The Beau Diaries 109 & 110: Muziekbingo, nieuw baantje en wéér verhuizen

6 mrt 2017 | Leven

picmonkey_image

Goeiemorgen! Paniek en verwarring: het fotodagboek van twee weken geleden kwam maar niet online. Met een reden, want ik deed die week bijna niks interessants, vergat van die weinige momenten dan ook nog eens foto’s te maken en had vervolgens geen tijd om ‘m in elkaar te zetten. Dit fotodagboek is dus niet echt entertainment, maar puur voor mijn eigen archief. U kunt verder scrollen. Of even kijken naar mijn avond bij een muziekbingo, hoe mijn nieuwe huis en werk bevallen en wie er nog meer beviel.

tbd109110.1

Links: Mijn week begon op dinsdag (het enige noemenswaardige van de maandag was dat ik mijn ex tegenkwam bij de trein) en na college ging ik die dag weer richting mijn ouders. Onze buurman werd 90 en had ongeveer iedereen die hij kende uitgenodigd voor een etentje bij de Chinees.
Midden: Daarna ging ik nog even naar Maudy voor een kopje thee.
Rechts: Woensdagochtend ging ik met mijn moeder naar Zoetermeer. Ik kocht wat spullen die ik nodig had (zoals onderbroeken) en we lunchten bij een Italiaans restaurant.

tbd109110.2

Links: Ook kocht ik iets dat je als meisje van twintig-bijna-eenentwintig niet meer hoort te kopen: een zwarte Eastpak. Ik loop al ongeveer 8 jaar rond met een paarse en iedere dag voel ik me een beetje meer voor lul. Nog steeds niet heel sexy, deze zwarte, maar wel handig.
Midden: ‘s Avonds ging ik met een vriendin van mijn studie naar Lebowski, voor de maandelijkse muziekbingo. Eindelijk kwam ‘t er een keer van en volgende keer ga ik zeker weer! Niks gewonnen, maar wel een hele leuke avond gehad!
Rechts: Donderdag ging ik naar school en ‘s avonds kwam Pascale langs om bij te kletsen met thee en popcorn.

tbd109110.3

Links: Die nacht sliep ik voor de allerlaatste keer in dat huis. No hard goodbye at all. Ach ja, ik heb het er een hele tijd heel leuk gehad maar zeker sinds ik terug was uit Griekenland wilde ik écht graag wat nieuws.
Midden: Vrijdag ging ik nog even naar de sportschool. De Fit For Free zit gelukkig ook heel dicht bij mijn nieuwe huisje!
Rechts: De rest van de dag werkte ik hard aan een column waar die avond de deadline voor stond. Zaterdag werkte ik weer bij de Albert Heijn en dat was verassend leuk. Ik vond het vooral heel fijn om weer nuttig te zijn en geld te verdienen. Ik bleef zelfs langer zodat een collega nog een paar uur uit kon brakken. Daarna werkte ik aan school en liep ik naar mijn ouders die ergens wat aan het drinken waren, zodat ik ze met de auto naar huis kon brengen. Lief kind ben ik. Ondertussen luisterde ik naar Griekse liedjes ♥

tbd109110.4

Links: Zaterdagavond ging ik braaf op tijd naar bed, want zondag had ik de hele dag een selectiedag in Leiden. Het was een mega lange en vermoeiende dag, maar ik doorstond alle rondes en mag nu bijles, huiswerkbegeleiding én examentrainingen geven voor het vak Nederlands.
Midden: Maandag verhuisde ik naar mijn nieuwe kamer in Utrecht. Ik verhuisde voor de derde keer (!) in een maand tijd. Van 9 tot 5 zijn mijn moeder en ik bezig geweest met inpakken, meubels uit en in elkaar zetten en heen en weer rijden. Daarna was ik ook echt heel moe maar het was het waard: ik ben zo blij met mijn nieuwe huis!
Rechts: Ook mijn fiets moest verplaatst worden en die ene laatste stoel paste niet meer in de auto, haha.

tbd109110.5

Links: Dinsdag werkten Lisa en ik aan onze presentatie van die middag. Tussendoor ging ik snel lunchen met Eline bij De Ontdekking en daarna verknalde ik die presentatie. Ik weet niet wat het is, maar sinds ik studeer is al mijn presentatietalent verdwenen. Ik was er altijd best goed in maar de laatste jaren kán ik het gewoon niet meer. Heel stom.
Midden: ‘s Avonds hing ik op de bank met een van mijn nieuwe huisgenootjes. Kijk nou wat een ruimte!
Rechts: En hoe blij kan een mens zijn met een RAAM!?

tbd109110.6

Links: Ook woensdag werkte ik heel hard aan school en ‘s avonds ging ik gezellig eten bij Florin met Floor (hihi). Was heel leuk om weer even goed bij te kletsen na onze semesters in het buitenland, zij is namelijk in Finland geweest.
Midden: Donderdag ging ik naar school, ‘s avonds maakte ik voor het eerst ooit lasagne en daarna ging ik met een van mijn nieuwe huisgenootjes uit. We begonnen bij de Flater, waren daarna bij Acu (raaaare plek) en hebben vervolgens bij Tivoli gedanst totdat de lichten weer aan gingen.
Midden: De kater vrijdag viel mee. Gelukkig, want ik moest naar de tandarts. Daarna ging ik even naar Zoetermeer met Maudy om te shoppen en haar af te leiden. Die avond beviel haar zus van een meisje met een naam die ik een paar regels hiervoor al heb genoemd ♥♥♥♥♥ Zelf was ik ‘s avonds bij de verjaardag van mijn opa, wat heel gezellig was. Zaterdag werkte ik weer en daarna ging ik naar het tuincentrum voor wat leuke planten.
Rechts: Die avond geschiedde een wonder: Pascale, Fiona, Maartje en ik waren alle vier tegelijk bij onze ouders en konden zowaar een keer met z’n allen afspreken. Het was een hele gezellige avond! Later die nacht speelde ik weer voor taxi voor mijn ouders. Zondag reed ik met mijn broertjes en nóg meer spullen naar Utrecht. Zij sloten samen een lamp voor me aan en namen daarna de auto weer mee naar huis. Goed geregeld :thumbs:

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten