The Beau Diaries 13: Op tv, op het terras en op de crosstrainer

27 apr 2015 | Leven

tbd13.9

Goeiemorgen! Fijne Koningsdag allemaal! 🙂 Ik heb een hele drukke, maar leuke week achter de rug! Ik had onder andere mijn moment of fame bij RTL Late Night, at broodjes en taart en dronk koffie bij zo’n 23 tentjes deze week (je moet iets met je geld) (joke), ging voor het eerst sinds lange tijd weer netjes 3 keer in een week naar de sportschool en ging naar een feest van Triton met het thema ‘Keten op de Camping’. Klik op ‘meer’ voor de foto’s!

tbd13.1

Links: Maandag kwam ik mijn kamer dit lieve briefje tegen. Inge (ken ik via via, komt uit zelfde dorp en studeert ook in Utrecht) was zaterdagavond de sleutel van haar kamer vergeten en het was te laat om terug te gaan. Gelukkig kon een huisgenoot van mij de deur voor haar open doen en ze sliep dus in mijn lekkere bedje, haha.
Midden: De volgende dag had ze de reservesleutel gebruikt en die in de brievenbus gegooid. Met de brievenbussleutel er aan. Maandag probeerde ik die eruit te vissen met twee vorken aan elkaar getapet maar die liet ik er ook in vallen. Uiteindelijk lukte het me met twee eetstokjes aan elkaar :thumbs:
Rechts: Maandagmiddag lunchte ik met een paar studiegenootjes op een terrasje op het Neude. De carpaccio was op, dus ik ging voor de verandering voor een broodje zalm. Ook lekker!

tbd13.2

Links: Van 5 tot 7 nog even naar een hoorcollege.. Het is weer begonnen hoor..
Midden: ‘s Avonds gingen we als eerstejaarsactiviteit met een groep naar de opnames van RTL Late Night, in het NH Schiller in Amsterdam!
Rechts: Een paar van ons werden echt in het lelijkste hoekje van de zaal gepropt. Dat was wel een beetje pech, maar het was alsnog een leuke avond natuurlijk! Heel interessant hoe dat allemaal gaat! Ik ben ongeveer een halve seconde in beeld geweest hoorde ik van m’n broertje, haha.

tbd13.3

Links: Dinsdagochtend begon ik goed! Eerst nog even huiswerk gemaakt, daarna goed bezig geweest in de sportschool en toen ook nog naar college.
Midden: Dinsdagavond hielden we met ons huis een hospiteeravond. We hebben een leuke 5e huisgenoot uitgekozen! Ik kookte die avond voor een paar van ons: kip met rijst en groenten, in zoetzure saus.
Rechts: Later kwam Pascale nog gezellig theeleuten! We hadden elkaar al een hele tijd niet gezien, dus we hadden veel om over te praten 🙂

tbd13.4

Links: Woensdagochtend had ik een werkcollege en daarna heb ik nog uuuren met Eline bij Ludwig gezeten. Met een koffie werkte ik aan het fotodagboek en een heel klein beetje aan school.
Midden: ‘s Middags ging ik weer fitnessen!
Rechts: Daarna kwam Maartje langs! We aten pasta met gehakt met pesto, pijnboompitjes en peppadews. Superlekker!

tbd13.5

Links: We keken op bed een aflevering Adam zkt. Eva.
Midden: En aten heel. veel. spekjes.
Rechts: Later die avond, toen we al veel te lui en moe waren, gingen we nog met Fiona naar een feest van Triton. Fiona is lid van die studentenroeivereniging. Het was gezellig! Ik was het al wat sneller zat dus ik ging iets eerder naar huis.

tbd13.6

Links: Ik had donderdag om 9 uur al college.. Terwijl Maartje en Fiona in mijn bed uit lagen te brakken, lunchte ik met Marloes bij ‘t Gras van de Buren en werkten we aan een opdracht voor school. Hier was de carpaccio ook al op! 😮
Midden: ‘s Middags stond de zon heel lekker op de lege kamer in ons huis. Ik heb een stoel achter het raam gezet en heerlijk in de zon aan school gewerkt 🙂
Rechts: Ik at voor de tv en keek ‘My daughter is pregnant and so am I’. Holy shit, wat is dat vreemd.

tbd13.7

Links: Vrijdagochtend ging ik weer een uurtje sporten en daarna naar college.
Midden: Eenmaal thuis in Berkel, besloot ik mijn All Stars een keer te wassen. Ze zijn nu weer als nieuw!
Rechts: Zaterdag werkte ik van 7-13 en daarna aten mijn moeder en ik –surprisesurprise– pannenkoeken! Met spek dit keer!

tbd13.8

Links: Ik verveelde me en heb mijn telefoonhoesje toen gepimpt met nagellak. Ik had het niet verwacht, maar het resultaat vind ik best wel leuk!
Midden: Zondag ging ik met Maudy naar Rotterdam! Het was niet normaal druk, dus kleding shoppen is niet echt gelukt. We aten een stukje taart en dronken wat bij de Hema, met uitzicht op de Koopgoot.
Midden: Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik heb allemaal leuke dingetjes gekocht bij de Xenos! Voor mezelf! Onder andere deze nepbloemen voor in Utrecht.
Rechts: ‘s Avonds bestelde ik kaartjes voor International Beyoncé Day, wat vrijdag 1 mei gevierd wordt in Tivoli. Hilarisch toch, haha. Ik ga er heen met Maudy!

Waar ik Koningsdag vandaag precies ga vieren, weet ik nog niet eigenlijk! We twijfelen nog tussen Dordrecht en Leiden! De rest van de week wordt weer druk op school, waarschijnlijk ga ik woensdag naar een feestje en vrijdag ga ik dus International Beyoncé Day vieren met Maudy! Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Bettie

    Tof dat je bij RTL late night was. Ik vind dat altijd wel een leuk en interessant programma.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten