The Beau Diaries 11: Botanische tuinen, koekjes en lui zijn

13 apr 2015 | Leven

tbd11.8

Holaaa señoritas! Op het moment dat dit fotodagboek online komt, zit ik in het vliegtuig op weg naar Barcelona! Daarover lezen jullie later natuurlijk meer 🙂 Eerst kijk ik nog even terug naar afgelopen week. Ik ben met twee vriendinnen naar de botanische tuinen in Leiden geweest, heb gewandeld, hardgelopen én gefitnesst (en heel veel op bed gelegen, dat ook), mijn nagellakcollectie uitgezocht en ik heb gefotografeerd met mijn nieuwe lens. Lees snel verder!

tbd11.1

Links: Maandag was een collega ziek, dus ik heb onverwachts gewerkt van 2 tot 6. Het was tweede Paasdag, dus lekker dubbel betaald gekregen! De rest van de dag heb ik een beetje aan m’n blog gewerkt en TLC gekeken.
Midden: In de app Happening was dinsdagochtend een Goodmorningselfie-alert. Ik stuurde deze.
Rechts: Post! Lang geleden dat ik iets op de post had gedaan. Zelfs aan ansichtkaarten doe ik eigenlijk nooit!

tbd11.2

Links: Dinsdagmiddag ging ik met Nienke en Nadine naar Leiden voor de botanische tuinen. Nienke wilde daar heen voor een opdracht van school en het leek ons leuk om mee te gaan. Veel planten waren nog een beetje grauw en winters, maar het was alsnog leuk om daar rond te lopen!
Midden: Hele awkward houding zo, haha. Hier liepen we in een kas met allemaal tropische planten. Het was daar superlekker warm!
Rechts: Dinsdagavond heb ik een klein rondje hardgelopen terwijl mijn moeder naast me fietste.

tbd11.3

Links: Ik heb eindelijk mijn nagellakcollectie uitgemest! Met pijn in m’n hart heb ik 72 (!) lakjes weggegooid, omdat ze allemaal te oud en dik waren geworden. Eigenlijk voelde het wel heel fijn om zoveel weg te doen want het staat nu een stuk netter. En ik heb er nog steeds hartstikke veel (iets met een nagellakverslaving een paar jaar geleden..).
Midden: Woensdag lakte ik mijn nagels in dit leuke kleurtje 🙂
Rechts: Pakketjes!

tbd11.4

Links: In de kleine doos zat mijn nieuwe lens! Ik heb er zaterdag iets over geschreven!
Midden: Woensdagavond besloot ik maar weer eens de trein te pakken naar Utrecht. Door mijn vrije week heb ik daar eigenlijk heel weinig te zoeken, maar thuis bij mijn ouders had ik ook niks te doen. Eenmaal in Utrecht heb ik op bed gelegen met afleveringen van Dagboek Van Een Callgirl. Ik had het niet verwacht, maar dat is echt best wel een leuke serie!
Rechts: Donderdagochtend heb ik lekker lang uitgeslapen.

tbd11.5

Links: En daarna ging ik weer sportief doen! Het ging weer goed! Zo leuk om de machines wat zwaarder te kunnen zetten dan je voorganger deed, haha.
Midden: Donderdagmiddag heb ik heeel lang met Fiona gebeld en ondertussen knutselde ik dit in elkaar. Ik vond het er zelf wel leuk uit zien 🙂
Rechts: Jep, sad but true. Donderdagavond heb ik alweer de hele avond op bed gezeten met afleveringen van Bubbels & Bagels en nog een paar van Dagboek Van Een Callgirl. Naast me had ik een grote kop thee en een pak chocolatechipkoekjes, waarvan ik er iets te veel heb gegeten.

tbd11.6

Links: Lekkerrrrr
Midden: Vrijdagochtend heb ik al die koekjes er weer af gesport 😉
Rechts: Er zat een duif heel hysterisch tegen m’n raam te slaan, heel vreemd. Misschien was het wel een postduif met iets heel belangrijks, bedacht ik me later.

tbd11.7

Links: Vrijdagavond ging ik weer naar m’n ouders. Maartje en ik hebben weer een groot rondje gewandeld en onderweg een lekker ijsje gehaald. Ik nam een bolletje mangosorbet en een bolletje strawberry cheesecake.
Midden: Zaterdagochtend weer gewerkt van 7 tot 12 en daarna was ik heel moe. ‘s Middags heb ik aan m’n blog gewerkt en extra lang en heet gedoucht.
Midden: ‘s Avonds ging ik naar de verjaardag van Ella. Ik ben helemaal vergeten om daar een foto te maken, maar het was wel gezellig! Op de terugweg maakte ik heel snel deze spannende foto in de metro. We waren eigenlijk van plan om nog uit te gaan in Rotterdam maar ineens wilde of kon niemand meer. Toen ik thuis kwam was mijn moeder nog wakker, en we hebben nog heel lang op de bank gehangen.
Rechts: Zondag heb ik net gedaan alsof ik beautyblogger was, haha! Hierover kun je woensdag meer lezen 😉 De rest van de dag heb ik weinig uitgevoerd en een beetje m’n koffer voor Barcelona ingepakt (nee dat lieg ik, het is nu 21:45 en ik heb nog niksss ingepakt).

Maandag en dinsdag ben ik in Barcelona te vinden! Woensdagochtend vliegen we al vroeg weer terug, maar dat is eigenlijk niet zo erg want het schijnt die dag in Nederland beter weer te worden dan in het zuidelijke Spanje, haha. Deze week ga ik ook nog een nachtje logeren bij Maartje in Leiden, waar ze sinds kort een kamer heeft! Zaterdag weer een ochtendje werken en verder heb ik nog niks gepland eigenlijk. Adios!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Lisa

    Volgens mij ben je er al, maar veel plezier in Barcelona! Is vast hele fijne afleiding. En ach, zo’n chill en lui weekje moet wel eens kunnen toch?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten