Leven

Beau’s december 2022 #1: oranje, oliebol en op schoot

Guten morgen beste mensen! Welkom bij het fotodagboek over afgelopen ijskoude week. De thermostaat staat nog steeds op 17 graden (gaat overigens prrrima) maar gelukkig wisten andere dingen me deze week wel te verwarmen Zoals een spontane bak koffie met vriendinnen op dinsdagmiddag, een vrolijke voetbalwedstrijd, Jorans verjaardag (en het bezoek dat kwam) en een heel leuk foodevent. Ik vertel je er alles over

Lees meer…

Beau’s november 2022 #4: muts, mezze en markt

Warning! Wat nu volgt is een fotodagboek van een prima week met enige hoogtepunten maar weinig inspirerend beeldmateriaal. Ik maak deze dagboeken al 11 jaar maar nog steeds vergeet ik juist op de leukste momenten foto’s te maken. Deze week níet (of: slecht) in beeld gebracht: een gezellige avond met een vriendin, een middagje babybezoek, een diner met vriendinnen + aanhang en een bezoekje aan een crea wintermarkt.

Lees meer…

Beau’s november 2022 #2: Rietveld, Rhijnauwen en Rotterdam

Halloooo en welkom bij een nieuw fotodagboek! Afgelopen week was echt LEUK – ik word helemaal blij nu ik alle foto’s zo bij elkaar zie. Ik had het onverwacht best wel rustig met werk (en voor iedereen die me van de week vroeg ‘oh shit, maak je je daar dan geen zorgen om?’ is mijn antwoord: nee, eigenlijk niet) dus ik had wat meer tijd voor leuke dingen. Wat ik deed: ik at samen met een vriendin, bezocht (na 8 jaar in Utrecht wonen eindelijk) het Rietveld-Schröderhuis met mijn moeder, kookte die avond spontaan óók voor mijn broertjes, ging naar een pannenkoekenhuis, nam afscheid van een vriendin die voor onbepaalde tijd gaat reizen (heftiggg) en – het beste van alles – Joran en ik gingen eindelijk op bezoek bij ons neefje Hieronder meer!

Lees meer…

Beau’s november 2022 #1: holte, havercappu en hete olie

Goedemorgen, mensen van het goede leven. Ik voeg me weer bij jullie – na bijna twee weken ziekte ben ik weer helemaal fit en fresh. Je zal maar chronisch of heel lang ziek zijn, wat een ellende </3 Afgelopen week was rustig, maar best prima: ik had een fondueavond bij schoonfam, at met vriendinnen, werkte twee keer buiten de deur en kookte lekker veel.

Lees meer…

Beau’s oktober 2022 #4: bankhangen, van Boven en boerenkool

Pfff wat een flutweek was dit. Die keelontsteking was echt een pittige en bij ieder teken van herstel komt er een gezellig side effect om de hoek kijken. Wat ik niet ga doen in dit blog: mijn hele medische dossier delen. Wat ik wel ga doen: een paar foto’s laten zien, dit dagboek publiceren en ‘m laten verdwijnen in de krochten van mijn website

Lees meer…

Beau’s oktober 2022 #3: neefje, nazomeren en nnnasty keelontsteking

Guten morgen mensen! Ik ben weer uit mijn koortsdroom ontwaakt. Dit weekend werd ik (verdorie wéér) ziek. Ik ben inmiddels aan de betere hand dus hier zit ik weer, achter mijn laptop, om afgelopen week toch ook nog even het online archief in te schrijven. Want leuk was het óók: het was heerlijk herfstweer, ik werkte heel veel samen met Fiona, werd tante (!), maakte een leuke campagne en at drie avonden op rij met vrienden.

Lees meer…

Beau’s september 2022 #5: tante, truien en treurig veel tv

Gutenmorgen! Het is maandagochtend en ik ga een erggg drukke week tegemoet dus ik ga je ff in recordtempo bijpraten over de vorige. Daar hoef ik ook niet veel woorden aan vuil te maken want ik deed weinig spannends. Vond ik zelf wel ff prima, maar het spektakelgehalte van dit dagboek is dus laag. Dan weet je dat. Waar je wel over leest: een babyshower, (veel) foodpost, mooi servies, een schoonmaaksessie met moeders, werk en een massage.

Lees meer…

DE KEUKENMEID

Beau Schenk Keukenmeid.com

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten. Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.