The Beau Diaries 14: Koningsdag, schilderen en ode aan Beyoncé

4 mei 2015 | Leven

tbd14.8

Hi allemaal! Genieten jullie allemaal goed van je vakantie? Of heb je geen vrij? Je bent niet alleen: ook ik moest gewoon hard aan de bak afgelopen week. Gelukkig deed ik ook nog wat leuke dingen: ik vierde Koningsdag met vriendinnen, at taart met studiegenootjes, vierde International Beyoncé Day in Tivoli (en dat was ZO leuk!) en had een hele creatieve middag met Ella.

tbd14.1

Links: Maandagochtend maakte ik foto’s van mijn nieuwe aankoopjes. Hier hebben jullie vorige week al een artikel over gelezen!
Rechts: ‘s Middags ging ik met vriendinnen naar Leiden om Koningsdag te vieren! Deze letters stonden op het plein bij het station (oh en ik draag zelfs oranje!).

tbd14.2

Links: Tot ongeveer 8 uur ‘s avonds dansten we op de grachten met muziek van een bandje, was gezellig! Ik was wel al heel vroeg weer thuis, Koningsdag was niet zo superspannend dit jaar, haha.
Midden: Dinsdagochtend was het weer tijd om naar Utrecht te gaan. Mijn oude buurjongen kwam toevallig ‘s ochtends zomaar even langs en hij zette me af bij het treinstation 🙂
Rechts: Dinsdagmiddag ging ik gezellig een kopje thee drinken en bijkletsen met Pascale.

tbd14.3

Links: Woensdag werkte ik na college aan een opdracht samen met een studiegenootje. Voor de verandering (not) zaten we met een kopje koffie bij Ludwig. Vind het altijd fijn om daar te zitten!
Midden: Ik lunchte met wat ik over had van mijn avondeten: pasta met avocado, gerookte kip, parmezaanse kaas, tomaatjes en peppadews.
Rechts: Pakketje! Een schoolboek, spannend 😉 ‘s Middags heb ik aan school gewerkt en gesport.

tbd14.4

Links: Tijdens de pauze tussen colleges op donderdag hadden we het over jeugdsentiment en ineens waren we allemaal ingelogd op Habbohotel. Oooohhh wat heb ik daar veel tijd aan besteed toen ik een jaar of 10/11 was, niet normaal!
Midden: Daarna heb ik bij Douwe Egberts aan mijn blog gewerkt. Beetje een dure hobby van mij; dat werken aan school/blog bij koffietentjes.. Maar ik vind het zo fijn!
Rechts: ‘s Middags voelde ik me een beetje mwehh, dus ik ging even een uurtje op bed liggen met een rustig muziekje. Daarna ging het beter en ben ik naar de sportschool geweest :thumbs: Deze foto was voor een selfieronde bij Happening met het thema ‘zwoel’, haha.

tbd14.5

Links: ‘s Avonds kookte ik heeeel lekker voor mezelf! Ik heb er zaterdag iets over geschreven 🙂
Midden: Vrijdagochtend moest ik naar een voorlichting over de studierichtingen in het tweede jaar en dat was heel interessant! Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik ga doen, maar ik heb wel veel leuke dingen gehoord! Ik denk de laatste tijd zelfs serieus aan studeren in het buitenland, terwijl ik daar nooit wat voor voelde, haha. Na de voorlichting gingen we met een groepje naar Broers voor koffie & taart.
Rechts: ‘s Avonds kwam Maudy langs! Ik had bedacht dat het leuk zou zijn om Sex On The Beach cocktails te maken, maar uiteindelijk hadden we nog maar tijd voor één drankje. Zit ik met die hele fles perziklikeur.. 😉

tbd14.6

Links: Vrijdagavond was echt ge-wel-dig! Ik heb het lange tijd niet zó naar mijn zin gehad, heerlijk! Maudy en ik hadden kaartjes gekocht voor International Beyoncé Day in Tivoli, dus we hebben de hele avond op Beyoncé en andere heerlijke muziek staan dansen (All the single ladies, alllll the single ladies!). Ik heb genoten. Eindelijk.
Midden: Zaterdagochtend pakten we de trein naar huis, want helaas moest er wel gewoon gewerkt worden. Ik hoefde gelukkig maar van 13 tot 17, daarna heb ik met een Radler in de zon gezeten.
Rechts: ‘s Avonds kreeg ik van Maudy een filmpje waarin ze heel dramatisch Beyoncé nadeed. De hele avond hebben we elkaar playbackfilmpjes gestuurd via snapchat (en mijn andere snapchatvrienden konden ook meegenieten, haha.) Ja, daarna voelde ik me weer goed 😉

tbd14.7

Links: Zondagochtend werkte ik aan school. Dit artikel ging over de effecten van overtuigende teksten en hoe dat precies werkt, heel interessant!
Midden: ‘s Middags kwam Ella langs om samen lekker creatief te doen, daar had ik echt zin in! Ik maakte een heel expressionistisch zelfportret (en een brownie), geïnspireerd op de profielfoto die ik al ruim 2 jaar heb op Instagram. Ella maakte een foto van mij en een andere vriendin na. Echt heel leuk om net als vroeger weer zo te ‘knutselen’, haha! Volgend weekend gaan we verder 🙂
Rechts: ‘s Avonds deed ik iets waar ik al een tijdje over na zat te denken: ik stuurde een mailtje naar een studentenvereniging in Utrecht die me leuk lijkt. Het is niet zo’n partypartyvereniging, maar meer een kleine kunst/cultuur/creatieve vereniging. Ik ben heel benieuwd of het wat is, binnenkort ga ik er een keertje kijken!

Deze week wordt heel druk met school; woensdag heb ik een vervelende deadline en ik moet ook nog hard werken aan veel andere opdrachten. Toch ben ik van plan om dinsdag naar het Bevrijdingsfestival in Utrecht te gaan! Donderdag komen mijn moeder en broertjes waarschijnlijk langs en zaterdag moet ik een hele dag werken van 7 tot 16u. Verder heb ik nog geen plannen! Fijne week allemaal! 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Rianne

    Haha leuk, Beyoncé! Ik wist niet eens dat dat was, anders had ik ook wel willen gaan!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten