The Beau Diaries 1: Uitslapen, squatten en BATC online!

2 feb 2015 | Leven

fd24.7

Mijn wekelijkse fotodagboekjes presenteer ik jullie voortaan met de naam ‘The Beau Diaries’! Net zoals de spin-off van Sex & the City, die is goed bedacht hè? 😉 Afgelopen week was ik lekker vrij van school, maar helaas heb ik er niet veel spannends van kunnen maken. Ik heb lekker gekookt voor mezelf, heel veel gewerkt aan deze nieuwe site, drie keer gesport en vooral lekker uitgeslapen. Ook ben ik nog een nachtje naar Delft geweest en heb ik flink de ramptoerist uitgehangen tijdens de vervangende NOS-uitzending. Lees snel verder!

fd24.1

Links: Maandagmiddag dronk ik samen met Maartje een kopje koffie bij de Verhage. We hadden elkaar al superlang niet gezien en ik had echt zin om even bij te praten! We konden het rond lunchtijd ook niet laten om een bord patat te delen, haha.
Midden: ‘s Middags ging ik naar Utrecht, waar ik de hele dag met WordPress heb zitten knoeien. Als avondeten maakte ik perfecte pasta pesto voor mij en een huisgenoot. Lekker!
Rechts: Dinsdagochtend heb ik flink lang uitgeslapen, maar daarna heb ik wel goed m’n best gedaan in de sportschool! Thuis nam at ik als late lunch/tussendoortje rijstwafels met pesto en tomaat, en eentje met speculoos.

fd24.2

Links: Dinsdagmiddag ging ik nog even de stad in, puur omdat ik zin had om geld uit te geven. Ja, het is tragisch maar echt waar. Je zou denken dat ik met miskopen terugkwam, maar gelukkig niet! Ik kocht een heel simpel en praktisch hemdje en een blouse, die ik jullie nog ga laten zien deze week. Ook had ik heel veel zin in carrot cake, terwijl ik het nog nooit had gegeten! Ik haalde één stukje bij de AH, het was zo lekker!
Midden: Dinsdag laat in de middag ging ik op weg naar Delft. Het is een hele vervelende reis, want er gaat geen rechtstreekse trein of bus. Gelukkig deed ik het voor iets leuks: ik ging bij mijn vriend eten en slapen. ‘s Avonds moest hij nog even snel een les in elkaar zetten (hij geeft wiskunde aan eersteklassen).
Rechts: Geen probleem, ik lag lekker lui op bed in een comfortabele pyjamabroek.

fd24.3

Links: Woensdagochtend ging ik al heel vroeg weer terug, want hij moest dus ook al vroeg weg. Eenmaal in Utrecht werkte ik weer aan de nieuwe blog en ging ik weer naar de sportschool. Samen met Floor (een studiegenootje) dit keer, ze deed bij de balie net alsof ze misschien ook lid wilde worden zodat ze een keertje gratis mee kon met mij. We zijn goed bezig geweest en het was ook nog eens gezellig!
Midden: ‘s Avonds maakte ik dit heerlijke gerecht voor mezelf! Ik vond op Chickslovefood.com een recept met zoete aardappel, wortels, ui en balsamico en dat vond ik zo lekker klinken, dat ik het zelf ook heb gemaakt. En het was gelukkig écht heel lekker, en supermakkelijk!
Rechts: Ik volg Kakhiel op Instagram en toen ik ‘s avonds een beetje aan het scrollen was, zag ik ineens deze foto! Ik dacht meteen de kroeg in mijn dorp te herkennen en na wat research bleek dat ik het goed had gezien. Supergrappig, onze stamkroeg op Kakhiel, haha.

fd24.4

Links: Donderdagochtend ging ik weer naar de sportschool. Je zou van een wonder kunnen spreken! Toen ik klaar was haalde ik aan de balie een schema op, die speciaal voor mij was gemaakt. Ik liet hem aan the boyfriend zien en die zei letterlijk ‘Beau, ik doe wel altijd alsof ik heel veel verstand heb van fitness, maar geloof me maar echt gewoon als ik zeg dat dit schema helemaal nergens op slaat!’. Hij had gelijk, binnenkort gaat hij me helpen met een goed schema!
Midden: Primeurtje! Donderdagvond deed ik voor het eerst de was in Utrecht. Of eigenlijk, ik deed überhaupt voor het eerst de was!
Rechts: Donderdagavond kreeg ik ineens een melding van nu.nl dat er iets aan de hand was bij de NOS. Ik deed meteen de tv aan en die heb ik de rest van de avond niet meer uitgezet. Eerst vond ik het echt heel griezelig en heftig, maar toen steeds meer bekend werd over de verdachte werd het stiekem wel grappig. Wat bleek: hij komt praktisch uit hetzelfde dorp en allemaal mensen om me heen hebben bij hem in de klas gezeten, in het voetbalteam, zelfde studie. Zo raar! Als hij nou écht gevaarlijk was, zou ik er niet zo om lachen natuurlijk!

fd24.5

Links: Vrijdag ging ik weer naar huis en ‘s avonds sprak ik af met Maartje en Fiona. Bij mij thuis hebben we heel gezellig bijgekletst en een heel pak koekjes gegeten, oeps.
Midden: Zaterdag ging om 6 uur al de wekker om te gaan werken. Na het werken heb ik als lunch pannenkoeken gebakken voor mijn broertjes, vader en mezelf.
Rechts: ‘s Avonds at ik mijn mijn vriend thuis. We aten afbakpizza’s en daarna haalden Nienke (schoonzusje & vriendin) en ik McFlurry’s bij de McDrive. Alweer: oeps. De rest van de avond hebben we verplicht Star Wars gekeken, wat is dat saai zeg.

fd24.6

Links: Ik had mijn laptop meegenomen, dus zondag heb ik de laatste dingetjes voor de nieuwe site gedaan en rond de middag heb ik hem online gezet! Blij! Ondertussen keek ik de Your Style In His Hands-marathon op TLC.
Rechts: ‘s Avonds bestelde ik twee zwarte jurken bij Nelly, want ik heb binnenkort een gala van de studievereniging! Ik hoop zo erg dat er eentje past, want jurken zijn echt echt een ramp bij mij!

Zoals je ziet, mijn vakantie was niet heel spectaculair. Maar ik ben wel weer goed opgeladen voor het nieuwe blok, en dat is heel hard nodig! Dit blok heb ik namelijk het vak Empirisch Onderzoek, en dat is statistiek, help! De komende week ga ik zorgen dat ik een goed begin heb! Verder heb ik deze week nog weinig plannen. Vanavond komt mijn vriend naar Utrecht, morgenavond ga ik waarschijnlijk weer borrelen (zoals elke eerste dinsdag van de maand) en ergens deze week ga ik eten met een vriendin als het goed is! Wat zijn jullie plannen voor de komende week?

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

3 Reacties

  1. Tedje

    Hmm de pasta pesto ziet er heerlijk uit!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten