The Beau Diaries 101: La La Land, YearCompass en 2017!

4 jan 2017 | Leven

tbd101.6

Een heeeel gelukkig nieuw jaar allemaal! Wellicht komt er nog een jaaroverzichtje + lijst met plannen aan, maar dit is een beetje in strijd met het goede voornemen om in het NU te leven. Nee joke, ik ben gewoon veel te lui geweest de afgelopen week. Daarnaast heb ik al een boekwerk aan filosofische gedachten over 2016 én 17 geschreven, ben ik naar de film La La Land geweest, deed ik mee met het kerstdiner van mijn lieve vriendinnen thuis en vierde ik Oud & Nieuw met mijn vrienden in Griekenland.

tbd101.1

Links: Tweede kerstdag was heerlijk relaxed, precies zoals het hoort. Eline en ik maakten samen een lange wandeling langs de zee, in het zonnetje.
Midden: Daarna keken we de film Alles Is Familie en zij maakte een ovenschotel van gnocci, mozzarella, tomaten en garnalen. Zó lekker, die ga ik onthouden!
Rechts: Dinsdag deed ik vrij weinig op wat dingetjes voor school na. Ook keek ik All You Need Is Love terug terwijl ik belde met Maudy. We hadden ‘m precies synchroon lopen dus zo konden we alsnog samen lekker kritiek leveren.

tbd101.2

Links: ‘s Avonds haalde ik een pannenkoek voor mezelf (je kunt hier op heel veel plekken zelf je crêpe samenstellen en ik ga net als thuis voor spek en suiker – vinden ze heel gek) en daarmee schoof ik aan bij het kerstdiner van vriendinnen thuis. Ze hadden mij met Skype op het hoofd van de tafel gezet en het voelde serieus bijna alsof ik daar gewoon ook gezellig was. Echt heel heel leuk!
Rechts: Daarna ging ik met Eline naar de film La La Land in een klein bioscoopje. De eerste helft wist ik nog niet zo wat ik er van vond, met al dat musical-gedoe, maar ik vond ‘m steeds beter worden. Heel anders dan andere films met Ryan Gosling en Emma Stone, dit was veel meer voor in een filmhuis. Zeker een aanrader!

tbd101.3

Links: Woensdag probeerde ik er wat productievers van te maken, maar ik ging de hele week heel laat naar bed waardoor ik ‘s ochtends ook lang bleef liggen. Ik ging sporten, werkte aan school en keek House.
Midden: Donderdag ging ik naar de Mango om een broek (niet die op deze foto) te kopen die er eerder niet in mijn maat was. Ik heb de hele winkel overhoop gehaald maar kon ‘m nergens meer vinden. Heel jammer, hij was zo leuk.
Rechts: De rest van de dag werkten Eline en ik met thee en een gezellig muziekje aan ons ‘YearCompass’. Hierin staan heel veel vragen waarmee je kunt reflecteren op je afgelopen jaar en vervolgens plannen kunt maken voor het jaar dat voor je ligt. Je kunt de 20 pagina’s hier gratis downloaden!

tbd101.4

Links: ‘s Avonds ging ik met een groepje vrienden uit eten bij restaurantje. Ik maakte het niet al te laat want ik was als het ware nog steeds aan het bijkomen van Kerstavond.
Midden: Vrijdagochtend gingen Judith en ik naar het busstation aan de andere kant van de stad om daar tickets te kopen voor ons tripje naar Bulgarije. We gaan deze week twee dagen skiën in Bansko, the place to ski (hihi) in het oostblok! Daarna kochten we een goeie voorraad bubbels voor Oud & Nieuw.
Rechts: ‘s Avonds werkte ik weer aan het YearCompass met Eline. Het is veel werk, maar ik weet zeker dat het heel leuk is om er volgende jaarwisseling weer op terug te kijken! Hou ik wel van, dit soort dingen.

tbd101.5

Links: De laatste dag van 2016! Het was zo’n geweldig leuk en gek jaar dat ik eigenlijk een beetje bang ben voor 2017: ‘t kan alleen maar minder worden. De glittercijfers knutselde ik eerder deze week al in elkaar.
Midden: Oudjaarsavond vierde ik met een groepje vrienden en wat vrienden van hen. We aten eerst in een taverna en hebben ons daarna weer ontfermd over de bubbeltjeswijn, een soort van afgeteld op het balkon en een soort van vuurwerk gekeken.
Rechts: Nah, dat stelde dus echt weinig voor. Die sentimentele, knusse sfeer van ‘een nieuw begin’ zit er hier dus echt helemaal niet in en in Nederland ontkom je er niet aan. Dát heb ik hier wel echt gemist, meer dan Kerst. Rond 2u vertrokken we naar de stad om daar nog te feesten met de rest van de Erasmusstudenten. Het was een gezellige avond maar wellicht de minst leuke jaarwisseling die ik heb meegemaakt, nu ik er over nadenk. Ach, maakt ook niet uit: 364 dagen om het goed te maken.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten