The Beau Diaries 113: Fitlife, eenzaamheid en vakantieplannen

30 mrt 2017 | Leven

tbd113.6

Goodmorning! Afgelopen weekend was bijzonder saai maar de dagen ervoor in Utrecht waren wel heel leuk. Ik ging een avond uit met studievriendinnen, genoot met een huisgenoot van de zon, voelde de fitgirl in me weer opborrelen en… Maudy en ik boekten onze vliegtickets voor de zomervakantie! We gaan samen vier weken lang naar een heel ver land… Hierboven een hint #lastig

tbd113.1

Links: Maandag was ik rond de middag weer in Utrecht en daarna besloot ik meteen met een vriendin aan school te werken in de UB. ‘s Avonds maakte ik een hele lekkere pasta voor mezelf met guacamole en de rest van de avond keek ik tv met een huisgenoot.
Midden: Dinsdagmiddag ging ik naar een college van bijna 4 uur lang en ik heb de hele les zitten wiebelen op mijn stoel. Ik had het gevoel dat dat kwam doordat ik al een dag of 5 niet gesport had, dus dat ging ik daarna meteen doen.
Rechts: Ik heb mezelf helemaal afgebeuld zodat ik goed moe werd en dat was heerlijk :thumbs:

tbd113.2

Links: De avond ervoor was ik te moe om nog te douchen dus ik nam mezelf voor om dan die ochtend daarna óók te gaan. Mijn energie raakte maar niet op: eenmaal thuis heb ik nog meer oefeningen gedaan op een matje.
Midden: De rest van de dag werkte ik aan dingen voor school en ‘s avonds at ik met Fiona bij Pascale thuis. Dat was zo gezellig, ‘moeten we echt vaker doen’.
Rechts: Donderdag was het superlekker weer. ‘s Ochtends ging ik naar college en daarna lunchte ik met mezelf bij De Ontdekking terwijl ik zat te broeden op een nieuwe column. Er kwam niks zinnigs op papier dus helaas sla ik even een deadline over.

tbd113.3

Links: Later die middag boekten Maudy en ik na heel lang zoeken en vergelijken eindelijk onze vliegtickets. Ik vond Thailand vorig jaar geweldig en Maudy wil ook wel eens die kant op, dus deze zomer gaan we samen door Vietnam reizen! HEEL HEEL veel zin in!
Midden: Ook zat ik die middag met een huisgenootje op een terrasje. In de zon en uit de wind was het zo lekker!
Rechts: ‘s Avonds at ik gezellig met huisgenoten en daarna ging ik met vriendinnen van mijn studie uit. Daarvoor dronken we wat bij Eva thuis.

tbd113.4

Links: We dansten in Tivoli, leuke avond! Oja, de party snapchats in mijn dagboekjes zijn nooit zelfgemaakt. Mijn mobiel zit altijd veilig opgeborgen in ofwel mijn bh of in een portemonnee die ik beter zo veel mogelijk dichthoud.
Midden: Vrijdagochtend was ik eigenlijk helemaal niet brak maar ik had wél zin in een goed katerontbijt. Ik maakte eitjes met guacamole en een kom kwark met cruesli en kiwi.
Rechts: ‘s Middags ging ik wat eerder richting mijn ouders want ik moest twee uurtjes invallen bij de AH. Daarna at ik met mijn ouders bij de Chinees (alweer, vaste prik op vrijdag) (misschien toch China in plaats van Vietnam moeten doen) en dáárna besloot ik toch nog even naar de sportschool te gaan. Zielige bedoeling wel: op vrijdagavond is het daar uitgestorven op een paar fitcouples na. En ik dus. Het was echt best wel sneu.

tbd113.5

Links: Voor de verandering werkte ik zaterdagmiddag in plaats van de ochtend en ‘s avonds hing ik met Fiona op de bank. We aten chocola en keken stomme tv.
Midden: Maudy was op familieweekend dus dat betekent dat ik mezelf moet vermaken. Verder heb ik thuis niet veel vriendinnen meer (Fiona was inmiddels ook al terug naar Utrecht) dus ik besloot maar weer te gaan sporten.
Rechts: Het was lekker weer dus ik ging fietsend langs de weilanden. ‘s Avonds zat ik natuurlijk gewoon weer met thee bij Maudy.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. evelien

    Wauuuwie wat tof dat je naar Vietnam gaat, een vriendin van mij heeft er drie weken rondgereisd en had zoveel positieve en enthousiaste verhalen.
    Liefs,
    Evelien

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten