IMG_3747

Hier had ik al zó lang zin in: geld uitgeven. Heel veel geld uitgeven aan alle zomeressentials. Meestal probeer ik me voor de vakantie een beetje in te houden omdat ik op de bestemming vaak ook wel ga shoppen, maar het volgende reisje gaat naar Kopenhagen en daar is alles kneiterduur. Leek me niet verstandig om daar verliefd te worden op een nieuw paar schoenen! Gisteren lunchte ik met een vriendin in Rotterdam en daarna gingen we nog ‘even snel’ langs wat winkels. Uiteindelijk ging ik naar huis met heel wat goede aankopen!

IMG_3753

IMG_3757

IMG_3761

Nike Rosheruns! Ik ben er zo blij mee! Ik wilde al een hele tijd leuke Nikes, en bordeauxrood is mijn lievelings semi-spannende kleur (het lijkt heel wat maar is stiekem toch veilig en draagbaar). Deze versie vind ik nog net wat leuker dan de andere, met dat stukje suède! En zoals de hele wereld al had ondervonden; ze lopen inderdaad echt als wolkjes. Ik kocht ze voor ongeveer €95 euro bij Daily Rush. Au, ja that hurts. De kleur is trouwens echt onmogelijk goed op de foto te krijgen. Daarom moet je even HIER klikken voor de productfoto’s, die komen wel goed overeen!

IMG_3765

Eigenlijk is de regel gewoon ‘als ik een passende bh vind, was het hoe dan ook een geslaagde shopsessie’. En dat was het dit keer zeker want ik kocht er zelfs twee! Het was een setje van twee (dus er viel niet veel te kiezen), maar ik ben er zeker heel blij mee! Samen kostten ze €30. Ik had nog een cadeaubon van een tientje, dus uiteindelijk betaalde ik maar €20!

IMG_3767

IMG_3790

Ik heb eindelijk een leuke zonnebril gevonden! Wat ben ik daar een ramp mee zeg, zonnebrillen kopen… De meeste zijn veel te groot voor m’n hoofd en anders hebben ze wel weer glitters of iets anders geks. Deze niet! Hij is heel subtiel door de kleur, en de ronde vorm maakt het juist weer wat interessanter, vind ik. Zoals je ziet betaalde ik €9,95 voor deze bril bij de winkel Iam.

Nu heb ik voor het mooie nog een korte broek en een nieuwe bikini nodig en dan ben ik écht helemaal klaar voor de zomervakantie! Of zou het hoogtepunt van de Hollandse zomer al geweest zijn..?