Tag: I wish…

26 feb 2015 | Overig

IMG_3139

Bij Dina van Dinastie (geweldige blog, allemaal even kijken daar!) zag ik deze tag van Olga. Ik ben niet getagd maar ik neem ‘m gewoon over omdat het een leukerd is! Benieuwd naar mijn dromen en wensen en ‘mijn stoutste dromen’ – zoals de bedenkster de tag omschrijft? Lees dan snel verder 🙂

ALS JE ALLES ZOU MOGEN ZIJN, WAT ZOU DAN JE DROOMBAAN ZIJN?
Het állerallerliefste word ik gewoon Linda de Mol 2.0. Dan doel ik vooral op haar geweldige tijdschrift maar Ik Hou Van Holland presenteren wil ik ook best doen hoor. Het lijkt me echt heerlijk om columns te schrijven en te beslissen over alle topics. En die interviews met mensen met een verhaal lijken me ook zo mooi om te maken! Een droom die misschien een beetje dichterbij ligt is een stageplek bij LINDA. Ik weet niet of dit mogelijk is maar het lijkt me geweldig. Ik ga het gewoon proberen. Het lijkt me zo fijn om een leuke en goede baan te hebben waar ik ook nog wat heb aan mijn diploma. Oh, en eigenlijk lijkt het me ook best wel wat om chirurg of verpleegster te zijn (Beau, wat doe je dan in godsnaam bij COMMUNICATIE!?).

ALS JE EEN SUPEROVERDREVEN LUXE IETS ZOU MOGEN AANSCHAFFEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?
Een superluxe grote douche met afdroogfunctie, een karaokebus, wijntapmachine, een personal kok.. Maar voor nu wil ik gewoon echt een mooie kamer of studio aan de grachten in Utrecht met heel veel ramen en wit en mooie hoge plafonds met versierseltjes en een openhaard en… Nou, je snapt hem: nog onbereikbaarder dan die douche. Ik heb mijn ouders laten beloven dat ik zo’n huisje krijg als we eindelijk ooit eens die loterij winnen.

ALS JE EEN DAGJE OP ZOU MOGEN TREKKEN MET EEN FILM/SERIE KARAKTER, WIE ZOU DAT DAN ZIJN?
Oeh ja die weet ik wel: Ezra Fitz van Pretty Little Liars. Puur omdat hij gewoon heel knap is en wel wat weg heeft van mijn eigen vriend (zouden jullie mij alsjeblieft in die waan willen laten..). Of Carrie Bradshaw, even kijken hoe zij dat allemaal doet, dat schrijven 😉

ALS JE EEN LOCATIE MOCHT UITKIEZEN WAAR JE EINDELOOS NAARTOE GETELEPORTEERD ZOU KUNNEN WORDEN, WAAR ZOU DAT DAN ZIJN?
Iets waar zon is! Ik kan na een warme zomer heel erg uitkijken naar het moment dat ik weer dikke truien aan mag, maar andersom is het gevoel nog veel sterker. Het lijkt me heerlijk om geteleporteerd te kunnen worden naar een warm land met zon en heel veel leuke terrasjes en cocktails.

IMG_0714IMG_0826

ALS JE IETS DOOR ZOU KUNNEN BLIJVEN ETEN, ZONDER ER DIK OF MISSELIJK VAN TE WORDEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?
Ik denk meteen aan sushi, want dan kun je ook nog een beetje variëren en dat is gewoon zó lekker! Maar met Tony’s Chocoloney Zeezout, pannenkoeken met spek, cheesecake of Ben & Jerry’s Cookie Dough zou ik ook wel kunnen leven. Het lijkt me ook wel echt een prima plan als ik al deze dingen gewoon kon eten zonder dik te worden.

ALS JE EEN ANGST VAN JEZELF ZOU MOGEN WEGNEMEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?
De angst voor dokters, ziekenhuizen, tandartsen en alles wat daar op lijkt. Wat een belemmering is dat in mijn leven. Mijn verstandskiezen moeten er binnenkort waarschijnlijk uit maar ik wil dat niet. Ik wil dat gewoon écht niet. Ik heb trauma’s aan de ortho sinds ik een keer jankend in de behandelstoel lag omdat mijn spinbeugel niet los kwam. Een van m’n kiezen was er in vast blijven zitten. Er is dus serieus een (melk-, oke oke)kies getrokken zonder verdoving. Nou, schiet mij maar lek: ik ga daar niet meer heen.

ALS JE EEN SUPERPOWER ZOU KUNNEN HEBBEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?
Ik zou zonder slaap kunnen overleven en gewoon fresh en fruity blijven. Ik ben echt net een kleutertje dat iedere nacht minstens 8 uur moet slapen. Superirritant, want tijdens het uitgaan ben ik vaak op een gegeven moment gewoon moe en wil ik naar bed. Soms heb ik dat ook niet hoor, en dan zou ik graag een superpower hebben waarmee ik in de tijd kon reizen. Dan zou ik even kijken hoe het gaat met mijn 30-jarige ik om te zien met wie ik samenwoon en mijn 12-jarige ik vertellen dat ze een pincet moet kopen.

ALS ER EEN BAND WEER BIJ ELKAAR ZOU KOMEN EN EEN PRIVE CONCERT BIJ JOU THUIS ZOU KUNNEN GEVEN WIE ZOUDEN DAT DAN ZIJN?
Ik dacht dat dit een hele moeilijke was, maar eigenlijk heb ik zo’n logisch antwoord: Only Seven Left. Toen ik 14/15 was, was ik diehard fangirl met mijn vriendinnen (klik HIER voor mijn verhaal). Ze mogen best een privé concert bij mij thuis komen geven hoor; nodig ik al die vriendinnen weer uit, doe ik m’n fanshirt aan en zet ik de colaatjes klaar.

En de oordopjes.

ALS JE ELK DIER ALS HUISDIER ZOU MOGEN HEBBEN, WELK DIER ZOU JE DAN WILLEN?
Ik ben niet zo’n dierenvriend, eerlijk gezegd. Een hond lijkt me wel heel leuk maar dat is veel te standaard voor deze vraag. Toen ik het mijn vriend vroeg, zei hij ‘geit’ want ‘ziek chill’ en met een heel lief plaatje erbij. Ik vind geiten eigenlijk ook wel hele lieve dieren, goed idee!

Leuke tag toch? Ik ga drie mensen aanwijzen om deze tag ook te doen, maar als je hem leuk vindt mag je hem natuurlijk gewoon overnemen! Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden 🙂

1: Lonneke
2: Lisa
3: Sanne

Dit vind je ook lekker!

Ik en foto’s

Ik en foto’s

Mijn huisgenoten en ik zijn onze woonkamer een beetje aan het verbouwen en stuiten hierbij op één...

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

3 Reacties

 1. Lisa

  Wat een leuke tag is dit, ik hou zo erg van wensen en dagdromen en zo. 🙂 Misschien vul ik hem ook nog wel in, thanks voor het taggen. En een geit als huisdier haha, dat lijkt me echt grappig.

  Antwoord
 2. Lonneke

  Leuke tag is het meid, ik ga hem ook binnenkort denk ik doen!
  Bedankt voor het taggen <3
  Liefs Lonneke

  Antwoord
 3. Sanne - loveisthenewblack

  Wat superleuk Beau, thanks! Ik ga ‘m zeker invullen, maar eerst hard nadenken over de antwoorden, haha.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten