Nieuw: Cowboysbag Hudson

14 mrt 2015 | Overig

IMG_3163

Eindelijk! Ik heb er eentje gevonden: een fatsoenlijke tas waar mijn koelkast van een laptop in past. M’n laptop is op zich mooi dun maar gewoon veel te breed; de enige tas waar ik hem tot nu toe ingepropt kreeg was mijn Eastpak. En die is paars. Niet charmant. Al jaren vind ik de tassen van Cowboysbag heel mooi, omdat ze grof zijn en van goede kwaliteit. Voor mijn verjaardag (dinsdag de 17e! Bijna! :D) mocht ik alvast een mooie tas uitzoeken van mijn ouders en dat werd deze.

Het model dat ik heb gekozen, is ‘Hudson’ in de kleur Tobacco. Ik vind dit model zo mooi omdat hij netjes en strak is en vooral heel praktisch. In de tas zit een speciaal vak voor een 15.6” laptop, en die van mij is precies zo groot. Gaat net 😉 Verder zitten er ook nog een paar vakjes in de tas, en aan de buitenkant ook aan allebei de kanten nog een vak.

IMG_3169

IMG_3174

Ik ben er supersuperblij mee! Eindelijk heb ik een mooie schooltas, dat werd echt tijd! Ik kocht de tas voor €139,95 bij The Little Green Bag en die zaak raad ik (ik, zonder hier ook maar een cent voor te krijgen) echt aan. De levertijd is lekker kort en ze hebben heel veel wat meer bijzondere modellen van Cowboysbag die je niet zo vaak (nooit) ziet.

Ik bedenk me al een tijdje af hoe raar dat rugtassen-dilemma eigenlijk is. Vanaf de derde klas was het écht niet cool meer om met een rugtas rond te lopen, zo was dat bij mij op school tenminste. Ik ruilde hem in voor een schoudertas, maar toen ik begon op de uni en iedere dag mijn laptop mee moest zeulen, pakte ik toch weer die Eastpak. En dat vond ik eigenlijk wel prima en ik voelde me slim; studentje met een rugtas. Behalve het feit dat ‘ie paars is. Nee, dat ging te ver. Wat voor tas gebruiken (of gebruikten) jullie voor school? Was het bij jullie op school ook ineens echt niet oké meer om een rugtas te hebben?

Dit vind je ook lekker!

Ik en foto’s

Ik en foto’s

Mijn huisgenoten en ik zijn onze woonkamer een beetje aan het verbouwen en stuiten hierbij op één...

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

4 Reacties

 1. Lonneke

  Ik heb nog nooit een rugzak gehad. Of nou ja, alleen toen de handvat van mijn handtas er afviel, ooops. Ik vind rugzakken eigenlijk wel fijn, omdat ze qua ‘inrichting’ fijner werken. Maar ik heb nu al drie jaar mijn Cowboysbag met twee van die vakjes voorop. Lekker groot formaat, dus alles past er in. Mijn tas heeft volgens mij precies dezelfde kleur al jou, nice! 🙂 Oh die smileys op jou blog zijn leuk. Maar je tas ziet er erg fijn, handig en (niet te vergeten) leuk uit! liefs!

  Antwoord
 2. Rianne

  Die is heel leuk!! En ik gebruik zelf ook mijn Eastpak, ook ik moet mijn laptop meeslepen.. Maar no way dat ik het mezelf aan ga doen die mee te slepen in een enorm zware schoudertas haha!

  Antwoord
 3. Marleen

  Ik vind deze tassen zo mooi! Hopelijk heb ik er zelf ooit ook eentje in m’n bezit! 🙂 x

  Antwoord
 4. Lisa

  Ja ik heb mijn tas ook op die webshop gekocht, fijne site inderdaad! Ik had echt een rugzak nodig omdat ik elke dag heen en weer reisde en met een rugzak hoef je gewoon net wat minder voorzichtig te doen in de trein en zo. En nu ben ik er eigenlijk nog steeds heel blij mee. Soms zou een schoudertas erbij ook wel leuk zijn, maar ach. Je tas is echt leuk, inderdaad niet dat standaard model! En heel handig van dat laptopvak natuurlijk.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten