The Beau Diaries 147 & 148: cliché titel want feestjes, werk en studeren

2 dec 2017 | Leven

tbd147148.7

De twee weken voor deze laatste week (snap je hem nog?) (ik ben dus gewoon te laat) bestonden voor het grootste deel uit mijn scriptie, zoals dat voorlopig nog wel zal zijn. Daarnaast ging ik twee keer uit met huisgenoten, at ik met vriendinnen, ging ik naar mijn lievelingscafé in Utrecht en hielden we een hospiteeravond om een nieuw huisgenootje te vinden.

tbd147148.1

Links: Maandag hadden ik en mijn huisgenoten ineens allemaal tijd voor koffie en lunch in de stad, dat komt niet vaak voor. We gingen naar Gys, waar ik een vet lekkere bieten/linzenburger at. ‘s Middags en ‘s avonds werkte ik.
Midden: Dinsdag werkte ik superhard aan mijn scriptie. Eigenlijk wilde ik me ook eens in masters gaan verdiepen maar bij de beurs waar ik heen wilde met een huisgenoot, bleek maar één Nederlandse universiteit te zijn. In Groningen. Ik wil hoe dan ook in Utrecht blijven wonen, dus geen optie.
Rechts: Wel ging ik nog even sporten. Dit hing in de kleedkamer, moest ik wel een beetje om lachen.

tbd147148.2

Links: ‘s Avonds organiseerden we een hospiteeravond voor een tijdelijke huisgenoot omdat er eentje op reis gaat. Het was echt een hele gezellige avond (en dat terwijl hospiteeravonden normaal heel saai zijn) (zeker als je hem houdt) en daarna gingen Milenka, Ilona en ik nog uit in de Poema. Was heel leuk, ik voelde me niet eens te oud om daar te zijn vandaag!
Midden: Woensdag werkte ik aan mijn scriptie (waarschijnlijk, eigenlijk weet ik het niet meer). Donderdag had ik een meeting met mijn groepje en daarna maakte ik deze geweldige lasagne van aubergine, tomaat, mozzarella, tomatensaus, kappertjes, pijnboompitjes en nog meer kaas.
Rechts: Een boek voor mijn scriptie. Ziet er heel interessant uit maar uiteindelijk heb ik ‘m niet eens gebruikt.

tbd147148.3

Links: Vrijdagmiddag werkte ik en daarna ging ik met Joran mee naar zijn familie voor een etentje. Zijn tante kan extreem lekker koken (dat wist ik nog) dus toen ik werd meegevraagd, was ik meteen enthousiast. Zaterdag deden we heel rustig aan: we gingen nog even langs mijn ouders en kochten een cadeautje voor zijn huisgenoot. Die avond was er namelijk een huisfeestje voor haar verjaardag, waar ik ook mocht komen. Was heel gezellig!
Midden: Zondag was ik oververmoeid van het hele weekend ‘leuk doen’ voor zijn familie en vrienden (eerlijk: dat is gewoon fucking vermoeiend) dus ‘s avonds hing ik lekker op de bank met Ilona. We keken Zondag Met Lubach, blijft mijn lievelingsprogramma.
Rechts: Maandag werken en weer aan mijn scriptie, net als dinsdag. Dinsdag was de concentratie helaas ver te zoeken.

tbd147148.4

Links: ‘s Avonds at ik hele lekkere broccoli-briequiche bij Pascale thuis.
Midden: Woensdag had ik een productieve dag: ik maakte schoon, ging sporten en bakte iets lekkers. Laatst at ik in een restaurant perencrumble met pecan en witte chocola en dat was zó lekker, dat ik het nu na probeerde te maken. Was héél gevaarlijk goed gelukt. ‘s Avonds ging ik met Joran speciaalbiertjes drinken bij Olivier.
Rechts: Donderdag ging ik weer naar een scriptiemeeting en ‘s avonds ging ik met al mijn huisgenoten + een vriendin + Joran uit. We gingen naar Tivoli (verrassend) en daar kwam ik ook Pascale nog tegen (ook niet echt verrassend). Was een superleuke avond!

tbd147148.5

Links: Romantisch @ McDonalds. Foto gemaakt door vijfde wiel Ilona.
Midden: Vrijdag werkte ik nog een paar uurtjes en ‘s avonds hing ik op de bank met Ilona. En ik dronk warme sojamelk (bij gebrek aan chocolademelk en dit blijkt dus bést wel een goeie vervanger) en we keken de Voice, waar ik een bloedhekel aan heb.
Rechts: Zaterdag werkte ik van 8 tot 2, daarna nam ik de trein richting mijn ouders. Fiona vierde die avond namelijk haar verjaardag bij haar ouders thuis. We waren met een klein groepje maar het was heel leuk om iedereen weer te zien en om op zaterdagavond zo rustig te kletsen en hapjes te eten.

tbd147148.6

Links: Zondag wandelde ik met Maudy langs de Rotte. Het was koud, maar daarna voelde ik me goed uitgewaaid. Heerlijk.
Rechts: We lunchten wat bij een restaurant in het midden van de wandeling, ik ging voor een broodje met zalm en roomkaas. ‘s Avonds kwam Joran eten bij mijn ouders en daarna gingen we samen weer richting Utrecht.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten