Mijn naam is Beau,

en ik ben fan van alles rondom eten. Van de boodschappen, het koken, eten zelf (best part), fotograferen en uitschrijven van de creaties tot aan het delen van de recepten. Bestond mijn proefpanel voorheen uit een handjevol huisgenoten, kook ik nu voornamelijk voor mij en mijn vriend. Dat ik mijn eten dan vrijwel altijd koud eet omdat ’t eerst een fotoshoot moet ondergaan, vind ik geen probleem. Daarnaast heb ik altijd al een passie gehad voor schrijven en op Keukenmeid.com komt alles perfect samen. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd. Gezond, vlezig, vegetarisch, druipend in vet, perfecte midnight snacks, culinaire haalbare hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles.

Ik ben geboren en opgegroeid in Berkel en Rodenrijs, een dorp naast Rotterdam, maar sinds eind 2014 woon ik in Utrecht. Na een paar studentenhuizen woon ik nu samen met mijn vriend in een klein appartement in het hartje van de stad. Ik vertrok destijds naar Utrecht voor mijn studie: eerst een bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen en daarna een master Interculturele Communicatie. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar in Griekenland gewoond en daar heb ik genoten van al dat geweldige Griekse eten. En verdacht weinig gestudeerd. Prioriteiten.

Inmiddels werk ik als communicatieadviseur bij een hele leuke jongerenorganisatie. Daarnaast ben ik freelance tekstschrijver en in te huren voor al je plannen waar woorden bij komen kijken. Op de pagina ’tekstschrijven’ kun je daar meer over lezen.

Oja: wil je lachen? Check hier een van mijn oude blogs.