IMG_3675

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van de webshop Sans-online; of het me leuk leek om wat bij hen uit te zoeken. Uhhh, ja! Duh. Bij de webshop kun je kleding vinden van veel verschillende merken (+ een goede sale-pagina!). Ze verkopen mooie jassen en vesten, maar ook kleding voor bijvoorbeeld een spontane bloedhete 5 juni met 30 graden –ik noem zomaar even wat-. Ik koos een shirt, topje en een blouseje. Klik op ‘meer’ voor de foto’s!

IMG_3670

IMG_3671

Het blouseje en topje waren in de sale en kosten maar €7,50 en €5,00! Ze zijn allebei van het merk Jacqueline de Yong. Had ik nog nooit van gehoord maar ik zag er meer leuke en betaalbare kleding van. Het blouseje is doorschijnend en over de rug loopt een rij kleine zwarte knoopjes. Ook in de nek van het topje zit een opening met een knoopje.

IMG_3687IMG_3691

Ook bestelde ik dit shirt van Esprit, €20,00. Ik vond ‘m mij alleen niet zo mooi staan, gelukkig stond hij bij m’n moeder wel heel leuk! Het shirt bestaat uit twee delen: een kanten hemdje en het zwarte shirt met lange mouwen. Het hemdje zou je ook los kunnen dragen over bijvoorbeeld je bikini of als very sexy pyjama. Ja, ik heb aan-foto’s gemaakt. En ja, die bespaar ik jullie.

isw