The Beau Diaries 115: Het corps, de disco en een schuur

14 apr 2017 | Leven

tbd115.8

Wow. Ik heb vakantie maar ik heb het drúk. Ik heb echt nu, vrijdag, pas tijd om het dagboek in elkaar te zetten. Maar afgelopen week MOET beschreven worden want het was heel leuk. Ik had een heftige nacht uit met huisgenoten, een nog heftigere nacht bij een schuurfeest, een klein huisfeestje, ik zag veel vriendinnen weer eens en vrolijkte mijn kamer een beetje op. Aanschouw:

tbd115.1

Links: Maandag had ik een hevige schoonmaakbui en heb ik de badkamer en wc’s in huis helemaal schoongeboend. Was heel erg nodig.
Midden: ‘s Avonds at ik met huisgenoten. Hoewel het maandag was, moest en zouden we uitgaan. Bij een café in de stad was een feestje voor horecapersoneel, dus we besloten als collega’s verkleed te gaan en ons zo naar binnen te lullen. Dat lukte, maar het was er niet heel leuk dus daarna vertrokken we naar De Flater.
Rechts: Daar vielen we een beetje uit de toon met onze nette outfit dus toen besloten we dat we meiden van het corps waren en namen we allemaal een alter-ego aan. Drie keer raden waar we de nacht eindigden: bij Kittige Katjes. Het feest van de echte koormeisjes.

tbd115.2

Links: Na een korte nacht vertrok ik (met een minikater) naar Leiden want daar ging ik gezellig lunchen met Maartje.
Midden: Nog meer gezelligheid op dinsdag want ‘s avonds kwamen Pascale en Fiona bij mij thuis koken en eten.
Rechts: En het werd nog leuker want woensdagochtend kwam Eline ontbijten. In haar drukke schema wist ze een gaatje vrij te maken om bij mij wentelteefrolletjes met aardbeien en nutella te eten. Succesvol.

tbd115.3

Links: Toen Eline weer naar school ging, sportte ik een uurtje.
Midden: Daarna ging ik spullen kopen voor de fotomuur die ik wilde gaan maken. Ondertussen hangen er al veel meer foto’s aan en is het wel erg rommelig. Ik ben er nog niet helemaal over uit!
Rechts: ‘s Avonds at ik allemaal restjes en dat was uiteindelijk eigenlijk heel lekker! Het was een bord vol met bloemkool, kaas, pasta, spekjes, ricotta en kerrie.

tbd115.4

Links: De rest van de avond bracht ik met huisgenoten door in de Ikea.
Midden: Donderdag moest ik weer een paar uur leerlingen helpen met Engels maar er kwam letterlijk niemand opdagen. Vervelend, maar niet mijn probleem want ik kreeg wel gewoon betaald.
Rechts: Ik was dus eerder thuis dan verwacht en daarom ging ik uitgebreid koken voor mij en een huisgenootje. Ik maakte een recept van Leonie na, risotto met rauwe ham en ricotta. Heel heel erg lekker en daarna heb ik met een foodbaby op de bank gehangen.

tbd115.5

Links: “Nee ik ga niet mee uit. Ik lig al in bed.”
Midden: Vrijdag was ik weer niet zo actief en behalve sporten deed ik niet veel.
Rechts: Een van mijn huisgenoten gaf die avond een discofeestje in haar kamer. Er kwamen maar een paar mensen maar het was wel heel gezellig. Vond het vooral zo’n lekkere outfit om in rond te lopen.

tbd115.6

Links: SUPER spontane foto natuurlijk!!!
Rechts: ‘s Nachts ging ik weer richting mijn ouders omdat ik zaterdagochtend vroeg weer moest werken. Daarna ging ik naar mijn opa waar we de hele middag lekker in de zon hebben gezeten met oude fotoboeken die ik nog nooit eerder had gezien.

tbd115.7

Links: Ook nam ik en plantje mee voor in Utrecht. ‘s Avonds ging ik met mijn ouders, een oom en een broertje uit eten bij een restaurant in de buurt.
Rechts: Later die avond ging ik naar een schuurfeest georganiseerd door een paar vriendinnen van me. Was leuk. Zondag genoot ik weer van de zon in de tuin en met mijn ouders op een terrasje.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten