The Beau Diaries 10: Statistiekknobbel, Pasen en me-time

6 apr 2015 | Leven

tbd10.8

Ik ben echt helemaal in de war: is het nou zondag of maandag!? Nou, het is dus al maandag maar dat besefte ik me pas laat. Vandaar dat mijn fotodagboekje aan de late kant is. Afgelopen week stond in het teken van mijn statistiektentamen (waar ik al het hele blok tegenop zag. Wat zeg ik? Al sinds ik deze studie koos!) en me-time. Dat betekende: lekker eten, veel vriendinnen, uitslapen en vooral niet te veel fitness 😉

tbd10.1

Links: Maandag bleef ik nog een dagje thuis. Ik leerde heel hard voor mijn tentamen en bakte een paar pannenkoeken als lunch.
Midden: Ook maakte ik foto’s van mijn nieuwe luchtje, waar ik vrijdag een artikel over plaatste! Eigenlijk ging het meer om de vrolijke bloemen die al een hele tijd in de woonkamer staan 😉
Rechts: Dinsdag ging ik naar Utrecht. Ik was bloednerveus voor mijn SPSS tentamen (statistiek, op de computer met een soort excel brrr..) maar het ging zó goed. Ik haalde en 9.3 en was echt supertrots op mezelf: statistiek. wiskunde. ik. in deze toestand. wauw!

tbd10.2

Links: Na het tentamen trakteerde Lisanne ons op een ijsje. Ik ging voor een bolletje Kinder Bueno 🙂
Midden: Daarna (lekkere volgorde) at ik met Eline en Marloes bij Florin. Op maandag en dinsdag is het daar studentenavond en kun je tussen 17 en 19u voor weinig geld, lekker eten. Ik bestelde een bord met fish and chips en een wijntje. Was heel lekker! En het mooiste van alles: geen afwas.
Rechts: ‘s Avonds lakte ik mijn nagels en keek ik een paar afleveringen Over De Streep. Dát had ik beter niet kunnen doen, veel te zielig 😉

tbd10.3

Links: Goodmorning sunshines! Woensdagochtend bleef ik héél lang lui in bed liggen.
Midden: Een van mijn lievelingsoutfits de laatste tijd 🙂
Rechts: Om 1 uur had ik met Eline en Eva afgesproken bij Het Gegeven Paard, bij Tivoli Vredenburg. We hebben de hele middag superhard gewerkt aan ons onderzoeksverslag voor statistiek.

tbd10.4

Links: Sexy.
Rechts: Woensdagavond ging ik naar een meisje dat uit hetzelfde dorp als ik komt, in dezelfde week een kamer vond in Utrecht in zo ongeveer dezelfde straat én sinds hetzelfde moment in dezelfde kutsituatie als ik zit. Daar moest op gedronken worden (thee)!!

tbd10.5

Links: Donderdagochtend leverde ik ons onderzoeksverslag in. Vakantie!
Midden: Daarna ging ik sporten en toen ik klaar was, had ik weer eens superveel trek in pannenkoeken. Als je me een beetje kent weet je dat afbakpannenkoeken heel erg niet Beau is, maar ik had geen zin om nog helemaal te staan bakken. Ook kocht ik dit lekkere sapje erbij.
Rechts: Donderdagavond at ik met huisgenoten samen en was ik heel lui. Ook vrijdag heb ik veel te weinig uitgevoerd. ‘s Avonds heb ik een heel stuk gewandeld met Maartje. Dat doen we echt nóóit, maar het was wel even lekker!

tbd10.6

Links: Zaterdagochtend ging mijn wekker om 4:45! De AH vind het een goed plan als we voor feestdagen lekker vroeg beginnen, dus daar stond ik dan om 6 uur al rosbief te snijden.. Ik heb doorgewerkt tot 2 uur en daarna was ik echt gesloopt!
Midden: ‘s Avonds had ik met vriendinnen afgesproken om bank te hangen, en daarvoor maakte ik deze heerlijke brownie met karamel en zeezout!
Rechts: ♥♥♥ Het was zo gezellig dat ik pas rond 2 uur in mijn bed lag!

tbd10.7

Links: Zondagmiddag gingen we naar mijn opa om Pasen te ‘vieren’. Er was weinig pasigs aan (we aten kerstkransjes – hé maar ik zie een paasei. Klopt, die was van vorig jaar.) maar het was wel even gezellig.
Midden: Vroeg op de avond ging ik een rondje hardlopen met Maartje. Er was een heerlijk zonnetje, en we deden weer onze ‘zomerroute’: over de landscheiding. Dat is een soort bos door de weilanden waar het in de winter, in het donker, veel te eng is.
Rechts: Een soort paasdiner! Gourmetten met mijn ouders, broertjes en oom en tante.

Aankomende week is nog één groot vraagteken. Het is Diesweek (verjaardag) bij mijn studievereniging waar veel activiteiten voor zijn, maar veel van mijn studievriendinnen moeten zich deze week nog bezighouden met een herkansing. En om daar nou alleen heen te gaan.. Wel ga ik zaterdag naar de verjaardag van een vriendin! Ik ben de hele week vrij, dus ik gok dat er weer veel me-time gaat zijn, haha. Fijne week!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Ysanne

    Oh my die brownie ziet er echt suuuper lekker uit!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten