Amanda de Bruin

Teksten die smaken naar meer?

Die maak ik! Niet in de keuken, maar gewoon: op een beeldscherm. Denk aan websiteteksten, SEO blogs, landingspagina’s, persberichten, flyers, brochures, nieuwsbrieven, productomschrijvingen, columns en recepten. Nou, je proeft het al wel: zo’n beetje alles.

“Alles ligt klaar, maar die téksten… Wat een gezeik.” – hoor ik vaak. En dat snap ik wel. Want een goeie tekst – eentje die lekker leest en doet wat ‘ie moet doen – kost tijd, inspanning en ja, toch ook skills. Waarschijnlijk weet je best wat je wil zeggen maar krijg je het maar lastig goed op papier. Zonde, want zo bereiken je wilde plannen nooit je klanten of bezoekers. Tenzij je een tekstschrijver aan ’t werk zet, natuurlijk 😉

Wat haal jij eruit?

Knettersterke teksten natuurlijk, maar ook dit is fijn…

  • Je wint tijd. Kan jij ondertussen wat anders gaan doen. 
  • Je bespaart stress en gedoe. Je hoeft niet alles zelf uit te vogelen. 
  • Je trekt de juiste mensen aan. Met teksten alsof ze zo uit jouw mond komen rollen. 
  • Je bent beter vindbaar. Oftewel: meer bezoekers, meer klanten. (Meer moneys.)
  • Je straalt expertise uit. Je teksten zijn netjes en goed doordacht. 

Waarom moet je mij hebben?

  • Ik heb ervaring. Ik blog inmiddels al 13 jaar (snelle rekensom: dat is de helft van m’n leven), heb een bachelor en master Communicatie afgerond en werk al jaren als communicatieadviseur én freelance tekstschrijver.
  • Ik schrijf over alles en iedereen. Die afwisseling vind ik heerlijk. Zit je in de food business? Dan moet je helemaal bij mij zijn want als foodblogger ken ik ook díé kant. 
  • Ik ben nauwkeurig. Ik zie ik zie wat jij niet ziet…
  • Ik ben snel bereikbaar. Niet 24/7 (hoewel, op Insta kan je ‘t altijd proberen) maar ik vind snelle, soepele communicatie superbelangrijk.
  • Ik schrijf jong, flashy en met humor. Formeel en met ‘u’ lukt me ook hoor – maar spreektaal is wel m’n specialiteit. Ik spreek ook vloeiend BReEzeR en meme.

En wat mag dat kosten?

 

BLOGS

Ik blog inmiddels 13 jaar en ben nog altijd fan. Zo’n stuk tekst is hét pad naar de rest van je website. Maak er maar gerust een rode loper van. Krijg je je kennis niet op papier of heb je gewoon geen tijd om content te pompen? Ik ben hier. 

Inclusief research, SEO (onderzoek, metatekst en -titel, interne en externe links) en een correctieronde. De standaard is +- 600 woorden per blog.

Blog – €135 exclusief btw
Blogpakket 4 stuks – €480 exclusief btw
Blogpakket 8 stuks – €880 exclusief btw

De precieze prijs is altijd in overleg. Die is bijvoorbeeld afhankelijk van de deadline en de mate van onderzoek.

R

REDIGEREN

Heb je al een tekst maar vind je het toch fijn als iemand ‘m nog even checkt? Helemaal goed. Ik geef je advies over de opbouw en leesbaarheid. Kan het ook meteen voor je corrigeren. Net als de dt’tjes, spaties en andere kleine fouten die ik spot.

Check per +- 5 A4’tjes – €80 exclusief btw
Check per webpagina – €30 exclusief btw

WEBSITETEKSTEN

Over mij-pagina’s waar je je bezoekers mee inpakt, landingspagina’s die ze linea recta naar de ‘koop’-knop sturen of je diensten lekker duidelijk op een rijtje en met goede toelichting? Schrijf ik voor je.

Inclusief voorgesprek, SEO (onderzoek, metatekst, interne links) en een correctieronde. 

Website van +- 5 pagina’s – €595 exclusief btw
Landingspagina van +- 600 woorden – €195 exclusief btw

P

MET ANDERE WOORDEN

Zijn al deze pakketten net niet wat je zoekt? Geen probleem. Alles met woorden kan ik voor je fixen. Flitsende column voor je platform, nieuwsbrief voor je organisatie, productomschrijvingen voor je webshop…  

Laat me weten wat je nodig hebt, dan maak ik een offerte op maat. 

 

 

Beau schreef een aantal wervende mails voor de verkoop van Het Kookspel. Na de eerste opzet waren we eigenlijk meteen tevreden over de teksten. We zijn echt superblij dat we haar gevraagd hebben, het resultaat is top! Zo fijn!

Lay en Wouter

Het Kookspel, hetkookspel.nl

Beau is een waanzinnig creatieve meid! Ze heeft mij geholpen met de teksten voor mijn website omdat ik het zelf niet goed op papier krijg. Na een kort interview kwam ze al snel met een voorstel dat direct bij mij past! Beau springt er echt uit als het gaat om creativiteit en humor! Heel fijn, ik kreeg er ook een document bij met SEO tips die ik zelf nog kan doorvoeren op mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat, bedankt!

Annemarije

Business en lifestyle fotograaf, studioannemarije.nl

Ik heb onze samenwerking echt als zeer prettig ervaren. Beau wist heel snel mijn woorden op papier te zetten op een manier die helemaal bij mij past. De snelheid waarmee ze werkt is ook super. Aan een paar woorden heeft ze genoeg om een hele pakkende tekst neer te zetten. Ik ben echt heel tevreden: zij heeft ze dan wel geschreven, maar het is toch helemaal mijn visie en wat bij mij past! Zo sta ik ook 100% achter de teksten!

Irene Elbers

Body & mind coach

Meeega bedankt voor het schrijven van de over mij-tekst en het redigeren van de brochure. Ik vind het echt helemaal leuk! Precies de stijl waar ik naar op zoek was 🙂 Ik heb geen verbeterpunten eigenlijk. Ben er helemaal blij mee!

Yara Dragt

Trouwfotograaf, Yaradragt.nl

LEKKERE TEKST NODIG?

4 + 9 =