Nieuw: H&M blouseje

4 feb 2015 | Overig

IMG_2959

Vorige week dinsdag voelde ik me niet heel geweldig, en daarom besloot ik onder het mom van ‘shoptherapie’ even de stad in te gaan. Ik had nog een nieuwe tas nodig, een nieuwe broek en ondergoed, maar met niets van dat kwam ik terug. Wél met een heel fijn blouseje van de H&M!

IMG_2965IMG_2955

Ik vind de kleur van de blouse zo leuk! Babyblauw in combinatie met camel en zwart vind ik echt heel mooi, maar ook met grijs en wit kan ik er wel wat leuks van maken! De stof is heel dun en licht, daarom twijfel ik of het verstandig is om er een strijkijzer op te zetten. Ik los dat altijd op door blousejes aan een kledinghanger aan de lucht te laten drogen, zo krijg je geen kreukels! Ik kocht de blouse voor €19,95 bij de H&M.

Dragen jullie vaker babyblauwe kleding? Ik heb verder helemaal niets in die kleur, maar ik zie altijd van die mooie combinaties! Tips zijn welkom!

Dit vind je ook lekker!

Ik en foto’s

Ik en foto’s

Mijn huisgenoten en ik zijn onze woonkamer een beetje aan het verbouwen en stuiten hierbij op één...

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

3 Reacties

 1. Dina

  Mooi blousje! Ik heb gisteren ook even onder het mom van “therapie” wat dingetjes geshopt hihi.

  Antwoord
 2. Lonneke

  Wat een prachtig blousje, staat je heel goed!
  Liefs Lonneke

  Antwoord
 3. Bettie

  Wauw, wat een mooi blauw blousje

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten