Fake McWrap Crispy Chicken met honing-mosterdsaus

3 jan 2018 | Vlees, Wraps

IMG-20171218-WA0004

Dít recept, beste lezers, is het meest makkelijke en studentikoze in de korte geschiedenis van mijn foodblogbestaan. Het is een recept van Ilona, mijn huisgenootje, en helemaal honderd procent geïnspireerd op de crispy chicken McWrap van de McDonalds. Nou is het meestal rond 4u ‘s nachts als ik bij de mac ben en dan wil ik niks anders proberen dan kip 6 met barbecuesaus, daarom probeer ik haar lievelingsrecept thuis maar eens uit. Ik verklap alvast dat dit recept een dikke 7 krijgt en dat is hoog voor zo’n recept met minimale inspanning.

Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
twee of drie kleine wraps (of grote, als je honger hebt)
1 krokante kipschnitzel
honing-mosterddressing (Remia bijvoorbeeld)
ongeveer 10 cherrytomaatjes
stuk komkommer
beetje ijsbergsla
eetlepel kwark
geraspte kaas

Maak je klaar voor het makkelijkste recept ooit:
Bak de krokante schnitzel in een beetje olijfolie bruin en snijd ondertussen de tomaat in halve halfjes (kwart dus, eet lekkerder) en de komkommer in repen. Smeer je wraps in met een beetje kwark. Ik gebruik dus heel vaak kwark bij dit soort recepten, in plaats van crème fraîche. Magere kwark heb ik namelijk altijd wel in huis en daar word je net ff wat minder snel dik van, terwijl het je eten toch net zo smeuïg maakt. Verdeel over je wraps een handje sla, wat tomaatjes en komkommer en een paar stukjes kipschnitzel. Een beetje kaas erover, lekker veel honing-mosterdsaus en dan heb je vet lekker en makkelijk eten.

 

Mijn oordeel: 7/10
Oordeel eetgenoot (Ilona): 7/10 – “Altijd… weet ik veel. Makkelijk recept voor snel eten. Ik doe gewoon altijd overal honing-mosterd op. Is echt mijn ding.”

Dit vind je ook lekker!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten