The Beau Diaries 142 & 143: Fitmodel, workaholic en ijverige student

23 okt 2017 | Leven

tbd142143.9

Dát waren twee drukke weken. De deadlines vlogen me om de oren, ik werkte gemiddeld 20u per week en probeerde daartussen nog een beetje een sociaal leven te hebben. Ik had een luxe lunch met Pascale, was fitnessmodel (ha-ha) en had een langverwachte ontmoeting. Allemaal behoorlijk kalm: het is inmiddels ook al weken geleden dat ik voor het laatst goed uit ben geweest en dat kan natuurlijk niet als student. Wie weet volgende week.

tbd142143.1

Links: Maandag: studeren en ‘s middags en ‘s avonds werken. Als ik dan rond kwart voor 9 thuiskom, ben ik telkens nog soort van op tijd voor HNTM en Models in Paris.
Midden: Dinsdagochtend begon ik in de sportschool.
Rechts: Daarna fietste ik snel naar de stad waar ik met Ilona heb gestuurd bij Broers.

tbd142143.2

Links: Ondertussen werd de straat voor ons afgesloten met lint en kwamen er tien auto’s met sirene naar de universiteit. Later bleek dat er een (valse) bommelding was.
Midden: ‘s Avonds maakte ik een Mexicaanse ovenschotel voor mij en huisgenoten, geïnspireerd op een recept van een oud huisgenootje van me. Deze bak met kaas en chips doet het ALTIJD goed. Niet gezond, wel vet lekker.
Rechts: Woensdag boekten Floor en ik tijdens een intens saai college een weekendje weg met de rest van de groep studievriendinnen. In november gaan we een weekendje alleen maar wijn drinken in een huis ergens in Zeeland. ‘s Avonds at ik bij mijn date (boy? scharrel? verzin wat leuks) en we maakten samen een pompoenstoofpot met worstjes en bonen en heel veel kruiden.

tbd142143.3

Links: Ehhh ja er is een beetje personeel tekort en die uren moeten wel allemaal opgevangen worden. Niet fijn. Maar het is tijdelijk en geld is altijd handig.
Rechts: Donderdag werkte ik aan school, ging ik weer een uurtje sporten en daarna fietste ik naar Floor aan de andere kant van de stad. We maakten onze eerste stamppot van het seizoen (love it) en hadden een supergezellige avond.

tbd142143.4

Links: Vrijdag haalde ik twee deadlines en na college zat ik bij De Ontdekking met een kop koffie. Later lunchte ik daar met Pascale, die een tegoedbon had die ze met mij wilde delen. Uiteindelijk hebben we er volgens mij bijna 4 uur gezeten met smoothies, taart en broodjes.
Midden: Zaterdag had ik een lekkere werkdag van 8 tot 5 en ‘s avonds ging ik met die date de stad in. Op het Stadhuisplein bleek een gezellig, soort dorpsfeest te zijn. Altijd leuk!
Rechts: Zondag was het ineens heel lekker weer en daarom ontbeten we, zo halverwege oktober, ineens nog in de zon in de tuin.

tbd142143.5

Links: ‘s Middags zat ik buiten met mijn leerwerk. Goed te doen zo!
Midden: Ook maandag was het nog zo warm en daar kon ik wel van genieten, tussen het leren en werken door.
Rechts: Dinsdag was ik súperproductief omdat er heel veel gedaan moest worden. Tegen het einde van de middag ging ik zelfs nog even sporten met Ilona.

tbd142143.6

Links: Woensdag had ik een scriptiegesprekje (ging prima) en de rest van de dag zat ik in de bieb te studeren voor een tentamen. Kan iemand me trouwens vertellen of ‘ervan afhangt’ zo klopt? Of is het ‘er van afhangt’ of ‘vanaf’? Moeilijk.
Midden: Donderdagochtend werkte ik en ‘s middags sloot ik mezelf weer op met mijn samenvattingen. Ik had die avond wel genoeg geleerd maar mee uitgaan met huisgenoten was een slecht plan. En daar had (HEB) ik juist zoveel zin in.
Rechts: Maar dit uitzicht is natuurlijk ook leuk als je lievelingskleur toch al oranje is.

tbd142143.7

Links: Vrijdagochtend maakte ik dat tentamen en dit happened. Heel. Gênant. Tentamen ging verder wel goed volgens mij, ben benieuwd!
Rechts: ‘s Middags stonden Milenka en ik model voor een project van Ilona. Voor school maakt zij de promotie voor een bootcampbedrijfje en wij staan nu waarschijnlijk op de posters en in een filmpje. Kijk me uitsloven.

tbd142143.8

Links: Dan. BIG NEWS. Vrijdagavond ging ik mee naar de ouders van mijn date om ze te her-ontmoeten. Een trouwe volger (maar dan ook écht trouwe volger die al jaren meeleest) kan het nu aan voelen komen… Het is namelijk mijn ex met wie ik al die leuke dates van de afgelopen tijd had. Het was een verassing voor zijn ouders maar ik werd HEEL welkom ontvangen, zo leuk en lief.
Midden: ‘s Avonds ging ik weer terug naar Utrecht omdat ik die zaterdag gewoon moest werken van 8 tot 5. Daarna aten hij en ik pizza en dronken we wijn.
Rechts: Zondag maakte ik de keuken schoon, heb ik heel zwaar en goed gesport met Ilona en ‘s avonds ging ik wéér werken. Ik ben toch zó benieuwd naar mijn salaris binnenkort.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

2 Reacties

  1. Rianne

    Leuke overzichten maak je altijd! Wat leuk van de ouders van je date!! En dat vele werken, ik herken het.. Straks lekker cashen 🙂

    Antwoord
  2. Hester

    Haha huh je ex, wat grappig! Lief dat z’n ouders zo reageerden 🙂 Ik zou denk ik voor ‘er vanafhangt’ gaan of ‘ervanaf hangt’ gaan maar ik mis de regelgeving op dat gebied ook altijd een beetje.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten