Even bijkletsen 1/7/15

1 jul 2015 | Leven

IMG_3698

Morning! Wat ben ik aan het genieten van het lekkere weer en het ontspannen, de zon heeft een goeie timing! Helaas krijg ik niet heel veel nuttigs gedaan door de warmte, zelfs dit stukje typen kost veel energie en het is nog niet eens middag. Maar nee, eigenlijk hoef ik ook niks te doen dus mij hoor je niet klagen. Even een kleine update en dan ga ik weer in de tuin zitten!

Lezen!?

Jullie raden nooit wat ik gisteravond heb gedaan: ik heb gelezen. Niet de Linda ofzo; echt een bóek. Met een lekker drankje en ‘De Eetclub’ van Saskia Noort ben ik in de tuin in de hangmat gaan liggen en heb ik de hele zwoele zomeravond gelezen. En ik vond het heerlijk. Voel me helemaal euforisch nu, zo blij ben ik geworden van dat boek. Ik vind het ook telkens zo’n fijn besef dat ik écht heel blij word van letters, woorden, zinnen. Van schrijven. En misschien voortaan ook wel van lezen.

Bedankje voor mezelf

Oh men, wat ben ik mezelf dankbaar dat ik het laatste blok alle hoorcolleges en werkcolleges heb gevolgd. Dat ik toch telkens weer uit bed klom, door de regen fietste en de kater te boven stond (dramatisch muziekje – en: grapje natuurlijk). Dankjewel lieve Ik, het heeft me echt heel veel stress bespaard die laatste dagen voor het tentamen! Terwijl ik iedereen om me heen zag panieken, ging het bij mij prima omdat ik gewoon netjes overal bij was. Bedankje voor mezelf! In de vorm van een ijsje.

Florence + The Machine

Een paar jaar geleden draaide ik de muziek van Florence + The Machine helemaal grijs (bij wijze van) en ook haar nieuwste album vind ik heerlijk! Nu komt ze dus in december naar Nederland en ik wil er supergraag heen. Concerten hoeven van mij de laatste jaren eigenlijk niet meer zo, maar ik heb altijd gezegd dat Florence (en Beyoncé) een uitzondering zou zijn. Probleempje: mijn omgeving is niet bepaald fan. Maar ik vind het echt stom om dit te laten gaan, dus ik ga nog even een oplossing zoeken!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

3 Reacties

 1. Kim

  Fijn dat je weer hebt gelezen en hebt gemerkt dat je er zo blij van wordt! 🙂
  Hele fijne dag vandaag, als dat een beetje lukt met deze warmte, haha.
  Liefs

  Antwoord
 2. Dina

  Ooh wat fijn dat je even lekker hebt gelezen zeg. Ik heb gisteren ook eindelijk weer eens gelezen (heb het boek uiteraard nog niet uit, want ik ben zoooooo langzaam met lezen en bovendien altijd zo snel afgeleid). De Eetclub vond ik een heel goed boek (ik vind de boeken van Saskia Noort zo leuk). Ze heeft ook een vervolg geschreven op het boek trouwens, het heet “Debet” (misschien vind je dat ook leuk).

  Antwoord
  • admin

   Ik las je reactie vanochtend en toen heb ik (oké, m’n moeder) meteen ‘Debet’ gekocht in de boekenwinkel! Bedankt voor de tip, ik vind deze inderdaad ook leuk! 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten