Leven

Beau’s augustus 2022 #1: mosselen, meiden en modellen

Saluti volgers! Dit dagboek gaat over de eerste week van freaking augustus. Ik heb nog steeds geen vakantie (wel erggg veel behoefte aan) maar deed genoeg leuke dingen. Ik at met de eetclub, lunchte met schoonfam, at op uitnodiging pizza’s met vriendinnen, assisteerde tijdens een shoot en kookte twee recepten in opdracht (zo leuk vind ik dat!). Lees mee

Lees meer…

Beau’s juli 2022 #4: foodtrucks, filmpjes en Floor

Hallooo lezers! Welkom terug! Er verschijnen de laatste tijd bijzonder weinig recepten hiero. In de zomer dalen de bezoekersaantallen altijd een beetje (snap ik wel, ik breng ook significant meer tijd door op terrasjes, in restaurants of bij, ik noem maar even wat, foodtruckfestivals) en ik heb het erg druk, dus zie het als een soort zomerstop. Je doet ’t maar ff met deze dagboeken. Dit keer: een bruiloft, een krulspeldenexperiment, wandelen (incl. hond), cocktails en meerrr!

Lees meer…

Beau’s week 2022 juli #3: tapas, training en teringheet

Hallo hallo! Ik kijk naar de knipperende cursor voor me en heb echt ff geen flauw idee wat voor prikkelende inleiding ik hier moet zetten. Vorige week was niet heel spannend, ik ben toe aan vakantie, ik weet het ook allemaal ff niet meer OKÉ?! &@^*$@%&!! In dit dagboek: mega warme dagen, een knutselmiddag, heel veel tegen een camera lullen voor werk en een avond tapas eten. Als je zin hebt: lees verderrrr.

Lees meer…

Beau’s juli 2022 #2: disco, duinen en diners

Hallo lezers! Live vanuit oververhit Hollandia is hier weer een nieuw fotodagboek! Deze week deed ik VEEL leuke dingen. Op willekeurige volgorde van leukheid: een avondje Indiaas eten met vriendinnen + aanhang in Rotterdam, een hele dag B&B vol Liefde bingen, een discofeestje in de buitenlucht, een strandwandeling, een avondje tinto de verano tanken in de tuin en – hou je vast – het vertrek bij mijn werk voorbereiden. Jawel jawel, klik verder voor uitleg!

Lees meer…

Beau’s juni 2022 #5: ochtendfeest, opdrachten en op de schop

Gutenmorgen! Ik graaf nu naar een prikkelende, allesomvattenden intro, maar ik kom ff niet verder dan: het was weer een week met van alles wat. Werk (en vooral: heel veel nieuwe opdrachten voor de komende tijd), genoeg ontspanning met vriendinnen, een organisatiedag incl. party,  een brunch met schoonfamilie en een feestje in de óchtend – de Wake Up Club. Hieronder meerrrr!

Lees meer…

Beau’s juni 2022 #3: blauw, Bob en bier

Hallo lieve lezers! Welkom bij een nieuw fotodagboek. De derde week van juni was een hele relaxte. Werk is rustig, het weer is zacht, ik voel me lekker, het sociale leven is gaande – helemaal fijn. Ik vertel je over een Bob Ross schilderworkshop met mijn moeder + tantes (aanrader!), een uitje met werk, vriendendingen en het – twijfelachtige – hoogtepunt: het geverfde picknickbankje in de tuin.

Lees meer…

Beau’s juni 2022 #2: dak, dealer en dansen

Hola mensen! Terwijl de zon verwoed door mijn gordijn door prikt, praat ik jullie bij over mijn afgelopen week! Want hoewel mijn hooikoorts piekte en ik vervolgens óók zat opgezadeld met een dikke verkoudheid, was het daarna een tópweek. Ik noem maar even: ik ging naar een feest in het ouderlijk dorp, kocht een auto (!!!) en wandelde over (ja, over) Rotterdam. Je leest ’t hier!

Lees meer…

Beau’s juni 2022 #1: vijftig, vreten en verliezers

Hallo beste mensen! Live vanuit Fort Snot praat ik jullie bij over mijn afgelopen week. Het was echt een héle leuke week, maar dat heb ik helaas wel moeten bekopen met een flinke verhoudheid. Hopelijk knap ik snel op en dan was het ’t ook helemaal waard. Want ja, ik was lekker druk: ik deed mee met een pubquiz, ging naar de kerncentrale van Delft, bezocht een food truck festival, pimpte een ladekast (en die is echt goed geworden, vind ik zelf) en vierde de 50e (!!!) verjaardag van mijn moeder. Mooie week

Lees meer…

DE KEUKENMEID

Beau Schenk Keukenmeid.com

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten. Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.