The Beau Diaries 144, 145 & 146: Halloween, Domburg en deadlines

15 nov 2017 | Leven

tbd146.14

Wow een driedubbel fotodagboek! Voor het eerst! Pure noodzaak, want de afgelopen weken leefde ik zo’n beetje tussen mijn laptop en de Albert Heijn. Ik heb al mijn deadlines gehaald, goede cijfers gekregen en ik ga straks mijn loonstrookje inlijsten. Verder deed ik gelukkig ook nog wel wat leuke dingen en dat wil ik toch nog graag laten zien. Wanneer ik wat deed, is trouwens best wel een gok.

tbd146.1

Links: De eerste week werkte ik heel hard aan het onderzoeksvoorstel van mijn scriptie en ook eentje van een ander paper. Mijn scriptie schrijf ik over de recente crisis van Ryanair en dat andere paper ging over een vergelijking tussen twee programma’s met etnische zelfspot. Allebei gelukkig wel interessant, dat maakt het minder zwaar.
Midden: Deze week at ik met een huisgenoot eindelijk weer boerenkool. De stamppot zelf was kant en klaar van de Jumbo en vet lekker.
Rechts: Op woensdagavond meldde ik me af voor een verjaardagfeestje omdat ik het met werken en studeren echt niet ging redden. Dit was mijn cadeau via Whatsapp. Ik ben echt een nare vriendin.

tbd146.2

Links: Ik had er weinig tijd voor, maar ik probeerde nog steeds iedere week twee keer te gaan sporten.
Midden: Dat was alvast één gehaalde deadline.
Rechts: Zaterdag werkte ik en daarna ging ik naar mijn ouders. Mijn jongste broertje heeft sinds kort ook zijn rijbewijs en hij haalde me op bij de trein.

tbd146.3

Links: ‘s Avonds ging ik met Maudy en Lisa gezellig uiteten. De carpaccio en kipsaté waarom gewoon lekker, niet speciaal, maar het tóetje… ik heb er nog steeds dromen over. Het was pear crumble met witte chocolade en pecan en een bolletje ijs. Deze foto is bewust zo over-geposeerd trouwens, geen zorgen.
Midden: We hebben tot heel laat bijgepraat en ik bleef bij Maudy logeren. Na deze nacht heb ik besloten dat ik een donsdeken MOET hebben, wat slaapt dat lekker!
Rechts: Zondag lunchte ik met mijn ouders en broertjes bij een Italiaanse zaak in Zoetermeer. Mijn moeder en ik deelden een pasta met parma en een salade met bietjes en geitenkaas. En hierna besloot ik nog iets, namelijk dat ik vanaf nu gewoon geitenkaas lust.

tbd146.4

Links: Maandag werkte ik aan school en bij de AH en ‘s avonds was het weer een lekkere tv-avond thuis.
Rechts: Dinsdagavond ging ik naar een Halloweenfeestje in Rotterdam. Ik had geen outfit en totaal geen tijd om iets te regelen, maar op het laatste moment bedacht ik dat ik wel als Jenna (die heel eng is) van Pretty Little Liars kon gaan. Helemaal in het zwart, rode lippen, zonnebril op en een kapotte dweil omgetoverd tot blindengeleidenstok. Best goed voor een last minute oplossing, al zeg ik het zelf. Was verder ook een superleuke avond, ondanks dat ik vroeg terug moest naar Utrecht.

tbd146.5

Links: Woensdag was ik takkebrak maar daar had ik he-le-maal geen tijd voor. Na wat eten en een douche heb ik gelukkig nog best veel kunnen doen!
Midden: ‘s Avonds nam ik de boyfriend (ik mag het nu zeggen) mee naar mijn ouders voor de langverwachte ontmoeting 2.0. Hij was goed zenuwachtig maar dat was natuurlijk nergens voor nodig: het welkom was warm 🙂
Rechts: Die avond hadden we het ook nog over dit (grapje maak ik al jaren) en de volgende ochtend kwam deze post voorbij op Facebook. Ik zou echt bijna denken dat Facebook ons heeft gehoord, dit is wel héél toevallig.

tbd146.6

Links: Donderdag werkte ik, had ik veel stress voor school en ‘s avonds ging ik naar Nienke’s afscheidsdiner. Ze gaat voor een paar maanden de rimboe in en we propten haar nog even één avondje vol met lekker eten. Was heel gezellig!
Rechts: Om 1u ‘s nachts was ik thuis en daarna moest ik écht nog even aan mijn onderzoek werken. Ik presteer goed in de late uurtjes, dat scheelt.

tbd146.7

Links: Ook vrijdagochtend heb ik er nog aan gewerkt en daarna fietste ik snel naar de stad om ons 53 pagina’s dikke pakket in te leveren. Inclusief een flinke bijlage natuurlijk, maar wát een opluchting. Inmiddels heb ik een 7,5 teruggekregen en daar ben ik heel blij mee! Ik haal vaak niet zo hoog voor papers dus ik was helemaal tevreden, zeker omdat ik de analyse uiteindelijk af heb moeten raffelen.
Midden: De rest van de dag deed ik helemaal niks, ‘s avonds ging ik even wat drinken in de stad met de boy.
Rechts: Zaterdag was ik voor de verandering vrij en die hebben we de hele dag heel lui besteed. ‘s Avonds gingen we naar zijn familie voor de jaarlijkse fondueavond met een grote groep mensen. Daar ben ik dus 3 en 4 jaar geleden ook geweest maar ik werd niet door iedereen even snel herkend. Mega. Ongemakkelijk. Was wel een hele leuke en gezellige avond!

tbd146.8

Links: Zondagavond vierde Maudy haar verjaardag met pizza, taart en vriendinnen.
Midden: Deze week zou ik eigenlijk vakantie hebben maar ik had helaas een no-go voor mijn scriptievoorstel. Die moest ik dus herschrijven en daar was ik deze week nog een paar dagen druk mee. Tussendoor weer eens naar de zonnebank. Ik ben nog steeds niet helemaal overtuigd of ik dit wil maar de voor- en nadelen weeg ik telkens anders af dus dat schiet eigenlijk ook niet op.
Rechts: Mijn nieuwe drankje: opgeklopte sojamelk met koffie en kaneel. Gewoon met senseokoffie en vet lekker.

tbd146.9

Links: Woensdag ging ik met Ilona naar de IKEA om dan eindelijk zo’n donsdeken te kopen.
Midden: En natuurlijk lunchten we met gehaktballetjes. Leuke dag zo!
Rechts: Donderdag werkte ik weer en daarna ging ik met Ilona naar mijn ouders om daar de auto op te halen. Helaas moesten we in de spits terug en dat bleek achteraf ook echt een heftige te zijn geweest. We haalden patatjes en toen was alles weer goed.

tbd146.10

Links: Vrijdagochtend ging ik nog even sporten en daarna reed ik met studievriendinnen naar Domburg, in Zeeland. Hier hadden we voor een weekendje een huisje gehuurd om lekker te chillen. ‘s Middags liepen we door de duinen en over het strand, zo mooi!
Rechts: Groepsfoto #1

tbd146.11

Links: Groepsfoto #2
Rechts: Inspirerend shot! Was heel lekker wel, zo vaak kom ik niet op het strand.

tbd146.12

Links: ‘s Avonds speelden we spelletjes en daarna namen we de taxi naar Middelburg. Daar gingen we uit in de een of andere kroeg (De Rooie Oortjes) en hoewel we een béétje buiten de groep vielen, was het wel echt heel leuk!
Midden: Zaterdag deden we rustig aan: wandelen, koffie drinken en nog meer spelletjes.
Rechts: ‘s Avonds lieten we pizza’s bezorgen en daarna gingen we nog even het centrum van Domburg in.

tbd146.13

Links: Ik dronk vandaag zelf niet maar ik was wel de quizmaster van ‘de boot’.
Midden: In Domburg bleek nóg minder te doen te zijn dan we al dachten maar we mochten wel op het besloten feestje van Bob komen. Bob werd 40 maar leek wel 28 en het was een goed feestje (afgezien van de strippende oude mannen op de bar) (no joke).
Rechts: Groepsfoto #3 (van 38) en weer op naar huis. Was gezellig!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

2 Reacties

 1. Hester

  Ooooh Zeeland ziet er zo goed uit! Wat een chill idee om daar gewoon een weekendje te gaan zitten, met studievriendinnen is het sowieso makkelijker te plannen omdat je qua deadlines en tentamens gewoon een beetje gelijk loopt. Hoop dat je alsnog een go hebt voor je scriptie (dat bekent ook dat je al bijna afstudeert? Zo gek hoe snel die dingen gaan, huh).

  Antwoord
  • admin

   Ja lijkt makkelijker inderdaad, de helft van de groep is inmiddels al afgestudeerd dus zo snel hadden we geen datum 😉 Ik ben ook bezig met de laatste maanden/weken ja (heb een go gekregen!) en wat mij betreft gaat het VEEL te snel…

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten