The Beau Diaries 12: Barcelona, verbrand en spannende dingen

22 apr 2015 | Leven

tbd12.7

Oh oeps, het is alweer woensdag! De afgelopen dagen heb ik het zo druk gehad met school en andere dingen, dat ik nu pas tijd heb om te schrijven over vorige week. Ik kon dit fotodagboek natuurlijk niet overslaan, want ik heb veel leuke dingen gedaan afgelopen week! De eerste paar dagen was ik met mijn moeder in Barcelona, ik heb gelogeerd bij Maartje, lekker van de zon genoten, ben naar de bioscoop geweest en ging naar een vreemd feestje. Je bent nu vast heel benieuwd 😉 Lees snel verder!

tbd12.1

Links: Maandagochtend stapten mijn moeder en ik al heel vroeg in het vliegtuig richting Barcelona. Ik vond het heel leuk om weer eens te vliegen, doe ik niet iedere dag 😉
Midden: Die dag gingen we onder andere naar Parc Guëll. In dit artikel konden jullie al lezen over de hele citytrip!
Rechts: ‘s Avonds aten we bij het Hard Rock Café.

tbd12.2

Links: Dinsdag bezochten we onder andere de Sagrada Família, heel mooi!
Midden: Woensdagochtend vlogen we weer terug naar huis. Nederland is zo mooi vanuit de lucht ♥♥♥
Rechts: ‘s Middags ging ik naar Maudy toe om lekker in de zon te hangen. Het was die dag in Nederland lekkerder weer dan in Barcelona!

tbd12.3

Links: ‘s Avonds ging ik naar Maartje in Leiden. Sinds kort heeft ze daar een kamer en ik kwam gezellig logeren. Op het station haalde ik negerzoenen (of hoe heet dat tegenwoordig? Slagroomzoenen?) voor bij de thee.
Midden: We gingen we al vroeg naar bed en we hebben ook nog heel lang uitgeslapen. We waren zooo lui..
Rechts: Donderdag hebben we letterlijk de hele middag in Leiden op een terrasje aan het water gezeten. Ik bestelde een stukje cheesecake maar de helft heb ik laten staan want hij was veel te vullend.

tbd12.4

Links: Genieten in het zonnetje! Het windje was nog wel een beetje fris dus ik hield mijn jas aan.
Midden: En ondertussen was het ook wel een goed tijdstip voor drank, dus we bestelden ook nog een lekker biertje (hoe zeg je dit vrouwelijk? BIERRR!)
Rechts: Het kon ook niet anders na vier dagen in de volle zon zonder me in te smeren: verbrand! Mijn neus en voorhoofd waren knalrood en nu ben ik dus aan het vervellen, heel charmant.

tbd12.5

Links: ‘s Avonds gingen Maartje, Fiona en ik naar de bios voor 50 Shades Of Grey. Ik heb het eerste deel gelezen en wilde de film ook graag zien, maar wat was dat een tegenvaller zeg! Ik hoorde al vaker slechte verhalen maar ik dacht dat het wel mee zou vallen eigenlijk. Ik vond de film echt niks toevoegen aan het boek en het was veel te voor de hand liggend allemaal.
Midden: Nog meer spannende dingen, want vrijdagavond ging ik naar een heuse tupperwareparty. Maar dan met dildo’s. Een meisje uit m’n oude klas organiseerde de avond en ik vond het gezellig om iedereen weer te zien, maar het was allemaal niet echt mijn ding. Ik was niet echt in die mood, haha 😉
Rechts: Zaterdag werkte ik van 7 tot 4 en ik lunchte dus bij de AH. Ik ging voor de verandering voor afbakpannenkoeken, lekkerrr!

tbd12.6

Links: Ik ben echt niet zo’n quotemeisje, maar deze vond ik wel mooi en heel erg waar. Zaterdagavond heb ik de hele avond lui gecomputerd.
Midden: Zondag lakte ik mijn nagels in dit leuke kleurtje! Ik kocht deze nagellak afgelopen zomer in Istanbul maar ik had hem nog nooit gebruikt!
Midden: ‘s Avonds aten we koude bietensoep met allemaal groentendingetjes erin. Het ziet er spectaculairder uit dan het was, het smaakte eigenlijk nergens naar.
Rechts: Later die avond heb ik heel lang gewandeld met Fiona en Maartje. Ik heb lopen altijd saai gevonden, maar de laatste tijd vind ik het juist wel fijn om ‘s avonds in de frisse lucht buiten gewoon te wandelen.

In het volgende fotodagboek kunnen jullie lezen over een avondje bij RTL Late Night (jaja, ik was maandag op tv!), over een feestje bij Triton, een hospiteeravond bij ons thuis en waarschijnlijk veel schooldingen. Het nieuwe blok is weer begonnen en het is ook al meteen intensief.. Ik wil niet aan school denken, ik wil terrassen! 😉

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Sandra

    Wat een fijne week zeg! Die zat wel vol met allemaal leuke dingen zo te zien! Tof om te lezen dat je het leuk hebt gehad in Barcelona. 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten