The Beau Diaries 104: Sushi, GTST en studeren?

27 jan 2017 | Leven

tbd104.6

Ik wil het niet meer zeggen, maar ik kan er niet omheen: de tijd vliegt. Veel mensen vragen me waarom ik niet gewoon nog wat langer blijf, als ik het nu zo naar mijn zin heb. Ik zeg dan heel verstandig ‘genoeg is genoeg’ maar daar begin ik een beetje op terug te komen. Thessaloniki is echt mijn stad geworden, mijn thuis. Ook afgelopen week heb ik er veel leuke dingen gedaan. Ik heb geleerd voor school, gesport maar ook weer wat nieuwe plekken in de stad gezien.

tbd104.1

Links: Maandag had ik de laatste les van het vak Travel Journalism. Officieel het kutste van mijn hele uitwisseling, dus na de eindpresentaties was ik heel blij dat ‘t voorbij was. De rest van de middag heb ik geleerd voor een ander tentamen.
Midden: ‘s Avonds haalden Eline en ik lekkere salades.
Rechts: Dinsdagochtend had ik een tentamen voor het vak Writing Personal Columns for Newspapers, Magazines and Blogs en dat ging volgens mij heel goed! Later die dag ging ik naar een groepsles in de sportschool en ‘s avonds de stad in voor een drankje.

tbd104.2

Links: Woensdagochtend was ik vergeten dat ik een inhaalles had (door die sneeuwvrij van een week eerder) dus met haast at ik onderweg een dubbele boterham met pindakaas. Hoe Hollandsch wil je het hebben?
Midden: ‘s Middags gingen Eline en ik weer naar de sportschool.
Rechts: Donderdag had ik nog precies twee weken te gaan in Griekenland. Ik ga alles zo erg missen… Dit is mijn voordeur, trouwens.

tbd104.3

Links: Ik had een paar lessen en ‘s avonds ging ik naar yoga. Ook dat ga ik missen. En ook dat de sportschool letterlijk aan de overkant van de straat is.
Midden: Daarna had ik heel erg zin om lekker lui op de bank te hangen, dus dat deed ik. Met chocola en GTST – dat ben ik gaan volgen toen ik me een tijdje geleden verveelde en ik schaam me daar nu best wel voor.
Rechts: Vrijdag werkte ik de hele dag hard aan school in een leuk koffietentje en thuis. Ook heb ik heel lang met een vriendin van thuis gebeld. Toch ook wel fijn om te weten dat ik gewoon weer welkom ben 😉

tbd104.4

Links: Zaterdag werkte ik weer aan samenvattingen voor de laatste tentamens en ‘s middags ging ik nog even de stad in voor warme chocolademelk. Ik voelde me zo mega productief en on fleek vandaag; dat was een foto waard.
Midden: ‘s Avonds ging ik met een paar vrienden naar een Mexicaans restaurant. Één van de dingen die ik hier in Griekenland heb geleerd, is het eten van kaas. Heel veel kaas. Dat deed ik nooit, maar deze schaal met nacho’s was dus helemaal van mij.
Rechts: Daarna dronken we nog een kopje thee bij een van ons thuis en ik ging niet te laat naar bed.

tbd104.5

Links: Ook zondag moest er namelijk nog hard geleerd worden. Eline en ik begonnen goed met croissantjes.
Midden: ‘s Middags maakten we een lekkere wandeling langs de zee. Ook dát ga ik zo missen! 
Rechts: Die avond hadden we afgesproken met onze huisbaas. We gingen met z’n drieën naar een heel lekker en redelijk goedkoop sushirestaurant. Onze voorraad Omega 3 voor de hersenen weer aangevuld :thumbs:

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten