IMG_3163

Eindelijk! Ik heb er eentje gevonden: een fatsoenlijke tas waar mijn koelkast van een laptop in past. M’n laptop is op zich mooi dun maar gewoon veel te breed; de enige tas waar ik hem tot nu toe ingepropt kreeg was mijn Eastpak. En die is paars. Niet charmant. Al jaren vind ik de tassen van Cowboysbag heel mooi, omdat ze grof zijn en van goede kwaliteit. Voor mijn verjaardag (dinsdag de 17e! Bijna! :D) mocht ik alvast een mooie tas uitzoeken van mijn ouders en dat werd deze.

Het model dat ik heb gekozen, is ‘Hudson’ in de kleur Tobacco. Ik vind dit model zo mooi omdat hij netjes en strak is en vooral heel praktisch. In de tas zit een speciaal vak voor een 15.6” laptop, en die van mij is precies zo groot. Gaat net Verder zitten er ook nog een paar vakjes in de tas, en aan de buitenkant ook aan allebei de kanten nog een vak.

IMG_3169

IMG_3174

Ik ben er supersuperblij mee! Eindelijk heb ik een mooie schooltas, dat werd echt tijd! Ik kocht de tas voor €139,95 bij The Little Green Bag en die zaak raad ik (ik, zonder hier ook maar een cent voor te krijgen) echt aan. De levertijd is lekker kort en ze hebben heel veel wat meer bijzondere modellen van Cowboysbag die je niet zo vaak (nooit) ziet.

Ik bedenk me al een tijdje af hoe raar dat rugtassen-dilemma eigenlijk is. Vanaf de derde klas was het écht niet cool meer om met een rugtas rond te lopen, zo was dat bij mij op school tenminste. Ik ruilde hem in voor een schoudertas, maar toen ik begon op de uni en iedere dag mijn laptop mee moest zeulen, pakte ik toch weer die Eastpak. En dat vond ik eigenlijk wel prima en ik voelde me slim; studentje met een rugtas. Behalve het feit dat ‘ie paars is. Nee, dat ging te ver. Wat voor tas gebruiken (of gebruikten) jullie voor school? Was het bij jullie op school ook ineens echt niet oké meer om een rugtas te hebben?