The Beau Diaries 122: Zon, zelfbruiner en braadworsten

30 mei 2017 | Leven

tbd122.6

Afgelopen week was zo mogelijk de meest zonnige en luie week der Beau Diaries. Maandag tot en met woensdag was gewoontjes, maar toen brak de zon door en besloot ik vier dagen lang als een zeester op ons tuinset te gaan braden. Tussendoor heb ik nog een pietsie beetje gewerkt, gebarbecued, wijn gedronken en ijs gegeten. Dat is het wel zo’n beetje. En het was heer-lijk.

tbd122.1

Links: Maandag heb ik aan school gewerkt, gesport en de keuken goed schoongemaakt. De rest van de dag zat ik een beetje in de tuin en later die dag bracht ik de auto terug naar mijn ouders. Ik at gelijk mee en heb me vermaakt met ruimteplaatjes van de AH.
Midden: Dit (= sporten) gebeurde dus eerder deze dag.
Rechts: Dinsdag ging ik naar college en ‘s avonds hing ik op de bank met huisgenoten. We kijken ongeveer standaard RTL Boulevard en plakten er een aflevering Ex On The Beach achteraan. Dit is mijn nieuwste guilty pleasure: kwark met M&M’s. Als je dan roert, heb je regenboogkwark.

tbd122.2

Links: Woensdagochtend ging ik weer sporten (daar is het wel lekker koel gelukkig!), daarna naar college en meteen door naar werk. Eerste werkdag in dit filiaal in Utrecht. Het is… wennen. Heel erg wennen. Heb vooralsnog wel een beetje heimwee.
Midden: Thuis ging ik snel even wat eten voordat ik de trein richting mijn ouders nam. Mijn jongste broertje was net klaar met zijn examens en de andere was jarig, daarom gaven ze samen een feest. De hele woonkamer en tuin stonden vol en hoewel daar niemand voor mij bij stond, was het wel echt een hele leuke en gezellig avond! Gekke avond ook.
Rechts: Donderdagochtend ontbeet ik mee en daarna heb ik letterlijk de hele dag in de zon gelegen. Tegen het einde van de middag deden een huisgenoot en ik de boodschappen en voorbereidingen voor een barbecue. What happened hier op deze foto?

tbd122.3

Links: We hadden allemaal een paar vrienden uitgenodigd voor een gezellige barbecue in onze achtertuin. Hele fijne avond!
Rechts: Vrijdag zomaar een vrije dag van school en wederom heb ik de hele dag in de zon gelegen. Na het zonnen smeer ik me ook telkens nog in met zelfbruiner want ik heb een beetje pigmentgebrek geloof ik.

tbd122.4

Links: ‘s Avonds ging ik met twee huisgenootjes naar de stad. We wilden eigenlijk naar de nieuwe Biergarten in Tivoli maar de gemiddelde leeftijd lag daar íets te hoog. Daarom veroverden we het allerlaatste tafeltje op het Neude. Het uitzicht vanuit de Biergarten was trouwens wel heel mooi, zo over de stad.
Rechts: Zaterdag ging ik na een paar uurtjes werken weer lekker in bikini in de tuin liggen. Eigenlijk kan ik helemaal niet zo goed tegen die hitte en bij gebrek aan parasol gebruikte ik een paraplu om mijn gezicht in de schaduw te houden. Heel classy zag dat eruit.

tbd122.5

Links: Het leek er even op dat ik een eenzame zaterdagavond tegemoet ging omdat iedereen al plannen had, maar gelukkig wilde Eline nog wel even een ijsje halen. Onderweg daarheen was de lucht heel mooi maar dat kan mijn telefoon dan weer niet vastleggen.
Midden: We praatten gezellig bij op haar balkon en daarna fietste ik naar Pascale voor een drankje met haar en haar huisgenoten.
Rechts: Zondag. Drie keer raden. Zonnen en een beetje lezen voor school. Na deze dagen ben ik overigens nog steeds niet bruin maar wél opgeladen.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

2 Reacties

 1. Hester

  Zo chill dat je een tuin hebt in Utrecht, maakt het leven echt stukken aangenamer! Ik vind je dagboekjes heerlijk, doet me elke keer een beetje denken aan de tijden dat ik die ook nog schreef. Het heeft iets kneuterigs en old schools maar omdat tegenwoordig bijna niemand het meer doet is het dus wel extra leuk haha.

  Antwoord
  • admin

   Hahaha leuk om te horen! Die dagboekjes hè, dát is het oude bloggen eigenlijk een beetje ja!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten