The Beau Diaries 137: Speciaalbier, sporten en ongemakkelijke shoots

11 sep 2017 | Leven

tbd137.6

Het leven is weer begonnen en ik vind het heerlijk. Afgelopen week begon ik aan het (en nu écht) laatste jaar van mijn studie waarbij ik bij een vak al half bezig ben met mijn scriptie, spannend! En ook wel zin in! Daarnaast was het ook thuis heel gezellig nu iedereen weer terug is van vakantie, heb ik veel gewerkt, pakte ik het sporten weer een beetje op en ben ik nog steeds aan het daten (er is dus iemand die me met kort haar ook nog aantrekkelijk vindt!) (ok ok nu hou ik er echt over op ;)).

tbd137.1

Links: Maandag was een hele productieve dag met veel voorbereidingen voor de eerste paar lessen op school. Ik zat de hele dag aan de keukentafel, veel fijner dan zo eenzaam in mijn kamer.
Midden: ‘s Middags gaf ik een huisgenoot de opdracht om wat chocola voor me te kopen. Ik ben groot fan van die nieuwe repen van Verkade, vooral van die met gezouten pecan. Had overigens pech want ze was ze vergeten en ik ging mooi niet zelf de regen in.
Rechts: ‘s Avonds at ik nasi met teveel pindasaus en keek ik de eerste aflevering van Hotel Romantiek. Ik hoor gemengde verhalen maar ik vind het echt geniaal. Een liefdesprogramma met een vergeten doelgroep. Heel NPO, werkt sowieso.

tbd137.2

Links: Dinsdagochtend ging ik naar de sportschool en daarna ging ik snel door naar de stad, waar ik lunchte met Eline. Zij had bedacht om naar KEEK te gaan en dat was een goed plan! Ik had er al vaak over gehoord maar om de een of andere reden ben ik er nooit geweest. Wellicht omdat het imago nogal vegan is en… ik niet. Máár het was echt een hele leuke plek met lekker eten en lief personeel. De rest van de middag en avond werkte ik.
Midden: Woensdagochtend hield ik een zeer ongemakkelijke fotoshoot met mezelf voor een foto op mijn cv. Dat moest echt een keer gebeuren en nu heb ik dus dit. Op zich prima als je de setting wegknipt, toch?
Rechts: ‘s Middags had ik het allereerste college van dit schooljaar en dat was meteen een voorbereiding op mijn scriptie die ik volgend blok ga schrijven. Ik weet nu dat het over crisiscommunicatie na gebeurtenissen in of tussen bepaalde landen moet gaan en ik denk zelf nog in het straatje van de MH17, orkanen etc. maar het kan ook veel kleinschaliger zoals bij de ontploffende telefoons van Samsung. Alle suggesties voor interessante interculturele rampen en crises zijn welkom! Heel graag!

tbd137.3

Links: Ook mijn huisgenoten hadden weer school of andere verplichtingen vandaag en ‘s avonds waren we daardoor voor het eerst eens met z’n allen tegelijk thuis. We aten Thaise curry en dronken de rest van de avond wijn en speelden domme spelletjes. Ook maakten we alvast een familieportret voor de volgende keer dat we een nieuwe huisgenoot zoeken (lekker gezellig inderdaad).
Rechts: Donderdag weer vroeg uit bed om nuttige dingen te gaan doen. Eerst beginnen met dit baksteenontbijt van havermout met sojamelk en appel.

tbd137.4

Links: Ilona en ik gingen ook samen sporten. ‘s Middags werkte ik weer aan school en die avond daten.
Midden: Vrijdag was een heftige dag: van 9 tot 1 had ik les (en over dat vak ben ik tot nu toe heel enthousiast omdat die docent zo heerlijk gepassioneerd is en gewoon echt goed kan vertellen) en van half 2 tot half 9 moest ik werken. Tussendoor haalde ik snel de foto’s van mijn wegwerpcamera op. Deze foto doet me denken aan zo’n foto die je ouders naar de media sturen als je vermist raakt (‘ze was zo jong…’).
Rechts: Als avondeten bij de AH koos ik sushi en karamelzeezoutsoesjes: heel goed plan.

tbd137.5

Links: Ook zaterdag werkte ik van 8 tot 3 en daarna kwam Pascale gezellig eten. Later die avond gingen we met twee van mijn huisgenoten uit in de Ekko. Daar was ik dus nog nooit geweest maar het was best leuk!
Midden: Zondag was ik op een vreemde manier brak waarbij ik nog wél heel veel zin en energie had om te gaan sporten. Dus dat deed ik!
Rechts: ‘s Avonds had ik een date bij Olivier en dat kan ik echt iedereen aanraden. Ik ben fan van de locatie (in een oude kerk), de nét iets chiquere sfeer en het personeel is ook telkens vet goed. De drankjes (speciaalbiertjes) zijn net iets duurder, maar goed: zorg dat hij betaalt. Wel ongemakkelijk als hij dit nu zou lezen. 

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten