The Beau Diaries 127: Vunzige Deuntjes, koekjes bakken en sport-streak

9 jul 2017 | Leven

tbd127.6

Voor de verandering zat ik maandagochtend eens helemaal lekker op tijd klaar voor dit fotodagboek, toen ik ineens een melding kreeg van Vunzige Deuntjes op facebook. De foto’s van afgelopen weekend zouden later online komen. En aangezien ik daar als Beyoncé heb staan dansen (en er so-wie-so twerkfoto’s van mij zijn geschoten) wilde ik best een dagje langer wachten. Misschien dat een vunzige fotograaf ze voor eigen gebruik heeft achtergehouden, maar er bleek geen een foto van mij tussen te zitten… Wél heb ik foto’s van een heleboel andere dingen die ik deed vorige week, zoals een borrel met collega’s en kijken naar de allerlaatste Pretty Little Liars ooit.

tbd127.1

Links: Maandag ging ik even de stad in met mijn moeder. Ik had hoognodig een nieuwe bh nodig (oude waren zo uitgelubberd dat ik eigenlijk iedere dag al niet wist waarom ik er eentje aan deed) en die kocht ik bij de Hunkemöller. Heb ondertussen vier dezelfde waar ik telkens die lelijke strikjes vanaf knip.
Midden: Als avondeten had ik stamppot van zoete aardappelen met rauwe ham, brie, paprika en pijnboompitjes. Op zich wel lekker maar niet geweldig. ‘s Avonds keek ik de film Age Of Adeline (of zoiets?) met huisgenoten maar die vond ik ook al niet geweldig.
Rechts: Dinsdagochtend ging ik sporten en ‘s middags dronk ik met Pascale koffie bij De Ontdekking. ‘s Avonds hing ik met een huisgenootje op het terras van De Beurs op het Neude. Ik weet niet waarom ik daar telkens tóch weer ga zitten want het personeel is vreselijk. De serveersters zijn zo arrogant; het lijkt bijna een status-dingetje om daar te werken.

tbd127.2

Links: Ook woensdagochtend sportte ik. Ik had een sport-streak bedacht. Geen snap-streak waarbij je elke dag foto’s heen en weer moet sturen, maar een sport-streak waarbij ik dus iedere dag moet gaan sporten totdat ik de streak verbreek. Dit bedenkelijke gezicht laat al zien dat dag twee niet heel lekker ging.
Midden: ‘s Middags dronk ik koffie met Floor bij Cornelis, een leuk koffietentje waar ik nog nooit eerder was geweest (koffietentjestour is back!!). We hebben heel gezellig bijgekletst!
Rechts: Daarna ging ik door naar werk. Inspirerende foto van de Dom, wauw.

tbd127.3

Links: Donderdag keek ik de aller-allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars. Na zes jaar trouw kijken, is het nu dan écht klaar. Maar echt, wát een slechte laatste aflevering. Zo teleurstellend!
Midden: Na een hele bak popcorn zette ik de sport-streak voort in de sportschool. ‘s Avonds besloot ik vrij spontaan uit te gaan met een huisgenootje en dat was weer een succes. De muziek was weer goed (dat is het lang niet altijd in Tivoli), ik kwam allemaal gezellige mensen tegen en mijn broodje kroket was heerlijk.
Rechts: Vrijdag heb ik tot zeker 1 uur uitgeslapen en daarmee was de kater eigenlijk ook al verdwenen. Ik was alleen thuis dus de rest van de dag liep ik rond in alleen een onderbroek en een shirt en bakte ik koekjes zoals je dat doet op een echte vakantiedag. Het waren geïmproviseerde zandkoekjes (zonder keukenweegschaal ook) en eigenlijk best goed gelukt!

tbd127.4

Links: Oh, en ik lakte mijn nagels lila!
Midden: ‘s Avonds deed ik dan toch maar een broek aan want ik ging wat drinken op het Neude met collega’s. Ik werk er dus nog niet zo lang maar ik vind het nu al een hele gezellige groep 🙂
Rechts: Zaterdagochtend werkte ik en ‘s avonds ging ik met Maudy, haar zus en twee andere vriendinnen van haar naar Vunzige Deuntjes. Die drie zijn rond de 30 en gaan (dus?) niet meer zoveel uit, dus die gingen nu natuurlijk helemaal los. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten maar ik vond het HEERLIJK.

tbd127.5

Links: Het was zó leuk. Zo precies de muziek waar ik zin in had en zo’n goede sfeer.
Midden: Maudy bleef slapen maar ging niet heel laat weer weg. De rest van de dag deed ik rustig aan en ‘s avonds ging ik een stuk wandelen met een studievriendin. Daar hadden we echt even zin in, zo lekker in het avondzonnetje.
Rechts: Na het wandelen dronken we nog heel lang thee bij mij thuis en voerden we lekker filosofische gesprekken. Perfecte zondagavondbesteding :thumbs:

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. B

    Leuk dagboekje weer!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten