IMG_3115

Omdat één muur in mijn kamer nog zo eng leeg en wit is, ben ik dus op zoek naar leuke schilderijtjes, verlichting of andere leuke versiersels. Ik loop al een tijd met wat ideeën rond, waaronder een mooie to do lijst! Ik ben GROOT fan van to do lijstjes en ben er ook heilig van overtuigd dat ik tig keer productiever ben als ik na afloop iets van mijn lijstje mag strepen. Of in dit geval: vegen! Ik heb een oneindig herbruikbaar to do-schilderij gemaakt!

IMG_3090

Wat je nodig hebt:
Een mooie fotolijst
Oude tijdschriften
Een A4’tje
Whiteboardstiften
Lijm (of kneedgum, kan ook prima)

Ga er even goed voor zitten: deze DIY vergt zo weinig energie dat je anders waarschijnlijk van verbazing van je stoel klettert (‘hoe komt ze er bij om hier een hele blogpost aan te wijden?’). Maar het zijn de ideeën hè, waar het om gaat bij kunst Goed, daar gaat ‘ie:

Zoek in de oude tijdschriften naar letters waarmee je het woord ‘To Do’ kunt vormen. Ik vond het mooi om alles in zwart-wit te houden maar een leuk kleurtje kan natuurlijk ook. Knip deze uit en plak ze bovenaan het A4’tje. Leg het A4’tje in je fotolijst achter het glas. Klaar! Op het glas kun je nu met de whiteboardstift je to do lijst schrijven en oneindig lang wissen en aanpassen. Handig! Gebruiken jullie vaak to do-lijstjes?

IMG_3100IMG_3108