Selecteer een pagina

Leven

Beau’s week 247, 248 en 249: Bijzonder nieuws, (weer) op tv en herfst

tbd247248.16

Hallo beste mensen! Ik heb veel gewerkt afgelopen weken maar daarnaast ook opvallend veel bijzondere dingen meegemaakt. Van een nieuwe coupe tot aan een héél leuk nieuwtje waardoor mijn leven wel echt even een nieuwe richting in gaat slaan. En van een amateuristische fotoshoot met mezelf tot opnames voor een tv-programma. Veel gesproken met andere bloggers, nieuwe hotspots ontdekt, leuke werklocaties… Hieronder alles!

Lees meer…

Als alles online staat – blog

We drinken koffie met uitzicht over de grachten in de binnenstad. Het hartje van de stad, een verborgen vide waar het tafeltje aan het raam altijd vrij blijft. Zelfs op zondag. Terwijl de mensen buiten druk over straat krioelen – het is vakantie en toeristen hebben ‘Amsterdam maar dan kleiner’ dit jaar ook ontdekt – delen wij een stuk taart en heet nieuws. Het onvermijdelijke is haast ongemakkelijk; ze weet alles al.

Lees meer…

Beau’s week 245 en 246: Blogger pizza party, film in de kerk en een beetje lichtgrijs

tbd245246.13

Hola señoritas! Wonder boven wonder ben ik, ondanks de aanhoudende regenbuien, toch al wel behoorlijk over mijn dip heen. Dat is natuurlijk goed nieuws, ik was mijn mood wel een beetje zat. Over de afgelopen twee weken die ik in dit dagboek laat zien hing dus wel een kleine grijze wolk maar soit, ook dat hoort erbij. Met een filmvoorstelling in een kerk, muziekbingo, heerlijk uitgebreid diner, blogger pizza party en perspakketjes vol chocolade kon ik het allemaal prima aan. Hieronder meer!

Lees meer…

Afgestudeerd, wat nu? – blog

20d22965-4352-453f-abf9-a8b155c91a87

Ik las ooit ergens dat hoe ouder je wordt hoe harder de tijd gaat. Gevoelsmatig dan. Tijd lijkt gerekt door het doen van nieuwe dingen en nieuwe dingen raken op naarmate je ouder wordt. De automatische piloot neemt het van je over. Hoewel mijn afgelopen vijf jaar een aaneenschakeling van nieuw was, heb ik het als een stroomversnelling ervaren. Vijf jaar geleden was ik achttien, op eigen initiatief maar gedwongen verhuisd naar een grote stad en in een oogwenk ben ik drieëntwintig en zomaar beland bij de after party van het studentenleven. Lees meer…

Beau’s week 243 en 244: Chique feestje, Centerparks en bezoek uit Alaska

tbd243244.11

Jees, moeder aarde heeft er geen zin in deze week. Ik ben ieder jaar weer verbaasd over mijn seizoensaanpassingsvermogen (is nu een woord) want regen of ander kutweer krijgt mij niet klein, maar dit jaar zit ik er ineens wel mee. Comfortabel maken in huis, er zit niets anders op. Het is zaterdag dus blijf lekker binnen, maak koffie, plof neer en lees mee met mijn fotodagboek van de laatste twee weken. Met onder andere een weekendje in het altijd spannende Emmen, een reünie met mijn favoriete Alaskaan en een overdreven uitbundig feestje van Joran’s werk in Amsterdam.

Lees meer…

Beau’s week 241 en 242: Feest met de fam, sushifestival en ondernemersdiner

tbd241242.14

Hello lezers! Hoe is het? Ook full on snottermodus bij jullie? Hier helaas wel, dat heb je met de overgang van seizoenen. De afgelopen weken voelde ik me gelukkig nog helemaal prima en ik deed dan ook veel leuke dingen. Van een koffietentjestour met mezelf tot een avondje bij een sushifestival met de eetclub en van een inspirerend diner met ondernemers (wow echt) tot een heel weekend feest bij een festival tegenover mijn ouderlijk huis. Klinkt goed hè? Hieronder dit leuke verslag!

Lees meer…

Beau’s week 238, 239 en 240: Gent, laatste werkdag en een eetclub!

tbd238239240.21

‘T heeft ff geduurd maar hier is weer een nieuw fotodagboek! Weer een lekker lange met drie weken vol leuks: een dagje als toerist in Utrecht, een spontaan kort weekend in Gent, mijn laatste werkdag bij de Albert Heijn (na 8 jaar, omg), het overdragen van een project op mijn nieuwe werk, een dag op een boot door de Biesbosch, een eerste ontmoeting met mijn eetclub, het halen van mijn master en nog véél meer leuks! Hieronder alles in detail, veel plezier met lezen!

Lees meer…

Beau’s week 236 en 237: De eerste echte werkdag, een pubquiz en op tv (!!!)

tbd236237.10

Morning! Voor de vele nieuwe volgers: welkom! Superleuk dat je geïnteresseerd bent in mijn Keukenmeid-avonturen ♥ Buiten heel veel lekker koken en eten houd ik me ook nog met hele andere dingen bezig. Die kant van mijn leven laat ik al járen zien in fotodagboeken. Deze keer vertel ik je over mijn tv-debuut (blijft zo leuk!), varen met een bootje op de Maas, een ping pong pubquiz, de eerste werkdag in een nieuwe functie én een afscheidsbrunch. Lees meer…

Beau’s week 234 en 235: Puntjes op de i van studie, bloedhitte en Friends

tbd234235.17

Gutenmorgen, jaja! As we speak ben ik met Joran onderweg naar Wenen en Bratislava. Voor het eerst zonder skisokken naar Oostenrijk, ben benieuwd! Mooi bruggetje: wat zou ík graag nu bovenop een ijskoude piste staan… Afgelopen anderhalve week was deels genieten van de zomer en deels knetterhard overleven want hier ben ik niet voor gemaakt hoor. Tegelijkertijd keek een recordaantal aflevering Friends, leverde ik mijn laatste studieding ooit in (!) en bezocht ik wat nieuwe hotspots in Utrecht.

Lees meer…

Beau’s week 233: Laatste stagedag, zwoele fotoshoot en een housewarming

tbd233.9

Daar is ze weer! Afgelopen week was mijn laatste week op stage wat betekent dat ik nu zo goed als vakantie heb! Nouja, ik moet nog zo’n reflectieverslag schrijven en da’s ook niet niks maar prima, gaat lukken. Afgelopen week maakte ik lekker korte dagen op stage, zocht en vond ik een stagiaire, at ik fantastische pizza’s met Joran, maakte Ilona vet mooie foto’s van me bij ondergaande zon en ging ik na een burgerlijke housewarming de stad weer eens in met vriendinnen.

Lees meer…

DE KEUKENMEID

Mijn naam is Beau, ik ben 23 jaar oud en de chefkok van mijn studentenhuis. Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!    > Meer over mij

instagram