IMG_3248

Af en toe heb ik periodes waarin binnen no-time hele flacons parfum er doorheen worden gejast. Deo wil ik nog wel eens vergeten (ja echt ieuw) maar parfum niet. Het is zo leuk om te gebruiken! Ik had al een tijdje cadeaubonnen van parfumerie MOOI in de kast liggen en het werd tijd om daar wat moois van uit te zoeken. Samen met mijn moeder koos ik voor deze, Down Town van Calvin Klein!

IMG_3241

Down Town is een heel fris, fruitig en beetje zoetig luchtje. Ik was op zoek naar iets voor iedere dag en voor iedere gelegenheid, dus geen zware zwoele geurtjes. De parfum is heel subtiel en veilig, er zal echt niemand zijn die er iets op tegen heeft. Eigenlijk draag ik bijna altijd deze soort geuren, die dan nét allemaal weer een beetje anders zijn. Hou ik van!

IMG_3254

Down Town is geen nieuwe parfum (volgens mijn research kwam ‘ie uit in de zomer van 2013) maar het lijkt me sterk dat iemand dat aan je ruikt. Ik wilde jullie er graag over vertellen omdat ik hem zo lekker vind, een aanrader! Down Town kost ongeveer 45 euro voor 30 ml. Ik vind het eigenlijk nogal wat geld, maar met 20 euro aan bonnen én 10% korting én een goede reden mocht het best.

IMG_3252

Ik vind foto’s maken steeds leuker worden! Ik heb het lang uitgesteld, maar nu wordt het wel écht tijd voor die 50mm 1.8f lens waar iedereen bij zweert. Toen ik mijn spiegelreflex een jaar of 3 geleden kocht zaten er twee lenzen bij: een redelijk standaard lens en eentje met dikke zoom. Die eerste is prima te gebruiken, maar het resultaat is het toch telkens nét niet. Voor de foto’s in dit artikelen heb ik een half uur zonnestraaltjes proberen te vangen, maar zoals je ziet komen de bloemen nog niet helemaal tot hun recht. Voor de bloggers: met welke lens maken jullie je foto’s? Ben ik heel benieuwd naar!