IMG_3698

Morning! Wat ben ik aan het genieten van het lekkere weer en het ontspannen, de zon heeft een goeie timing! Helaas krijg ik niet heel veel nuttigs gedaan door de warmte, zelfs dit stukje typen kost veel energie en het is nog niet eens middag. Maar nee, eigenlijk hoef ik ook niks te doen dus mij hoor je niet klagen. Even een kleine update en dan ga ik weer in de tuin zitten!

Lezen!?

Jullie raden nooit wat ik gisteravond heb gedaan: ik heb gelezen. Niet de Linda ofzo; echt een bóek. Met een lekker drankje en ‘De Eetclub’ van Saskia Noort ben ik in de tuin in de hangmat gaan liggen en heb ik de hele zwoele zomeravond gelezen. En ik vond het heerlijk. Voel me helemaal euforisch nu, zo blij ben ik geworden van dat boek. Ik vind het ook telkens zo’n fijn besef dat ik écht heel blij word van letters, woorden, zinnen. Van schrijven. En misschien voortaan ook wel van lezen.

Bedankje voor mezelf

Oh men, wat ben ik mezelf dankbaar dat ik het laatste blok alle hoorcolleges en werkcolleges heb gevolgd. Dat ik toch telkens weer uit bed klom, door de regen fietste en de kater te boven stond (dramatisch muziekje – en: grapje natuurlijk). Dankjewel lieve Ik, het heeft me echt heel veel stress bespaard die laatste dagen voor het tentamen! Terwijl ik iedereen om me heen zag panieken, ging het bij mij prima omdat ik gewoon netjes overal bij was. Bedankje voor mezelf! In de vorm van een ijsje.

Florence + The Machine

Een paar jaar geleden draaide ik de muziek van Florence + The Machine helemaal grijs (bij wijze van) en ook haar nieuwste album vind ik heerlijk! Nu komt ze dus in december naar Nederland en ik wil er supergraag heen. Concerten hoeven van mij de laatste jaren eigenlijk niet meer zo, maar ik heb altijd gezegd dat Florence (en Beyoncé) een uitzondering zou zijn. Probleempje: mijn omgeving is niet bepaald fan. Maar ik vind het echt stom om dit te laten gaan, dus ik ga nog even een oplossing zoeken!