Ik en foto’s

16 apr 2017 | Overig

IMG_4901

Mijn huisgenoten en ik zijn onze woonkamer een beetje aan het verbouwen en stuiten hierbij op één groot discussiepunt: foto’s. Eentje heeft niks met foto’s en daar snap ik dus helemaal niks van. Ik heb alles met foto’s. Kijk naar mijn blog, dat is praktisch een groot digitaal fotoalbum. Ergens vind ik het ook heel jammer dat veel van die foto’s alleen maar digitaal blijven, omdat afgedrukte foto’s zo’n ander gevoel geven. Maar daar heb ik iets op gevonden. Dit zijn ik en foto’s:

IMG_4908

Mijn vriendinnen weten ‘t ook – dat ik zo van foto’s hou. Toen ik laatst 21 werd, kreeg ik een fotoalbum en een paar enveloppen helemaal vol met foto’s van de afgelopen jaren. Deze heb ik nu gebruikt om de muur achter mijn bed wat gezelliger te maken. Op dit moment zit ik in Dublin en ik ga nieuwe foto’s afdrukken als ik terug ben. Hoe meer hoe beter.

IMG_3596

Zo gebruikte ik de foto’s in mijn vorige kamer. Ook leuk.

 IMG_4865

In plaats van die kleine fotootjes kun je natuurlijk ook voor wat groters gaan. In de slaapkamer van mijn ouders staan een paar doeken met foto’s van mooie reizen en ik maakte er laatst ook een voor bij mijn opa in huis. Kon natuurlijk niks beters uitkiezen dan een foto van zijn grootste maat Floor de hond en haar puppie en buurhond Douwe. Ik bestelde deze foto van 40 bij 60 cm op FotoOpCanvas.nl (dochterbedrijf van Fotocadeau.nl – klinkt misschien iets bekender?). De foto heeft mooi uitgepakt op het doek en de bestelling werd al binnen een paar dagen geleverd. Opa was er heel blij mee, kijk nou hoe LEUK!

IMG_4914

Al een paar zomers op rij draag ik de hele vakantie een wegwerpcamera bij me. Vorig jaar ging er bijvoorbeeld een mee naar Thailand en Luxemburg en daarvoor onder andere naar Turkije, Griekenland en Polen. De foto’s die hier dan na de zomer uitkomen zijn zo anders dan die ik met mijn telefoon heb gemaakt (en ik ben vaak alweer vergeten waar ik ze gemaakt heb). Ik bewaar ze allemaal in een fotoalbum met insteekmapjes zodat ik ze leuk bij elkaar heb in de kast. Plus, het is een stapeltje waar ik heel gezellig met the ex op sta en die foto’s hoef ik op zich niet meer echt aan mijn muur te hebben hangen.

isw

Dit vind je ook lekker!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten