Tekstschrijven

Schrappen, denken, doorhalen. And repeat. Je hele plan staat, behalve de teksten. Die liggen op losse post-its om je heen of hangen nog ergens in je achterhoofd. Blogs blijven halve fladders, de teksten op je website zijn mwah, je captions op Insta moeten vanuit je tenen komen en maken dan eigenlijk nog steeds niks los bij je volgers. Je weet best wat je wil zeggen, maar het uitwerken? Shit. Zonde, want zo bereiken je wilde plannen nooit je klanten of bezoekers. Goed nieuws: ik ben tekstschrijver en ik help je graag!

Met woorden maak je contact. Woorden zorgen voor structuur, met woorden geef je iets ongrijpbaars een verhaal. Met een goeie lading letters krijg je dingen voor elkaar. Informeren, overtuigen, vermaken, activeren – je kent het wel. 

Ik doe dat voor je. Als je mijn papiertje checkt, dan staat er ’11 jaar ervaring als blogger’, ‘bachelor en master communicatiewetenschappen’ en ‘ervaring als communicatieadviseur’. Vraag je mij waaróm ik de tekstschrijver ben die je zoekt, dan vertel ik je over mijn onbedwingbare drang om spelfouten te verbeteren, over mijn flashy en flitsende jonge schrijfstijl (die ik ook prima in professionelere banen kan leiden) en over mijn brede interesses

Als Keukenmeid schrijf ik lekkere teksten over veel verschillende onderwerpen. Voor cateraars, fotografen, masseurs, coaches, jongerenorganisaties, foodbloggers… Ik heb mijn tanden al in heel wat teksten gezet. Hieronder zie je wat ik allemaal voor je kan doen.

Alle prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief btw en afhankelijk van o.a. de mate van onderzoek en de aanwezigheid van een brontekst. Precies weten wat het gaat kosten? Neem contact met me op!

 

 

BLOGS

Ik blog inmiddels 11 jaar en volg de ontwikkelingen op de voet. Wat nu helemaal in is? Persoonlijk zijn. Yes, ook als zakelijke blogger.  Krijg je je kennis niet op papier of heb je gewoon geen tijd om content te pompen? Ik ben hier.

Helemaal SEO-proof, natuurlijk.

Blog (+- 600 woorden) – €110
Blogpakket 4 stuks – €410
Blogpakket 8 stuks – €760

SOCIAL MEDIA

Als echte Instameid weet ik ondertussen wel wat werkt (en wat niet) op the gram. Ik kan je helpen met het schrijven van hilárische content met bijpassende hashtags. Zo verbind je de volgers aan je merk en stuur je ze ook doelgericht door naar je website. Want dat wil je.

Captions (10 posts) – €99

 

R

REDIGEREN

Heb je al een tekst maar vind je het toch fijn als iemand ‘m nog even checkt? Helemaal goed. Ik geef je advies over de opbouw en leesbaarheid. Kan het ook meteen voor je corrigeren. Net als de dt’tjes, spaties en andere kleine fouten die ik spot.

Spellingcheck (+- 5 A4’tjes) – €85

WEBSITETEKSTEN

Over mij-pagina’s waar jij je bezoekers mee in gaat pakken, websiteteksten die ze linea recta meenemen in je verhaal (en naar de contactpagina)? Ik schrijf ze voor je.

SEO-proof, dat ook.

Website (+- 5 pagina’s) – €450 

P

MET ANDERE WOORDEN

Zijn al deze pakketten net niet wat je zoekt? Geen probleem. Alles met woorden kan ik voor je fixen. Flitsende column voor je platform, nieuwsbrief voor je organisatie, productomschrijvingen voor je webshop…  

Laat me weten wat je nodig hebt, dan maak ik een offerte op maat. 

 

 

Beau is een waanzinnig creatieve meid! Ze heeft mij geholpen met de teksten voor mijn website omdat ik het zelf niet goed op papier krijg. Na een kort interview kwam ze al snel met een voorstel dat direct bij mij past! Beau springt er echt uit als het gaat om creativiteit en humor! Heel fijn, ik kreeg er ook een document bij met SEO tips die ik zelf nog kan doorvoeren op mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat, bedankt!

Annemarije

Business en lifestyle fotograaf, www.ohzomooi.com

Ik heb onze samenwerking echt als zeer prettig ervaren. Beau wist heel snel mijn woorden op papier te zetten op een manier die helemaal bij mij past. De snelheid waarmee ze werkt is ook super. Aan een paar woorden heeft ze genoeg om een hele pakkende tekst neer te zetten. Ik ben echt heel tevreden: zij heeft ze dan wel geschreven, maar het is toch helemaal mijn visie en wat bij mij past! Zo sta ik ook 100% achter de teksten!

Irene Elbers

Body & mind coach, www.ireneelbers.nl

HULP NODIG? LAAT JE VRAAG HIER ACHTER:

15 + 4 =