Even bijkletsen 25/9/15

25 sep 2015 | Leven

IMG_3888

Oei. Ja, ik leef nog hoor. Ik heb het zó druk; de dagen en weken vliegen voorbij. Waar ik mijn tijd mee verdoe? Geen idee. Ik zou liegen als ik zeg dat ik veel met school bezig ben, ik lig echt niet de halve dag op bed, sport niet iedere dag, heb weinig contacturen, werk alleen in het weekend en toch lijk ik nergens tijd voor te hebben. Misschien moet ik niet iedere avond op een terrasje gaan zitten? Gokje hoor. Nee goed, zo erg is het ook weer niet. Hier even updateje van mijn leven 😉

Verstandskiezen

Al een hele tijd voel ik dat mijn verstandskiezen bíjna doorkomen, maar deze week heeft er eentje ineens heel veel haast. En dat voelt niet zo prettig. Het doet niet echt pijn, maar het voelt vervelend. Hij zit in de weg. Volgens de tandarts kwamen 3 van de 4 waarschijnlijk netjes door, dus ik hoop dat alles goed blijft gaan. Ik voel er weinig voor om ze weg te laten halen, brrr…

Pica’s

Net zoals vorig jaar, legde ik deze zomer weer vast met een wegwerpcamera! Ik nam ‘m mee naar Kopenhagen, scoutingkamp, Riga en Kreta. Een tijdje geleden haalde ik ze op bij de Hema, waar ik ze had laten ontwikkelen. Bijna alle foto’s waar ik zelf op sta zijn errug lelijk, dat is wel een beetje jammer. Toch vind ik het zo leuk om de hele zomer zo terug te kijken 🙂 Hieronder staan er een paar!
wegwerpcol1
Riga – Kopenhagen
Heraklion (Kreta) – Rethymnon (Kreta)

wegwerpcol2
Riga – Ready to go solo :thumbs:
Chersonissos (Kreta) – Rethymnon (Kreta)

wegwerpcol3
Moergestel – Rethymnon (Kreta)
Preveli (Kreta) – Riga

Nieuwe lay-out

Ik ben een beetje aan het knoeien met de lay-out. Helaas ben ik daar echt een ramp in; ik weet nog steeds niet hoe ik de body iets smaller moet maken. Het zal dus nog wel even duren voordat jullie er iets van zullen zien. Ik wil het allemaal iets strakker uitlijnen en meer in column-stijl. Het lettertype verander ik daarom ook, denk ik.

Nog een beetje blonder

Vanmiddag ga ik eindelijk weer naar de kapper! Ruim een half jaar geleden was de laatste keer, dus het is zeker weer tijd om te gaan. Op de een of andere manier heeft mijn haar deze zomer eindelijk geleerd hoe het moet groeien (nu m’n benen nog) want het is nog nooit zó lang geweest! Ik vind lang haar echt heerlijk, dus ik laat het alleen bijpunten. Ook wil ik het íets blonder en koeler dan de vorige keer laten verven. Het is waar: als je eenmaal begint met verven, blijf je bezig.

Dikke vette afwijzing

Afgelopen maandag solliciteerde ik voor de redactiecommissie. Stiekem had ik er wel vertrouwen in, want ik heb toch heel wat schrijfervaring. Ik heb meegewerkt aan het jaarboek van de eindexamenklassen, blog al een jaar of 5/6 en heb een jaartje in de schoolkrantcommissie gezeten (oké dat was in de eerste en heel erg… amateur – maar toch, ik heb het gebracht alsof ‘t heel wat was). Maar ze zagen het niet in me. Nouja, ook goed. Ik vond jou ook een bitch 😉

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

2 Reacties

  1. Marjolein

    Leuk bijklets artikeltje! Ik word heel erg blij van je wegwerp foto’s want ze geven echt een fijne zomerse sfeer. Ik heb ook nog een onontwikkelde wegwerp camera liggen, maar er moeten nog twee foto’s mee gemaakt worden voor ie vol is… Ik heb hem echt al een jaar en géén idee meer waar ik foto’s van heb gemaakt. Super balen dat ze je niet hebben aangenomen op de commissie 🙁

    Antwoord
  2. Kim

    Hahah, heerlijk, ‘ik vond jou ook een bitch!’. Goede manier om ermee te dealen. 🙂 En superleuk, de foto’s van de wegwerpcamera! Ik doe dat ook graag, je maakt veel bewuster foto’s met zo’n ding dan met een digitale waarop je eindigt met honderden. Plus dat het altijd spannend is om ze te bekijken na het ontwikkelen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten