The Beau Diaries 111: Kraamvisite, Metro en familie van ver

13 mrt 2017 | Leven

tbd111.7

Zo. Dat was me weer een week… Het begon heel rustig met een goede studiedag maar dat sloeg dinsdagochtend al snel om: ineens kreeg ik een mailtje dat een van mijn columns weer gepubliceerd zou worden in Metro. Een column die ik nota bene 10 maanden geleden al instuurde. Maar oké: heel leuk! Daar was ik weer helemaal in de wolken van tot nu nog steeds, want ik kreeg erg veel leuke reacties. Ook ging ik afgelopen week naar de ortho (ja echt), ging ik op kraamvisite, zag ik na 12 jaar mijn familie uit Amerika weer en ging ik naar een lezing.

tbd111.1

Links: Maandagochtend werd ik voor de verandering al wakker in Utrecht, heel lekker. Ik ontbeet en keek de vlog van 2WMN. De rest van de dag las ik artikelen voor school.
Midden: ‘s Middags ging ik een klein uurtje sporten en daarna gaf ik geld aan een collectant. Uit reflex zeg ik eigenlijk altijd ‘nee sorry’ aan de deur maar dit keer reflexte ik naar ‘ik ga wat kleingeld pakken’. Vond ik merkwaardig. ‘s Avonds kwam Pascale eten en heel veel thee drinken.
Rechts: Dinsdagochtend kreeg ik dus dat mailtje van Metro en ik moest hen voor de middag een duidelijke foto van mezelf sturen. Heb ik niet zonder een glas wijn of peace-teken dus die moest ik ff maken. Ik was zo ontevreden over mijn shoot dat ik toch maar een oude heb ingestuurd (maar jullie mogen ‘m wel zien).

tbd111.2

Links: Voordat ik naar de les ging, liet ik mijn cv achter bij een koffiezaak in de stad en ik haalde een boek op bij de bieb. ‘s Avonds at ik een ovenschotel met een huisgenootje.
Rechts: De rest van de avond hing ik op de bank voor de tv en knutselde ik deze uitnodiging voor mijn verjaardag in elkaar.

tbd111.3

Links: Woensdagochtend liep ik al vroeg naar het station om daar een paar krantjes mee te pikken. Toen ik ‘m opensloeg, was ik heel verbaasd. Ik had niet deze column verwacht, maar een recentere. Deze hebben ze blijkbaar al 10 maanden achter de hand gehouden! Ik was er zelf achteraf helemaal niet zo tevreden over maar ik kreeg echt veel reacties vandaag. Nog even over die foto: dat was dus een slecht plan, zo’n casual foto met dikke sjaal.
Midden: De rest van de dag sportte ik en werkte ik weer een beetje aan school.
Rechts: ‘s Avonds ging ik met een huisgenootje en haar nicht naar een lezing in de stad. De spreker was Ann Rigney, van wie ik al veel wetenschappelijke artikelen heb gelezen in mijn studie. De lezing ging over de representatie van het verleden maar we vonden het niet zo interessant als verwacht helaas. Daarna dronken we warme chocolademelk bij Lebowski.

tbd111.4

Links: Donderdagochtend had ik weer les en daarna ging ik even de stad in. Ik kocht onder andere karamel-zeezout paaseitjes die ik zo heel huiselijk en gezellig in een schaaltje op mijn bureau heb gezet. Jullie zien allemaal wat een slecht plan dit is.
Midden: Voordat ik ging slapen, las ik nog even in een boek waar ik een recensie over moet schrijven voor een vak. Het gaat over de deltawerken en hoe stads- en natievorming hierbij horen.
Rechts: Vrijdagochtend ging ik terug naar mijn ouders want ik moest daar in de buurt naar de ortho. Voor de zoveelste keer zat het draadje achter mijn tanden los dus die moest weer worden vastgelijmd. Gedoe ook altijd…

tbd111.5

Links: ‘s Middags ging ik op kraamvisite bij de zus van Maudy. Die heeft vorige week een dochtertje gekregen en die wilde ik natuurlijk wel even zien. Ze is zó klein ♥♥♥
Midden: Maudy kocht die dag een nieuwe auto dus ‘s avonds maakten we een afscheidstour door de McDrive met haar oude koekblik.
Rechts: Zaterdag werkte ik en ‘s middags ging ik naar de sportschool. Ik was heel lekker bezig, mijn bilspieren branden er nog steeds van.

tbd111.6

Links: Later die middag bakte ik cakejes
Midden: om mee te nemen naar vriendinnen voor bij de finale van Wie Is De Mol. Helaas helaas was ‘t dus niet Jochem. Ik wist het zo zeker 🙁 De rest van de avond keken we de Toppers, haha.
Rechts: Zondag werkte ik aan een column en wandelde ik door het bos met Sanne, Maudy en de hond van haar zus. Ook ging ik naar een feestje waar familie uit Amerika was. Mijn nicht heb ik maar één keer eerder gezien dus dat was best gek. Wel leuk!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten