IMG_2989

Voor de zevende keer op rij (eerst zes jaar op school, nu bij de studievereniging) word ik weer gedwongen om stad en land af te zoeken voor een galajurk. Tot twee keer toe heb ik gezegd fuck it, ik ga in broek. De laatste keer dat ik dat zei, deed ik me iets te dapper voor. Met een groep vriendinnen kleedden we ons om bij een van ons thuis en toen ik hen allemaal zo mooi zag stralen ik prachtige jurken, voelde ik me zo verschrikkelijk ongepast met mijn zwarte skinny en ongeschoren benen (want waarom zou ik?). Ik belde mijn moeder en zij bracht me toen mijn galajurk van het jaar ervoor. Ik weet niet veel meer van de avond, dus het was leuk.

Maar terug naar dit jaar: ik heb een jurk! Ik zal het je nog iets sterker vertellen: het is een lange! Een échte jurk voor een gala dus. Ik bestelde er vorige week twee bij Nelly.com en ik wilde ze heel graag aan jullie laten zien. Mooie aan-foto’s maak ik de 12e, dan is het gala!

IMG_0735IMG_0737

Ik heb gekozen voor de jurk rechts! Ik was volgens mijn moeder dan wel net Beyoncé in de linker, ik stuur ‘m toch terug want het bovenkantje is gemaakt voor wat maten kleiner. De rechter is íets te lang omdat ik vrij korte benen heb maar dit weekend ga ik hem een stukje inkorten, komt goed dus! Ook de bandjes zijn een beetje los. Ik ga even kijken of daar iets aan te doen is, maar anders laat ik het zo. Misschien hoort het ook wel gewoon? De achterkant heeft nog een heel mooi kanten detail, zoals op de eerste foto te zien is.

IMG_2972IMG_2993

De hakken op de foto laat ik volgende week lekker in de kast, want op wonderbaarlijke wijze past de rechter me niet meer. Ik ga voor een paar zwarte sleehakken denk ik. Die zijn natuurlijk iets minder gala, maar ze zitten veel lekkerder. Ook heb ik een leuk kettinkje gekocht voor boven de jurk, maar dat laat ik jullie volgende week allemaal zien! En terwijl ik mijn classy galajurk op de foto probeer te zetten, loop ik er zelf iets minder classy bij op deze heftige studenten-donderdagavond.

De galajurk kostte me €59,95 en voor die prijs ben ik van plan om hem nog heel wat gala’s te dragen natuurlijk. De galajurk die ik niet koos, kost €49,95.