Inspiratie: blond haar

4 mrt 2015 | Overig

IMG_3125

Spannend! Vandaag mag ik weer de kappersstoel in! Nogal een unicum voor mij, aangezien ik vier maanden geleden nog ben geweest en stiekem altijd max 2 keer per jaar ga. Begin november liet ik voor het eerst mijn haar verven. Ik ging een beetje blonder en ik was er superblij mee. De kleur die ik nu heb ligt héél dichtbij mijn eigen haarkleur maar ik wil eigenlijk iets lichter. Iets bijzonderder. Ik heb gezocht naar inspiratie, zodat ik de kapster precies kan laten zien wat ik in gedachten heb!

blondcollage

1   x   2   x   3   x   4   x   5   x   6   x   7   x   8   x   9

Het zou toch zo geweldig zijn als ik ook zo mooi blond ben na vandaag!? De foto’s op de bovenste rij lijken me het meest realistisch. Zoals je ziet heb ik veel blonde tinten uitgekozen die een koele ondertoon hebben, een beetje askleurig. Ik weet serieus niet of dat mogelijk is met mijn haar en of dat zou staan, dus voor de zekerheid heb ik ook nog mooie warmere tinten uitgezocht. Rechtsboven vind ik echt prachtig! Even kijken wat de kapster er van zegt 🙂

Naast verven, laat ik mijn dooie puntjes vandaag ook een beetje bijknippen. Ik ben héél benieuwd hoe ik er vanmiddag uit zie! Uiteraard zien jullie snel meer :)!

Dit vind je ook lekker!

Ik en foto’s

Ik en foto’s

Mijn huisgenoten en ik zijn onze woonkamer een beetje aan het verbouwen en stuiten hierbij op één...

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Aniek

    Ik ben benieuwd. Wil me haar al een tijdje blond verven, was echt donkerbruin heb het nu al geverfd naar donkerblond maar ik kan steeds niet de perfecte kleur vinden omdat ik bang ben dat het TE licht wordt haha. Kan niet wachten om jou eindresultaat te zien!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten