijn   XXX’jes (liefde dus, ook heel veel)   Yoghurt Frozen   Zonnebank