Selecteer een pagina

Mijn naam is Beau,

ik ben 23 jaar en de chefkok van mijn studentenhuis. Mijn huisgenoten halen niet eens meer eten in huis: ik fix het allemaal wel. Ik vind het namelijk heerlijk om in de keuken te staan voor de lekkerste recepten en experimenten! Dat ik mijn eten vrijwel altijd koud eet omdat ’t eerst een fotoshoot moet ondergaan, vind ik geen probleem. Ook heb ik altijd al een passie gehad voor schrijven en op Keukenmeid.com komt alles perfect samen. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd. Gezond, vlezig, vegetarisch, druipend in vet, perfecte midnight snacks, culinaire haalbare hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles.

Ik ben geboren en opgegroeid in Berkel en Rodenrijs, een dorp naast Rotterdam, maar sinds eind 2014 woon ik in Utrecht voor mijn studie. Begin 2018 heb ik mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond en daarna deed ik een master gericht op Interculturele Communicatie. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar in Griekenland gewoond en daar heb ik genoten van al dat heerlijke Griekse eten. En verdacht weinig gestudeerd. 

Inmiddels ben ik afgestudeerd en werk ik als projectleider bij een hele leuke jongerenorganisatie. Daarnaast ben ik freelance tekstschrijver en in te huren voor al je plannen waar woorden bij komen kijken. Op de pagina ‘contact’ kun je daar meer over lezen. 

Oja: wil je lachen? Check hier een van mijn oude blogs.