Over mij

Amanda de Bruin

Mijn naam is Beau, en ik ben fan van alles rondom eten.

Van de boodschappen, het koken, eten zelf (best part), fotograferen en uitschrijven van de creaties tot aan het delen van de recepten. Bestond mijn proefpanel voorheen uit een handjevol huisgenoten, kook ik nu voornamelijk voor mij en mijn vriend. Dat ik mijn eten dan vrijwel altijd koud eet omdat ’t eerst een fotoshoot moet ondergaan, vind ik geen probleem.

Daarnaast heb ik altijd al een passie gehad voor schrijven en op Keukenmeid.com komt alles perfect samen. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd. Gezond, vlezig, vegetarisch, druipend in vet, perfecte midnight snacks, culinaire haalbare hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles.

Ik ben geboren en opgegroeid in Berkel en Rodenrijs, een dorp naast Rotterdam, maar sinds eind 2014 woon ik in Utrecht.

Na een paar studentenhuizen woon ik nu samen met mijn vriend in een knetterdegelijk huis in het zuiden van de stad. Ik vertrok destijds naar Utrecht voor mijn studie: eerst een bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen en daarna een master Interculturele Communicatie. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar in Griekenland gewoond en daar heb ik genoten van al dat geweldige Griekse eten. En verdacht weinig gestudeerd. Prioriteiten.

Inmiddels werk ik als communicatieadviseur en tekstschrijver. Eerst deed ik dat bij een hele leuke jongerenorganisatie. De zzp-zaken gingen goed, dus sinds de zomer van ’22 doe ik dat helemaal voor mezelf en voor andere zzp’ers en bedrijven. Vanuit huis en – zoals het een millennial betaamt – vanuit koffietentjes in de stad.

Oja: wil je lachen? Check hier een van mijn oude blogs.

Mijn favoriete recepten