IMG_3597

Afgelopen zondag ben ik met Maudy een middagje in Rotterdam geweest. Ik was van plan om m’n garderobe compleet te vernieuwen – want daar had ik zin in – maar het was zó druk in de stad, dat uitgebreid shoppen niet leuk meer was. Uiteindelijk ben ik wel met wat leuke dingen thuis gekomen, die ik graag aan jullie laat zien!

IMG_3582IMG_1475

IMG_3589

IMG_3594

Bij de Xenos kom ik eigenlijk alleen maar voor cadeautjes voor anderen, maar dit keer kocht ik spullen voor mezelf! In mijn kamer in Utrecht gaan echte bloemen het niet redden, dus om het toch een beetje op te vrolijken kocht ik neppe! Ze kostten ongeveer €1,30 per stuk. Daarbij kocht ik een simpele glazen vaas voor €1. Verder kocht ik een koperen beker voor ongeveer €2,50 die ik voor mijn make-upkwasten ga gebruiken.

Als laatste kocht ik bij de Xenos een schilderdoek voor ongeveer €2,50. Mijn moeder heeft soms van die creatieve uitspattingen (mozaïek, beeldhouwen, schetsen en dus ook schilderen..) en daar hebben we nog veel verf van liggen. Ik kan wel een nieuwe hobby gebruiken dus ik ga schilderen een kans geven! Natuuuurlijk laat ik jullie het resultaat zien

IMG_3586

Bij de Hema zag ik dit product: een spray om je haar 1 à 2 tintjes op te lichten. Ik heb mijn haar een tijdje geleden blond laten verven en dit product lijkt me handig voor de uitgroei! Omdat mijn haar ‘coupe soleil’ is geverfd,  hoeft het niet zo netjes bijgewerkt te worden. Voor €1,75 ga ik dit uitproberen!

IMG_3577

Bij de Monki vond ik dit korte shirtje voor €10. Naveltruitjes zou ik echt ‘nooooit dragen’ maar dit is dus alweer mijn tweede exemplaar. Ik ben niet van plan ze met lage broeken te dragen (en dat willen jullie ook niet, geloof me.. haha) maar zoals dit vind ik het toch wel heel leuk!

IMG_3564

En dan nog iets leuks: mijn nieuwe telefoonhoesje! Het was eerst een wit hoesje waar ik het zebraprintje vanaf heb gekrabd. Daarna heb ik me met nagellak helemaal uitgeleefd en ik vind het resultaat echt verrassend leuk! Ik heb er ook al veel complimentjes over gekregen, haha.

Wat vinden jullie van naveltruitjes (of croptops, hoe je het ook wilt noemen)? Ik vond het altijd een beetje overdreven en heel erg niet-Beau, maar ik ben blij dat ik het toch een kans heb gegeven. Zeg nooit nooit.