Tekstschrijven

Als kind had ik de ambitie om de jongste schrijfster ooit te worden. Dan kwam ik op het Jeugdjournaal. Hele schriften pende ik vol met liedjes, gedichten en bloedstollende romans met autobiografische verwijzingen naar mijn leven als meisje van acht. Trots greep ik de microfoon om die zelfgeschreven verhalen voor te lezen aan klasgenoten en juffen en meesters.

Met de jaren werd ik me bewuster van de kwetsbaarheid van schrijven. De woorden die je uitspreekt alsof ze van de hoofdpersoon zijn – ja, dat was je natuurlijk gewoon zelf. Ik betrad een ander podium: blogs. Het internet wekte de indruk anoniem en dus veilig te zijn en daar vertrouwde ik mijn gedachten wel aan toe. Ik schreef over alles wat los en vast zat en tien jaar later zijn er twee onderwerpen blijven hangen: persoonlijke verhalen en recepten.

Ik vind het geweldig om lekker eten tot leven te brengen met woorden. Om mensen te laten proeven door middel van tekst. Tegelijkertijd zit er veel meer in mij: ik reis, ik denk (veel), ik maak mee, ik lees, ik leef. En ik wil dat ook blíjven doen. Daarom ben ik als freelance tekstschrijver inzetbaar voor diverse klussen met nog meer verschillende onderwerpen. Ik vind veel leuk, echt.

SCHRIJVEN

Columns, blogs, nieuwsbrieven, websiteteksten waar jij je bezoekers mee in gaat pakken, productomschrijvingen, advertenties of wat dan ook met tekst: ik doe het voor je.

Met jouw tone of voice, gericht op je doelgroep en SEO-proof, natuurlijk.

Website (+- 5 pagina’s) – v.a. €350 excl. btw
Blog (+- 350 woorden) – v.a. €85 excl. btw

Exacte prijs is o.a. afhankelijk van aantal woorden, aantal pagina’s en of er onderzoek moet worden gedaan. Langdurige samenwerkingen tegen aangepast tarief.

R

REDIGEREN

Heb je al een tekst maar vind je het toch fijn als iemand ‘m nog even checkt? Helemaal goed. Ik geef je advies over de opbouw en leesbaarheid. Kan het ook meteen voor je corrigeren. Net als de dt’tjes, spaties en andere kleine fouten die ik spot.

Spellingcheck (+- 5 a4’tjes) – v.a. €75 excl. btw

Exacte prijs is o.a. afhankelijk van aantal woorden en vorm van brontekst.

SOCIAL MEDIA

Als echte Instameid weet ik ondertussen wel wat werkt (en wat niet) op the gram. Ik kan je helpen met het schrijven van hilárische content met bijpassende hashtags. Zo verbind je de volgers aan je merk en stuur je ze ook doelgericht door naar je website. Want dat wil je.

Captions (10 posts) – v.a. €50 excl. btw

Exacte prijs is o.a. afhankelijk van het aantal woorden en de aanwezigheid van een brontekst. Langdurige samenwerkingen tegen aangepast tarief.

 

Beau is een waanzinnig creatieve meid! Ze heeft mij geholpen met de teksten voor mijn website omdat ik het zelf niet goed op papier krijg. Na een kort interview kwam ze al snel met een voorstel dat direct bij mij past! Beau springt er echt uit als het gaat om creativiteit en humor! Heel fijn, ik kreeg er ook een document bij met SEO tips die ik zelf nog kan doorvoeren op mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat, bedankt!

Annemarije

Business en lifestyle fotograaf, www.ohzomooi.com

Ik heb onze samenwerking echt als zeer prettig ervaren. Beau wist heel snel mijn woorden op papier te zetten op een manier die helemaal bij mij past. De snelheid waarmee ze werkt is ook super. Aan een paar woorden heeft ze genoeg om een hele pakkende tekst neer te zetten. Ik ben echt heel tevreden: zij heeft ze dan wel geschreven, maar het is toch helemaal mijn visie en wat bij mij past! Zo sta ik ook 100% achter de teksten!

Irene Elbers

Body & mind coach, www.ireneelbers.nl

HULP NODIG? LAAT 'T ME WETEN.

14 + 8 =