IMG_2442
Kos, 2014 – examenreis met drie vriendinnen

Ik heb het deze week zó druk gehad met een stomme opdracht. Ik wilde heel graag bloggen maar verder dan een paar pakkende zinnen en halve concepten kwam het telkens niet. Ik heb dus wel allemaal leuke ideetjes om uit te werken, en daar ga ik binnenkort mee aan de slag. Maar eerst: even bijkletsen. Is nodig. Fijn weekend allemaal!

Daten met Stella

Vandaag was een hele leuke dag, ik had namelijk een date met de enige echte Stella. Jaja, die leuke! Ik was een beetje dom geweest: ik zei haar naar het jaarbeursplein te komen in Utrecht. Stond ik zelf bij centrumzijde. I tell you: dit was niet eens de eerste keer dat ik deze fout maakte. Maar goed: nadat we elkaar dan toch eindelijk gevonden hadden, was het supergezellig! We lunchten met broodjes carpaccio op het Neude, aten frozen yoghurt aan de gracht en hadden zoveel om over te kletsen, zo leuk Weer helemaal heppie (om het op z’n Stella’s te zeggen)!

Examenuitslag #flashback

Vandaag, 12 juni, slaagde ik precíes een jaar geleden voor mijn vwo. Misschien was het wel de mooiste dag uit mijn leven. Echt. Toen ik gister al die happy geslaagd-berichtjes voorbij zag komen, dacht ik weer even terug aan vorig jaar… Ik mis de middelbare school af en toe wel echt: die gezelligheid van een klas, de pauzes, die zorgeloze routine. Maarrr ik ben nog steeds zó blij met dat diploma. Het moment dat ik vorig jaar gebeld werd met goed nieuws vergeet ik echt nooit meer. #flashback

Een heel klein beetje vakantie

Hooo, shit. Typte ik dat nou echt? Vandaag hebben mijn groepsgenootje en ik een enorme opdracht afgerond waar we al wéken mee aan de slag waren. We hebben een dik vet pakket met 69 pagina’s ingeleverd en nu is het hopen op een voldoende! Nu voelt het echt als vakantie, terwijl ik over twee weken nog een groot tentamen moet maken… In ieder geval mag ik van mezelf lekker niks doen tot maandag. Misschien zelfs tot dinsdag.

Witte tanden

Een tijdje geleden hapte ik bij de tandarts voor een bleekbitje. Woensdag haalde ik hem op en ik heb er ondertussen twee nachtjes mee geslapen. Let me tell you nog iets: dat slaapt niet lekker. En het ziet er niet uit. Gelukkig slaap ik tegenwoordig alleen (ha. ha.). Over twee weken zou ik optimaal resultaat moeten zien, ik ben heel benieuwd! Ik maak iedere avond na het tandenpoetsen een foto en die deel ik tegen die tijd natuurlijk met jullie!

Huisje

Nog iets waar ik heel blij mee ben: de laatste tijd is het heel gezellig in het huis waar ik woon in Utrecht. Sinds onze saaie huisgenoot heeft plaatsgemaakt voor eentje die er veel beter bij past, hebben we veel gezellige avondjes met z’n allen! Gisteren hebben we met z’n vijven pizza gegeten in het gras aan het water, we eten veel vaker samen en zitten vaker gezellig in de woonkamer. Hierdoor heb ik eigenlijk nog minder haast om een nieuwe kamer te vinden. Ik móet trouwens ook niet weg, maar ik vind het vervelend dat ik geen ramen heb waar ik door naar buiten kan kijken. Verder is het daar dus helemaal prima. Ik ga pas weg als ik echt iets perfects heb gevonden!