tbd112.6

Dagboek 112!!!!! Alert alert dit dagboek is alweer niet on fire. Ik was al niet zo’n inspiratiebron, maar dat hele kleine beetje blogger dat nog ergens in me zat is nu ook verdwenen. Ik onthoud niet meer wat ik op een dag heb gedaan (was ik altijd erg goed in) en vergeet constant foto’s te maken. Toch gaan we door. Afgelopen week was ik jarig, had ik mijn 21 diner met vriendinnen, heb ik gestemd en ging ik met huisgenoten luisteren naar een gitarist in een weggestopt zaaltje.

tbd112.1

Links: Maandag. Weet ik niet meer. ‘s Avonds ging ik naar de sportschool.
Midden: Dinsdag had ik een schoonmaakbui en ik liet de woonkamer weer glanzen. Daarna ging ik naar college.
Rechts: ‘s Avonds kookte ik voor mij en een paar huisgenoten. Kokosrijst met wokgroenten en ketjapgehaktballetjes.

tbd112.2

Links: Woensdag was een bijzonder productieve dag. Ik had een mega lange to-do lijst vol met leeswerk en ik moest ook nog sporten en naar een paar winkels. Ik heb bijna alles van de lijst door kunnen strepen!
Midden: En ‘s middags ging ik natuurlijk stemmen. Ik heb nu drie jaar stemrecht en bij iedere verkiezing (tot aan de waterschapsraad ja) blijf ik me zo ongelofelijk cool voelen.
Rechts: ‘s Avonds ging ik met twee huisgenootjes naar café Stathe voor een soort miniconcert van Fairthrust (? volgens mij). Ik kende ‘m niet maar ik vond het wel gezellig om mee te gaan.

tbd112.3

Links: Donderdag was weer een drukke dag. Na de les pakte ik de trein naar Zoetermeer om Maudy op te halen (zodat zij met meereiskorting kon reizen) en we gingen samen even wat winkels langs. Rond een uur of 7 stond de rest van mijn vriendinnen voor de deur…
Midden: … voor mijn 21 diner! Soort van. Ik heb er (tot op zekere hoogte) niks op tegen maar ik ga mijn ouders nooit zo gek krijgen om 7 gangen te koken/servies te huren/butler te spelen. Dus ik maakte er een anti-diner van met een friettafel en verplicht joggingsbroek aan.
Rechts: Als toetje had ik danoontjes en marshmallows. Zeer geslaagd diner, vond ik zelf.

tbd112.4

Links: De wijn vloeide rijkelijk. Om middernacht was ik jarig (21 omggggg) (nu mag de tijd stoppen zo is het prima ok) en we gingen met z’n allen naar Tivoli. Ik weet niet veel meer maar het was heel heel leuk en gezellig. Half 7 lag ik in bed.
Midden: Dit trof ik ‘s ochtends aan. Maudy moest op tijd weer thuis zijn, dus ik ging meteen met haar mee. De rest van mijn verjaardag lag ik een beetje in bed en deed ik eigenlijk helemaal niks.
Rechts: Zaterdag werkte ik en kocht ik eindelijk een nieuwe portemonnee. Na 3,5 jaar lang vrij intensief gebruik was ‘ie nu toch echt aan zijn einde.

tbd112.5

Links: Nee foutje, dit gebeurde eerst nog. Op de avond van mijn verjaardag ging ik met mijn vader en moeder naar de Chinees. Ik heb me niet bepaald jarig gevoeld die dag (die nacht overigens wel) maar dit vuurwerk maakte veel goed.
Midden: Terug naar zaterdag: ik werkte heel veel aan school en ‘s avonds ging ik naar Maudy voor thee. We keken de aflevering van Temptation Island die in Nederland nog niet is uitgezonden. Nouuuu jongens, echt hef-tig #temptationsensation
Rechts: Ook zondag was ik heel goed bezig voor school. ‘s Avonds aten we zelfgemaakte sushi, altijd een succes.