IMG_3125

Spannend! Vandaag mag ik weer de kappersstoel in! Nogal een unicum voor mij, aangezien ik vier maanden geleden nog ben geweest en stiekem altijd max 2 keer per jaar ga. Begin november liet ik voor het eerst mijn haar verven. Ik ging een beetje blonder en ik was er superblij mee. De kleur die ik nu heb ligt héél dichtbij mijn eigen haarkleur maar ik wil eigenlijk iets lichter. Iets bijzonderder. Ik heb gezocht naar inspiratie, zodat ik de kapster precies kan laten zien wat ik in gedachten heb!

blondcollage

1   x   2   x   3   x   4   x   5   x   6   x   7   x   8   x   9

Het zou toch zo geweldig zijn als ik ook zo mooi blond ben na vandaag!? De foto’s op de bovenste rij lijken me het meest realistisch. Zoals je ziet heb ik veel blonde tinten uitgekozen die een koele ondertoon hebben, een beetje askleurig. Ik weet serieus niet of dat mogelijk is met mijn haar en of dat zou staan, dus voor de zekerheid heb ik ook nog mooie warmere tinten uitgezocht. Rechtsboven vind ik echt prachtig! Even kijken wat de kapster er van zegt

Naast verven, laat ik mijn dooie puntjes vandaag ook een beetje bijknippen. Ik ben héél benieuwd hoe ik er vanmiddag uit zie! Uiteraard zien jullie snel meer :)!