Nieuw: W7 In The Buff Natural Nudes

15 apr 2015 | Overig

w7.1

Nadat ik zaterdag schreef dat mijn nieuwe lens vooral handig zal zijn voor beautybloggers, dacht ik: “nou, waarom niet? Ik ga zelf een keer lekker de beautyblogger uithangen!”. Dus ik heb zondag glitters opgezocht en de hele middag in de vensterbank gehangen met mijn camera. Ik ben héél tevreden met het resultaat en ik vond het ook leuk om te doen, all eyes on mijn nieuwe oogschaduwpalette. Die nieuwe lens maakt echt veel verschil!

Van vriendinnen kreeg ik dit weekend een verlaat verjaardagscadeautje: een oogschaduwpalette van W7! Ik had er al veel over gelezen (het is een goedkope versie van het Naked 2 palette) maar het had zelf nooit in me opgekomen om er een te kopen. Ik vind make-up namelijk hartstikke leuk maar ik heb er weinig talent voor, daarom hou ik het altijd maar bij eyeliner en mascara. En áls ik dan oogschaduw draag, wil ik iets subtiels. Dit palette is perfect! Ik ben er heel blij mee 🙂

IMG_3356

IMG_3371

Het palette bevat 12 oogschaduws in 12 hele draagbare kleuren. Nou heb ik er dus weinig verstand van, maar volgens mij is de kwaliteit helemaal prima! Van de 12 zijn er 3 helemaal mat en deze korrelen wel een beetje, bij de andere kleuren had ik daar geen last van. De mooiste vind ik Camel, Sand en Silk.

In het doosje zit ook een kwastje met aan de ene kant een sponsapplicator (die ik nooit gebruik) en aan de andere kant een kwastje met haren. Die voelt ook prima, maar ik gebruik toch liever mijn eigen kwasten.

IMG_3366

IMG_3367

IMG_3368

IMG_3372

Nouuuu, jongens, echt hoor! Hoe doe je dat? Ik heb me in de raarste posities gevouwen om mooie foto’s te maken van de swatches maar zoals je ziet lukte dat voor geen meter. Hier zullen jullie het mee moeten doen, die beautyblogger zit niet in mij 😉

Voor zover ik weet is dit palette in Nederland niet in de winkels te vinden, maar wel op heel veel webshops. Die van mij komt van everybodycare.com en kost €6,27.

Dit vind je ook lekker!

Ik en foto’s

Ik en foto’s

Mijn huisgenoten en ik zijn onze woonkamer een beetje aan het verbouwen en stuiten hierbij op één...

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

2 Reacties

  1. Elana Meijer

    Ik heb m ook! Heb ook het Naked palette en moet zeggen; gebruik deze net zo graag!
    xx

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten