The Beau Diaries 141: Koffietentjestour, Leids Ontzet en beer pong

9 okt 2017 | Leven

tbd141.7

Goeiemorgen! Ik heb een drukke maar lekker week achter de rug waarin ik onder andere naar Leiden ben geweest voor een leuk feest, Nienke opzocht in Rotterdam en de verjaardag van een studievriendin vierde in mijn eigen Utrecht. Ook vloog ik heen en weer voor afspraken met mijn scriptiebegeleider, de tandarts, die date… Oh! En ik bracht weer leven in die befaamde koffietentjestour, zoals ik dat een aantal jaar geleden zo vaak deed.

tbd141.1

Links: Maandagochtend begon niet zo vredig want ik kwam nét op tijd aan bij mijn tentamen. Maar: ik haalde uiteindelijk wel een 7,5 en daar ben ik heel blij mee! Daarna dronk ik koffie met Floor bij Stach (aan de Oudegracht kun je boven het winkeltje zitten, hele leuke plek!) en voor de lunch ging ik meteen door naar Anne&Max met huisgenoten. Die avond werkte ik, om al die uitgaven te compenseren.
Midden: Dinsdag was ik heel productief: ik draaide wasjes, las heel veel voor school en heb ook ruim een uur heel goed gesport.
Rechts: Zoals ieder jaar (behalve het vorige want toen zat ik op een Grieks eiland) ging ik nu ook weer met vriendinnen naar Leiden voor Leids Ontzet. Ik had er niet héél veel zin in vooraf, maar ben blij dat ik toch ben gegaan!

tbd141.2

Links: De muziek was (precies hetzelfde als ieder jaar maar) heerlijk, het was best wel droog en het was heel gezellig met elkaar.
Midden: In het publiek liep een gast met een haan op zijn schouder (geen idee waarom), vandaar deze foto (onderkin on point).
Rechts: Woensdag had ik een nuttige scriptiemeeting en ‘s avonds ging ik naar de masteravond van de UU. Tot deze avond had ik nog niks van research gedaan naar masters maar eigenlijk vond ik deze voorlichting (van Interculturele Communicatie) gelijk best wel leuk. Waarschijnlijk gaat dat ‘m ook gewoon worden dus. Na de voorlichting dronk ik nog wat bij Tilt.

tbd141.3

Links: Donderdag was het de hele dag superslecht weer en ik kon me maar moeilijk tot nuttige dingen zetten. Ook binnenshuis. Na een heel klein beetje studeren ging ik nog wel een uur sporten.
Midden: ‘s Avonds vierde een vriendin haar verjaardag en daar heb ik ontdekt dat ik bést wel goed ben in beer pong (zou het een beetje op bowlen lijken?) (nee oke ik overdrijf, maar voor een beginner vond ik het netjes). Ik heb verder geen foto’s gemaakt van het gezellige feestje, behalve deze van mezelf op de wc met een flesje water.
Rechts: En deze foto heb ik gejat van Floor. Na het feestje hebben we met de hele groep tot laat gedanst in Tivoli. Geslaagde avond!

tbd141.4

Links: Vrijdagochtend stond ik veel te vroeg alweer gedoucht en al bij de trein.
Midden: Want ik had een controleafspraak bij de tandarts. Dus eh ja: excuses voor die bierlucht (ehh water) die mógelijk nog een beetje uit mijn keel kwam. Met mijn tanden was alles verder prima.
Rechts: De hele middag bracht ik met Nienke door in Rotterdam. We dronken wat bij Lebkov en liepen nog een beetje door de stad, hele gezellige middag!

tbd141.5

Links: Vrijdagavond ging ik vroeg naar bed want zaterdag moest ik werken van 8 tot 5. Daarna volgde een heel leuk weekend maar ook een mega bloggers-dieptepunt. Ik ging uit eten bij Bij MOOV, maar vergat daar een foto te maken dus gebruik nu deze van Couverts. Eigenlijk wilden we ergens anders eten maar het zat vol en gedwongen door de regen zijn we toen gewoon maar deze zaak binnengegaan. Heel casual, heel leuk ook wel!
Midden: De ultieme burgerlijke zondag begon met koffie, sap en croissantjes in het zonnetje en ging later verder bij ROOST Aan De Singel. Zelfde verhaal: vergat een foto te maken, deze is van Favorflav. Ook hier was ik nog nooit eerder geweest en ik vond het heel leuk! Eind oktober sluit het, omdat het meer een zomertent is.
Rechts: Daarna nog één drankje bij Elize bij Mariaplaats, foto is van Travellab. Beetje truttig en doorsnee, niet bijzonder.

tbd141.6

Links: De perfecte zondag ging door met een huisgenoot en met salamipizza met veldsla en truffelmayo. Ik had er een iets betere foto van kunnen maken ja, maar ik had honger.
Rechts: En ik sloot ‘m af met een maskertje en Zondag Met Lubach. Heerlijk.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten