Even bijkletsen 12/6/15

12 jun 2015 | Leven

IMG_2442
Kos, 2014 – examenreis met drie vriendinnen

Ik heb het deze week zó druk gehad met een stomme opdracht. Ik wilde heel graag bloggen maar verder dan een paar pakkende zinnen en halve concepten kwam het telkens niet. Ik heb dus wel allemaal leuke ideetjes om uit te werken, en daar ga ik binnenkort mee aan de slag. Maar eerst: even bijkletsen. Is nodig. Fijn weekend allemaal! 🙂

Daten met Stella

Vandaag was een hele leuke dag, ik had namelijk een date met de enige echte Stella. Jaja, die leuke! Ik was een beetje dom geweest: ik zei haar naar het jaarbeursplein te komen in Utrecht. Stond ik zelf bij centrumzijde. I tell you: dit was niet eens de eerste keer dat ik deze fout maakte. Maar goed: nadat we elkaar dan toch eindelijk gevonden hadden, was het supergezellig! We lunchten met broodjes carpaccio op het Neude, aten frozen yoghurt aan de gracht en hadden zoveel om over te kletsen, zo leuk 🙂 Weer helemaal heppie (om het op z’n Stella’s te zeggen)!

Examenuitslag #flashback

Vandaag, 12 juni, slaagde ik precíes een jaar geleden voor mijn vwo. Misschien was het wel de mooiste dag uit mijn leven. Echt. Toen ik gister al die happy geslaagd-berichtjes voorbij zag komen, dacht ik weer even terug aan vorig jaar… Ik mis de middelbare school af en toe wel echt: die gezelligheid van een klas, de pauzes, die zorgeloze routine. Maarrr ik ben nog steeds zó blij met dat diploma. Het moment dat ik vorig jaar gebeld werd met goed nieuws vergeet ik echt nooit meer. #flashback

Een heel klein beetje vakantie

Hooo, shit. Typte ik dat nou echt? Vandaag hebben mijn groepsgenootje en ik een enorme opdracht afgerond waar we al wéken mee aan de slag waren. We hebben een dik vet pakket met 69 pagina’s ingeleverd en nu is het hopen op een voldoende! Nu voelt het echt als vakantie, terwijl ik over twee weken nog een groot tentamen moet maken… In ieder geval mag ik van mezelf lekker niks doen tot maandag. Misschien zelfs tot dinsdag.

Witte tanden

Een tijdje geleden hapte ik bij de tandarts voor een bleekbitje. Woensdag haalde ik hem op en ik heb er ondertussen twee nachtjes mee geslapen. Let me tell you nog iets: dat slaapt niet lekker. En het ziet er niet uit. Gelukkig slaap ik tegenwoordig alleen (ha. ha.). Over twee weken zou ik optimaal resultaat moeten zien, ik ben heel benieuwd! Ik maak iedere avond na het tandenpoetsen een foto en die deel ik tegen die tijd natuurlijk met jullie!

Huisje

Nog iets waar ik heel blij mee ben: de laatste tijd is het heel gezellig in het huis waar ik woon in Utrecht. Sinds onze saaie huisgenoot heeft plaatsgemaakt voor eentje die er veel beter bij past, hebben we veel gezellige avondjes met z’n allen! Gisteren hebben we met z’n vijven pizza gegeten in het gras aan het water, we eten veel vaker samen en zitten vaker gezellig in de woonkamer. Hierdoor heb ik eigenlijk nog minder haast om een nieuwe kamer te vinden. Ik móet trouwens ook niet weg, maar ik vind het vervelend dat ik geen ramen heb waar ik door naar buiten kan kijken. Verder is het daar dus helemaal prima. Ik ga pas weg als ik echt iets perfects heb gevonden!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

6 Reacties

 1. Ysanne

  Aah ja ik vroeg me al af waarom je weg wilde, want je verhalen klinken altijd wel positief 🙂 Maar ik snap dat als je geen ramen hebt.. tja hah. Leuk dat je met Stella hebt afgesproken, spannend ook!

  Antwoord
 2. Stella

  Wieeee, het was gezellig hè? Alsof we elkaar al jaren kenden! (: Ik wil wel vaker met jou aan de gracht zitten met froyo en lekker kletsen. Zijn we goed in. En een keer heel dronken worden in een kroeg. Enzo. Hihi. Doen je tanden al minder zeer? Of meer? Ik heb vannacht op mijn tanden gebeten ofzo, dus vanochtend had ik weer last van die gekke schokjes en ik moest gelijk aan jou denken! Hoop dat ’t meevalt! Ik hoop dat je het nog heel lang fijn gaat hebben daar in je huisje. Misschien gaat er wel een huisgenootje weg ooit en kan je naar een kamer verhuizen die WEL ramen heeft. #kluizenaarbeau, hihi. Ahw nee, gemeen. Ik hoop in ieder geval dat je het gewoon nog lang naar je zin hebt. En zo niet; dan kom ik je redden en volproppen met carpaccio en froyo!

  Antwoord
  • admin

   Haha ja doen we!! Vandaag kreeg ik tijdens het werken ineens weer zo’n zenuwsteek, dus ik heb meteen een paracetamol ingenomen en verder geen last meer gehad 🙂 Ik hoop toch wel dat het wegtrekt want het is niet fijn hè? Probleem is dus dat 2 vd 5 kamers wel prima ramen hebben, maar dan weer een stukje kleiner zijn. En dat willen we natuurlijk ook niet. Lastig!

   Antwoord
 3. Lisa

  Aah, zo leuk dat jullie gingen afspreken! En dat jullie het meteen zo goed met elkaar konden vinden. 🙂 Wow, dat van die eindexamenuitslag he… voor mij voelt dat gewoon echt als een heel ander leven. Aan de ene kant is het zó snel gegaan maar het voelt ook als zo lang geleden… Ahhh noo dat van je tentamen is echt heel erg zuur! Maar voor je het weet is het voorbij! Ik snap wel dat het vervelend is van je ramen, gelukkig heb je die wel in de woonkamer. En gezelligheid is huis is ook heel belangrijk hoor!

  Succes nog even, je bent er biiijjna!

  Antwoord
  • admin

   Ja, precies! Er is zóveel veranderd in een jaar, het voel zó lang geleden ook! En aan de andere kant voelt het weer als vorige week dat ik iedere ochtend met vriendinnen naar school fietste en fulltime thuis woonde. Het is inderdaad net een ander leven…

   Antwoord
 4. Ingeborg

  Ah ik zie deze blog nu pas haha! Ik snap waarom je weg wilt, geen ramen zou ik ook ongelooflijk vervelend vinden, maar wel fijn dat je huisgenootjes zo leuk zijn!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten